What's new

Muzyka - czego sluchacie, co polecacie!!!

[m8]

Member
Veteran
ta muzyka nigdy sie nie skonczy, nie badz lapczywy, bo odplacisz za grzywny.. przelknij tego gula.. albo sie nim udlaw..

jeden na 1000

cala plyta klasyka..

Plonacy Squad - Dosc Milczenia

[m8]

Member
Veteran
dlaczego jestesmy tacy pazernii..? ten co rodzi sie z niczym, duzo do zycia nie potrzebuje.. szanuje to co ma, bo nie mial nic..
te co rodza sie ze srebrna lyzeczka w dupie chca tylko wiecej i wiecej, cudzym kosztem, po trupach tylko dla wlasnej korzysci..
jesli pniemy sie ciagle do gory.. upadek boli bardziej..
dajesz palec.. chca cala grabe..
taki glodny ?? ludzie z glodu umieraja..

nie rozumiem tego.. pijawka sie wessie popije i spierdala to strawic.. co za duzo to nie zdrowo..!

Paluch - Niebo

cala plytka..

[m8]

Member
Veteran
now You can bite me..

Jesus was One

Nostradamus was One for 100

I'am One for 10000

bite my sorry ass

[m8]

Member
Veteran
2000 lat, tyle bylo dane.. dojone 2000 lat..

teraz 8000 lat na to zeby oddac to co zostalo wyssane..

saga moze sobie trwac i milion lat.. rownowaga musi byc..

ja mam dosc obietnic ze bede mogl na luzaku z koperkiem smigac.. 5gfm.. a tera nawet nie mam peta w ustach bo agentury zabieraja.. spierdalam na lepsze lady zwiedzac bo nigdy nie wierzylem leszczyka palikota co xeruja zachod.. jaka przynete zalozysz na wedke.. taka rybe zlapiesz..

:wave:

[m8]

Member
Veteran
jakos nie czaje tego..
przychodzisz do mnie na boisko i sie jeszcze stawiasz..
mowisz tak, a i tak chcez narzucic swoja wole..
od dwoch lat grozisz smiercia na kazdym kroku, w piatek straszyles ze jedno slowo i mnie zdejmiesz.. rob sobie co chcez, narzedzi dostales caly worek..

siedz sobie w swoim bunkrze w samej ciemnej dupie, ale strach i tak nie pomaga spokojnie zasnac.. i tak ciagle ogladasz sie za plecy.. zgadnij kto wybudowal ten schron w skale..

nawet nie chce myslec co by sie stalo jak bys przekroczyl cienka czerwona linie.. dolej oliwy do ognia a potem ugas to woda..

nie bede nic gral, znudzilo mi sie.. ruchy wykonane teraz czekam na Twoj.. be my guest

peace, Im out

Latest posts

Latest posts