What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Muzyka - czego sluchacie, co polecacie!!!

[m8]

Member
Veteran
ta muzyka nigdy sie nie skonczy, nie badz lapczywy, bo odplacisz za grzywny.. przelknij tego gula.. albo sie nim udlaw..

jeden na 1000

cala plyta klasyka..

Plonacy Squad - Dosc Milczenia

[m8]

Member
Veteran
dlaczego jestesmy tacy pazernii..? ten co rodzi sie z niczym, duzo do zycia nie potrzebuje.. szanuje to co ma, bo nie mial nic..
te co rodza sie ze srebrna lyzeczka w dupie chca tylko wiecej i wiecej, cudzym kosztem, po trupach tylko dla wlasnej korzysci..
jesli pniemy sie ciagle do gory.. upadek boli bardziej..
dajesz palec.. chca cala grabe..
taki glodny ?? ludzie z glodu umieraja..

nie rozumiem tego.. pijawka sie wessie popije i spierdala to strawic.. co za duzo to nie zdrowo..!

Paluch - Niebo

cala plytka..

[m8]

Member
Veteran
now You can bite me..

Jesus was One

Nostradamus was One for 100

I'am One for 10000

bite my sorry ass

[m8]

Member
Veteran
2000 lat, tyle bylo dane.. dojone 2000 lat..

teraz 8000 lat na to zeby oddac to co zostalo wyssane..

saga moze sobie trwac i milion lat.. rownowaga musi byc..

ja mam dosc obietnic ze bede mogl na luzaku z koperkiem smigac.. 5gfm.. a tera nawet nie mam peta w ustach bo agentury zabieraja.. spierdalam na lepsze lady zwiedzac bo nigdy nie wierzylem leszczyka palikota co xeruja zachod.. jaka przynete zalozysz na wedke.. taka rybe zlapiesz..

:wave:

[m8]

Member
Veteran
jakos nie czaje tego..
przychodzisz do mnie na boisko i sie jeszcze stawiasz..
mowisz tak, a i tak chcez narzucic swoja wole..
od dwoch lat grozisz smiercia na kazdym kroku, w piatek straszyles ze jedno slowo i mnie zdejmiesz.. rob sobie co chcez, narzedzi dostales caly worek..

siedz sobie w swoim bunkrze w samej ciemnej dupie, ale strach i tak nie pomaga spokojnie zasnac.. i tak ciagle ogladasz sie za plecy.. zgadnij kto wybudowal ten schron w skale..

nawet nie chce myslec co by sie stalo jak bys przekroczyl cienka czerwona linie.. dolej oliwy do ognia a potem ugas to woda..

nie bede nic gral, znudzilo mi sie.. ruchy wykonane teraz czekam na Twoj.. be my guest

peace, Im out

Latest posts

Latest posts