What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

מקום מעולה ללמוד וללמד

mr willson

New member
מקום מעולה ללמוד וללמד

שלום חברים
טוב אז אני מטייל וקורא פה כבר זמן מה..
יש פה אנשים עם הרבה ידע בתחום ההולך ומתפתח לאחרונה
אבל יש פה גם כאלה שמדברים שטויות וחבל שמישהו יקח את העצות האלה
חוץ מזה שיש פה הרגשה שמוכרים מהחנויות עצמם עונים פה ומקדמים מוצרים ומכירות
בקייצור....
יש פורום נוסף בנושא למי שמכיר ולמי שלא
isragrow.org
אין לי שום אינטרס לקדם את הפורום אבל יש שם אנשים תותחים שעונים במהירות ובשיא המקצוענות לשאלות
קיצור למי שרוצה או צריך חוות דעת נוספת..
מומלץ

בכלל חבל שיש פיצול..
אנחנו צריכים להיות מאוחדים
יאללה אנשים
שיהיה שבת שלום

isranabis

Active member
Veteran
שלוקחים בחשבון את השפה האנגלית זה הפורום הכי גדול בעולם עם הכי הרבה מידע בכל דבר שמתקשר לצמח הקאנביס ולא משנה באיזה אופן החל ממצוי סירפדים להעשרת האדמה ועד לבנייה עצמית של וופוריזר,בקיצור אין בעולם פורום עם יותר מידע מהפורום של אינטרנשיונאל קאנאגרפיק ואני חושב שגם במספר המשתתפים אין מתחרים כל אובר גרו המיתולוגי עבר לכאן ועם כל הכבוד לישראל עדיין אין אצלנו דור שני ושלישי של מגדלים עם ידע מצטבר כמו שיש בקליפורניה ועוד זולות בארצות הברית שאני לא מכיר ,אבל משתמש במידע של המגדלים האלה שמפרסמים כאן,הפינה הקטנה של הישראלים זה רק פרומיל מהפורום

kamikaza

Active member
דווקא אני מעדיף פורומים אחרים בשביל ללמוד

לפה הגעתי רק בגלל הפינה בעברית

ב- 'רול-איט-אפ' האמריקאי יש חצי מיליון גולשים ושפע של מידע

אבל אני מעדיף את 'טי.אייץ'.סי טוק' הבריטי, כי הם מתמודדים עם סיטואציות קרובות יותר לשלנו
מבחינת גודל של סאט-אפ, ציוד ודשנים

האמריקאים מדברים לך על אופרציות ענקיות בגראז'ים ובייסמנטים

או שהם חצי חוקיים, וההתמודדות שלהם שונה לחלוטין משלנו

גם רוב הציוד והדשנים שזמינים להם, בכלל לא ניתנים להשגה בארץ

אירופה ואנחנו יושבים על אותם ספקים

אין ספק שבאנגלית יש גישה להרבה יותר מידע בכל נושא....

מה לגבי האבטחה באתר הזה?.....מה יקרה אם המשטרה תבקש לחשוף פרטים של משתמשים?...מי מנהל את האתר ומה הוא מרוויח מזה?...למה שלא יגיעו לכאן,מקום שהוא בטוח בוודאות,ונוכל כאן לשתף את הכל?

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אני סומך על הבעלים של האתר פה בכל הנוגע למידע רגיש שאני מעלה ומשתף יותר מאשר על כמה ישראלים עם שרת בארה"ב.
זו ההתחלה וזה הסוף.

isranabis

Active member
Veteran
עכשיו עשיתי סיבוב בישרגרו ונהייתי חולה,איזה מישהו כותב שהצמח נובל מאז שהוא שם אותו בשמש במקום חדש,הביאו לו מיליון פיתרונות,דשנים,חורים בתחתית העציץ,חוסר מים,עודף מים,שלוש דפים של הצעות יעול אבל אף אחד לא מתייחס למקום חדש בשמש שמאז התחילו הבעיות,בטח גידל על פלורוסנט והוציא אותו לשמש בלי הדרגה והצמח נשרף,מה שבטוח שהם מומחים גדולים ביותר שלא מקדמים מכירות של הידרו שופ,
הרגשתי כמו אחד תלוי על עץ עם חבל מהצוואר ומפרפר בעוויתות,ולמטה יש 3 אנשים שרוצים לעזור והם מנהלים שיחה אם זה שתלוי על העץ מפרפר בגלל שהוא רעב או צמא או שאולי לוחצת לו הנעל
הבנתם את הרעיון

זה לא הפורום שרושם בהרשמה שהוא משתף את כל הפרטים עם גורם צד שלישי בלי אישורנו?
אם כן אין סיכוי שמישהו כאן יכתוב משהו שם
בכל מקרה יש מספיק מאגרי מידע ופיצולים תמיד יהיו כך שאין צורך להיתבאס על כך
טוב שיש הבדלים וזה על כל אחד מאיתנו להבדיל בין השטויות לאמיתי
בין ההגיוני לדפוק לגמרי
אין מה לעשות
בכל תחום שתבדוק היום יש סתירות ומתנגדים לתיאוריות וחרטטנים ומומחים
בכל מקרה אני רואה בשמירת הפרטיות שלנו כאן כדבר קריטי שמאפשר לי להעלות תמונות מתי שבא לי
ברגע שפורום רושם שהוא משתף פרטים עם גורמים צד שלישי בלי ידיעתך כאן נגמר הסיפור מבחינתי