ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
e uimitor cate sunete iti gadila flocii din ureche stimuland timpanu sa ii zica la creier sa foloseasca mai mult thc decat in mod normal intelegi ? daca nu ascultati si apoi mai cititi ce am zis eu o data si o sa vedeti ca asa e
Daca dupa ascultare sesizati greata , vomituri , stari febrile , anuntativa medicul sau farmacistu, poate intrati in istorie
I think it's RAP sir, if you don't mind... rap I might say... yes...I'm so sorry sir... for correcting you ... but that is... from what I've heard lately from the neighbours sir. I didn't mean to... confuzzle one's ears sir... but our lady agrees this sir? If I might ask...
Ca tot venii vorba la inceput de kazi ploae si de hh romanesc ultimu album e nebunie cand esti putin mort ... [ de baieti numa de bine ] sa nu zic nimic de da hood - secretu din gradina and ctc - ochii rosii (si interzis nefumatorilor) iar strain, ce imi place mie Dezarie, majoritatea, la fel ca si Patrice nici Alborosie nu e de lapadat :X iar restu sunt clasice as zice ( marley family' ) am mai ascultat Devin the Dude (a lil mj) :X:X e tare omu ... acuma daca vreti sa le cautati voi pe youtube/trilulilu and 'goagal' ....