What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Muzica profunda si "ierbalistica" :)

Stradel

Member
Nu stiu frate dar mie frica sa ascult piesa asta acum ca e noapte:))))Si tu imi zici ca rapu e generator de cacat ea uite ce vorba smechera am invatat din piesa asta ca tot ziceam mai sus ca sunt maleabil ''Nu te lasa purtat de vant ca pungile luate pe sus''nu ca nu stiam dar iti mai aminteste.

cmnbs

Active member
[YOUTUBEIF]2C_shrCCNyY[/YOUTUBEIF]
Super Melodia!
Dedicatie Pentru Universul!

Last edited:

enricco

Member
nu stiu cati dintre voi cunoasteti melodia Un'estate Italiana, e o melodie care se auzea pe la radio in anii 90, eu personal nu am vazut campionatul respectiv, eram dupa revolutie, toata lumea era speriata de toti si de toate, nu stiau ce sa creada si ce nu, pana la urma l-au crezut pe Iliescu si uite ce bine ne-a fost 25 de ani, Italia 90, frumoasa melodie, nu stiu echipa noastra cum a evoluat, in fine acum am vazut videoclipul pentru prima data si mi s-a parut funny, gen Gianna Naninni, ori era high in video-ul ala, ori pur si simplu distrata ca trebuie sa filmeze, nu stiu video-ul daca a fost facut dupa campionat sau nu, cam asa pare ca e dupa. Pe la minutul 2.20 incepe nebunia lui Gianna.