What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

מחפש בנאדם שעושה עבודות בניית חדרי גידול

וייט רינו הוא מעולה
מה שכן אם אתה כבר הולך לגדל זן של גרין האוס
לך לאתר שלהם ותראה את הוידאו הסבר על הצמח והגנטיקה
יש להם וידאו גידול על כל זן שלהם כדי לעזור למגדלים למקסם את התוצאות
זה גם יתן לך אופציה לראות את הגודל האמיתי שלו הסופי

isranabis

Active member
Veteran
אחי תעזוב אותך עם העשרה של פד"ח לפני שאתה שולט בכל הפרמטרים הבסיסיים,אין דרך מהירה לגדל פרחים אכותיים המהירות תבוא רק עם הרבה ניסיון והשקעה במניעה של בעיות שעלולות להופיע,כדאי שתעביר איזה 10 מחזורים לפני שאתה מחליט להשקיע סכומים של כסף ומתכנן לכבוש את שוק הקאנביס בישראל,תתחיל בקטן ותבין שאין בזה הרבה כסף אם זה לא גידול אאוט דור לדעתי לא שווה לקחת סיכון הרווח הסופי לא משהו,אבל אתה יכול לשאול מה שאתה רוצה ואני או מישהו אחר יעזרו לך בעצות חינם, אתה יודע דיבורים כמו חול

אחי תעזוב אותך עם העשרה של פד"ח לפני שאתה שולט בכל הפרמטרים הבסיסיים,אין דרך מהירה לגדל פרחים אכותיים המהירות תבוא רק עם הרבה ניסיון והשקעה במניעה של בעיות שעלולות להופיע,כדאי שתעביר איזה 10 מחזורים לפני שאתה מחליט להשקיע סכומים של כסף ומתכנן לכבוש את שוק הקאנביס בישראל,תתחיל בקטן ותבין שאין בזה הרבה כסף אם זה לא גידול אאוט דור לדעתי לא שווה לקחת סיכון הרווח הסופי לא משהו,אבל אתה יכול לשאול מה שאתה רוצה ואני או מישהו אחר יעזרו לך בעצות חינם, אתה יודע דיבורים כמו חול

קודם כל תודה לכולם על העזרה מעריך את זה מאוד
ואיך החלטת שאין בזה הרבה כסף ?
ומה זה חבל על הכסף
קניתי כבר הכל חוץ מהפחמן

isranabis

Active member
Veteran
אם אתה לוקח בחשבון את הזמן שבו אתה מסכן את החופש שלך אז זה לא כדאי,בוא ניקח גידול של מטר על מטר ונניח שאתה מוציא 3 מחזורים בשנה כפול חצי קילו למחזור זה קילו וחצי בשנה שנותן לך 000 75 שקל בשנה לפי מכירה בפעם אחת ולא דיברנו על ההוצאות שמשאירות לך 000 50 שקל של סכנה במשך שנה תחלק את זה לחודש ויצא שעבדת במשכורת מינימום עם השקעה של הון עצמי של כמה עשרות אלפי שקלים,למה אתם חושבים שיש יובש??? אם זה היה כל כך קל,רוב האנשים לא מביאים אפילו 250 גרם ולא חצי קילו ורק אלופים באמת מביאים 3 מחזורים בשנה בקיצור מי שעושה חשבון יודע שגידול קאנביס באינדור זה לא הרבה כסף,לעומת זה באאוט דור הסיפור אחר והכמויות אחרות לגמרי ואם יודעים את העבודה אז אפשר לעשות כסף טוב

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
מה זאת אומרת כשהאור דולק המפוחים כבויים?
האור דולק 18 שעות אז 18 שעות האור כבוי ?
אולי התבלבלת?

איוורור תמיד יש בחדר לא ? כניסת אוויר ויציאת אוויר
הכוונה שלי זה כשהפחמן בפעולה צריך לכבות את המפוחים או לא?
זכור לי משו שצריך לכבות בזמן שהפחמן עובד לא זוכר בדיוק מה
שהפד"ח עובד לא מחליפים את האויר בחדר.
איורור יש רק בתוך החדר, אויר לא נכנס ולא יוצא.

שלא מעשירים בפד"ח אפשר להחליף את האויר, ושהמנורות כבויות אין טעם להפעיל את הפד"ח.

פונזי מה אתה אומר על הזן הזה?

http://www.herbiesheadshop.com/green-house-white-rhino-feminised-seeds-696

לפי מה שרשום הוא מביא ייבול ממש גדול..
כמה זמן יקח מחזור של הזן הזה באדמה ?
בSOG
מתחת ל4 נורות 600 וואט
בדרך הכי מהירה שאפשר
יש לי באחד היומנים גידול של אחד כזה.
אחלה זן, חזק למדיי וגדל טוב.
מצד שני כל מה שניסיתי של גרינאהוס בשנה האחרונה היה חרא צרוף ואני חושד שחלק גדול מהזרעים הנוכחיים שלהם לא קשורים למה שאותו שם אמר לפני שלוש שנים.

קח בחשבון שפד"ח הוא לרוב השלב האחרון בגידול. אתה צריך חדר מתוקתק לגמרי לפני שפד"ח יעזור לך במשהו.

שהפד"ח עובד לא מחליפים את האויר בחדר.
איורור יש רק בתוך החדר, אויר לא נכנס ולא יוצא.

שלא מעשירים בפד"ח אפשר להחליף את האויר, ושהמנורות כבויות אין טעם להפעיל את הפד"ח.

יש לי באחד היומנים גידול של אחד כזה.
אחלה זן, חזק למדיי וגדל טוב.
מצד שני כל מה שניסיתי של גרינאהוס בשנה האחרונה היה חרא צרוף ואני חושד שחלק גדול מהזרעים הנוכחיים שלהם לא קשורים למה שאותו שם אמר לפני שלוש שנים.

קח בחשבון שפד"ח הוא לרוב השלב האחרון בגידול. אתה צריך חדר מתוקתק לגמרי לפני שפד"ח יעזור לך במשהו.
מה הכוונה חדר מתוקתק?

אם אתה לוקח בחשבון את הזמן שבו אתה מסכן את החופש שלך אז זה לא כדאי,בוא ניקח גידול של מטר על מטר ונניח שאתה מוציא 3 מחזורים בשנה כפול חצי קילו למחזור זה קילו וחצי בשנה שנותן לך 000 75 שקל בשנה לפי מכירה בפעם אחת ולא דיברנו על ההוצאות שמשאירות לך 000 50 שקל של סכנה במשך שנה תחלק את זה לחודש ויצא שעבדת במשכורת מינימום עם השקעה של הון עצמי של כמה עשרות אלפי שקלים,למה אתם חושבים שיש יובש??? אם זה היה כל כך קל,רוב האנשים לא מביאים אפילו 250 גרם ולא חצי קילו ורק אלופים באמת מביאים 3 מחזורים בשנה בקיצור מי שעושה חשבון יודע שגידול קאנביס באינדור זה לא הרבה כסף,לעומת זה באאוט דור הסיפור אחר והכמויות אחרות לגמרי ואם יודעים את העבודה אז אפשר לעשות כסף טוב

ומה תגיד על זה ש100 צמחים בsog הביאו כמעט 10 קילו במחזור של חודשיים ?

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
מה הכוונה חדר מתוקתק?
חדר שעובד בדיוק כמו של שעון שמתקתק.

הייתי מת לראות 100 צמחים בסוג שהוציאו 10 קילו.
אני עם 64 צמחים בסוג וקשה לי לדמיין מעל 2 קילו למחזור.

חדר שעובד בדיוק כמו של שעון שמתקתק.

הייתי מת לראות 100 צמחים בסוג שהוציאו 10 קילו.
אני עם 64 צמחים בסוג וקשה לי לדמיין מעל 2 קילו למחזור.

אז אתה רוצה להגיד לי שאין דבר כזה ?
אז אתה מצליח להוציא בערך 30 גרם לצמח ?

אתה עובד עם פחמן ? איך אתה מגדל באיזה שיטה עם איזה דישון ? אשמח לשמוע

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אז אתה רוצה להגיד לי שאין דבר כזה ?
אז אתה מצליח להוציא בערך 30 גרם לצמח ?

אתה עובד עם פחמן ? איך אתה מגדל באיזה שיטה עם איזה דישון ? אשמח לשמוע
אני אומר שמאוד לא סביר. אני לא פגשתי מישהו מוציא 4 גרם לוואט. גם לא 1 גרם לוואט בסטאפ מסחרי.

isranabis

Active member
Veteran
אין דבר כזה 4 גרם לואט ומי שזה המטרה שלו הולך להתאכזב בגדול,אפשר להגיע לאחד וחצי או שניים, בסאטאפ קטן ומתוכנן ביעילות, אם אתה יודע מה לעשות.אבל לבוא בלי ניסיון ולחשוב שהכל הולך לרוץ בלי בעיות ולתכנן צפי יבול שקרוב לארבע גרם לואט זה כישלון בטוח כי אין דברים כאלה,לכן אני מציע לך להתחיל עם אוהל של מטר על מטר[משהו בסביבה]ותעביר כמה מחזורים בשביל שתבין בעצמך במה מדובר,ותתחיל מהבסיס בלי קיצורי דרך,דרך אגב פונזי הפעם לא העשרתי את האוויר בפד"ח עם הקומבינה של השמרים והסוכר ויש הבדל גדול בקצב הגידול ובמיוחד בגודל הענק של העלים,באוהל של מטר על מטר צריך דלי של 20 ליטר בשביל להיות קרוב ל1000ח"מ מהגידול הבא אני לא מוותר על העשרה עם שמרים וסוכר,זה יותר מידי זול בשביל לוותר על זה ואין כאן השקעה לא בכסף ולא בזמן,מעניין אותי מה לא עשית נכון פונזי כי אני מאמין שהשמרים והסוכר תפור עליך בכל מקרה אתה יכול להשתמש עם החיישנים על המתקן של השמרים והסוכר ויהיה לך קריאה יותר מדוייקת ככה גם תראה כמה פד"ח מיוצר למעשה

הסיבה הכי ברורה שאני ממליץ לראות וידאו של גרין האוס זה בגלל הקטע האחרון של הוידאו
תסתכל כמה משקל הם מורידים רטוב
וכמה משקל נשאר להם יבש
אתה תתפלא באיזה אחוזים יורדים המשקלים
בגלל זה אמרתי שחישובים של אנשים על רטוב זה שטות גמורה
אתה רוצה להראות כמה עשית,תשקול יבש..
אחרת זה סתם חרטא

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
ישראביס, אני עובד עם בלון ועובד על לסדר בקר קבוע. סיימתי עם הקטע של השמרים מזמן.