What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Modalitati, tehnici, retete.... de fumat si consum al marioarei

G

growcase

Aia fac doar dealerii. Cei care isi cresc iarba singuri, de ce ar face asta? Ori bagi heroina/cocaina ori THC pur...

S

sharpeq287

ori te caci in ele heroina , coca si stai linistit cu thcu tau :)
on : ati bagat careva la bec??hai cei care aveti sansa chiar incercati si dati-mi un raspuns.de cand am bagat prima data cu becu nu ma mai satur.nu mai fac j , bong , nimic..numa la bec.si nu ve speriati daca dupa 2-3 fumuri nu va ia in 10 min(te ia mai greu decat la bong sau j, dar cand te ia...:) )..personal bag cam 4-5 fumuri daca suntem mai multi sau 1 bec singur.si app , nu trage din bec ca disperatu ca iti rupe plamanu :)).cate putin si de mai multe ori..chiar o sa va speriati cand vedeti ca trageti si nu puteti tine in plaman prea mult :)...si cel mai bun e hashul la bec, din 2-3 fumuri calumea ai picat :D

Razvanbv

New member
ori te caci in ele heroina , coca si stai linistit cu thcu tau :)
on : ati bagat careva la bec??hai cei care aveti sansa chiar incercati si dati-mi un raspuns.de cand am bagat prima data cu becu nu ma mai satur.nu mai fac j , bong , nimic..numa la bec.si nu ve speriati daca dupa 2-3 fumuri nu va ia in 10 min(te ia mai greu decat la bong sau j, dar cand te ia...:) )..personal bag cam 4-5 fumuri daca suntem mai multi sau 1 bec singur.si app , nu trage din bec ca disperatu ca iti rupe plamanu :)).cate putin si de mai multe ori..chiar o sa va speriati cand vedeti ca trageti si nu puteti tine in plaman prea mult :)...si cel mai bun e hashul la bec, din 2-3 fumuri calumea ai picat :D

Detaliaza putin cum se face cu becu

Ms

vasile

Well-known member
Veteran
Am si eu unu exact la fel decat ca e cu dop negru , il folosesc cand imi e prea lene sa rulez :)

E naspa ca tre sa stai mereu cu bricheta la curu lui , asa din joint il aprinzi si te pui linistit in pat si nu mai tre sa aprinzi nimic din 10 in 10 secunde.

@boltzar , de ce nu pui banda de izolier intre dop si bec ?

boltzar

Member
Pai e intre dop si bec, numai ca filetul la bec e mai lung decat cel de la dop, si de aia se mai vede o bucata de banda. E perfect etans, nu scapa aer deloc.

Eu dupa ce carbonizez tot ce e in becul ala, nu mai pot tine un joint in mana :D

wouldubreakfree

user b4nn3d
mai are careva waterpipe? tocmai mi-am luat una ca mi-a sarit in ochi si ma intrebam.. e buna de ceva?

PS: si mi-am luat si aparat din ala de rulat.. la fel..e bun de ceva?:D

brebo

Member
am am incercat si eu asa..cred insa ca am ars putin iarba, ca m-a cam iritat in gat..
high-ul insa a fost unul cum nu am mai avut de ceva timp..:rasta:

..la bec ma refeream nu la waterpipe..:)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
mai are careva waterpipe? tocmai mi-am luat una ca mi-a sarit in ochi si ma intrebam.. e buna de ceva?

PS: si mi-am luat si aparat din ala de rulat.. la fel..e bun de ceva?:D

aparat de rulat = pierdere de timp si risipa de bani.
waterpipe = pierdere de timp si risipa de material..

vasile

Well-known member
Veteran
Mie unu nu imi place cum ruleaza aparatele de rulat , nimic nu ruleaza mai bine decat mana omului.

Cat despre waterpipe eu zic ca e destul de buna investia , cand iti e lene sa rulezi sau esti prea mort sa rulezi pui frumos in bowl si incepi treaba.

vasile

Well-known member
Veteran
si water pipe e tot un fel de bong...

oricum prefer bongul , in 30 secunde deja esti pregatit pentru treaba , pui in bowl ce trebuie pui apa si aia e

wouldubreakfree

user b4nn3d
water pipe nu e bong. la water pipe faci risipa mare..

de ce ?

eu oricum nu mai vreau sa fumez tutun...am zis ca la pipa normala am incercat si daca tot am gasit.. hai s-o iau.. in fine.. revin cu detalii dupa ce o testez...nu cred ca e asa rea... si nu vad de ce ar fi risipa de material..doar e ca la pipa sita :)

Latest posts

Latest posts