What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

מחפש בנאדם שעושה עבודות בניית חדרי גידול

מחפש בנאדם שעושה עבודות בניית חדרי גידול

יש מישו בפורום שבונה חדרי גידול בתשלום ?
אשמח לקבל הצעות , תודה רבה

rootcap

Member
אתה שואל את זה כאילו אתה מחפש איזה צבעי לצבוע דירה...
רק שאלה אחת... כמה זמן אתה עובד עם המשטרה ?

לא עובד עם משטרה ..
זה היה צפוי שזה מה שיחשבו
אז איך בדיוק אני צריך לשאול את זה ?
אין פה הודעות פרטיות או שיש ואני לא יודע איך עושים
זה שאין לי פה הרבה הודעות זה לא אומר כלום .
מישו היה צריך לעשות לי את זה ולא יודע מה קרה הוא נעלם .. כנראה נתפס או לאיודע מה
אז אני נדפקתי עכשיו ואין לו מושג מה לעשות ..

bombadil.360

Andinismo Hierbatero
Veteran
kodem kol, ani mitztaer she ani koted caja bli otiot be ivrit, sababa?

im yesh mishu she yahol laasot eize jeder gidol, hu rak yahol laazor leja im ata rotze legadol mashu juki, ata mevin? az im ata rak rotze legadol mashu kemo prajim exotic ve ata be emet rotze laasot et ze bifnin ki ein leja gina o makon bahutz, az tov, ata yahol, lama lo?

aval ha baya ze im yesh mishu she yahol laazor leja, ve ha mistarah rotze ledaver ito ki hu yodea eij laasot davar kaze, az lo kol caj beseder.

ulai kedai leja liknot eize oil tov, ve lilmod ha kol she ata tzarij lasim sham, ve eij laasot et ze.

ba sof, yihiye yoter tov leja caja, ki lamadta eij laasot et ze lebad ve be atid ata yahol laasot ma she ata rotze ba keta pratit.

habal she po ba aretz kadosh shelanu, anajnu adain lo yaholin legadol mashu kemo cannabis bli ha kol ha bayot metumtamot ha ele.

cannabis kasher legamre ve gam kadosh, ha shem bara cannabis, az ma baya?

batzlaja!

peace

isranabis

Active member
Veteran
אין לי פחד לארגן לך מישהו מיקצועי אבל את הצמחים אתה מביא אחרי שהבן אדם הלך,תלוי כמה אתה רוצה להשקיע,מה צפי היבול שאתה מעוניין להגיע אליו,דרך אגב אתה יכול לסדר הכל על טריילר ולתת לעובדים בחנות לעבוד אקסטרה זה יכול להיות חדר מגבס או עץ או איטונג הכל תלוי בפאפלימוס יש באתר הזה ים של סידורי חדר גידול וגם הסוואות שחבל על הזמן יש אשכול שלם לנושא הזה יכול לחסןך לך ים שקלים אל תתעצל חפש ותחרוש

פונזי איך אפשר לדבר איתך בקשר לייעוץ ולעזרה בגידול ? אני לא מצליח להבין אם יש בפורום הזה הודעות פרטיות או לא..
אני לא יפתח כל פעם נושא בשביל לשאול אותך משו..
אשמח אם תעזור לי, תודה רבה

אין לי פחד לארגן לך מישהו מיקצועי אבל את הצמחים אתה מביא אחרי שהבן אדם הלך,תלוי כמה אתה רוצה להשקיע,מה צפי היבול שאתה מעוניין להגיע אליו,דרך אגב אתה יכול לסדר הכל על טריילר ולתת לעובדים בחנות לעבוד אקסטרה זה יכול להיות חדר מגבס או עץ או איטונג הכל תלוי בפאפלימוס יש באתר הזה ים של סידורי חדר גידול וגם הסוואות שחבל על הזמן יש אשכול שלם לנושא הזה יכול לחסןך לך ים שקלים אל תתעצל חפש ותחרוש

איך אני יכול לדבר איתך ?אני לא מצליח לשלוח לך הודעות

ha optisia lishloaj private messages rak aharei 50 posts...

הבנתי תודה רבה לך

אתה מוזמן לשלוח פה כל שאלה שיש לך
בקשר לCO2
אני מעוניין לרכוש אחד
ויש כל מיני
אני צריך חבילה שלמה עם בקר ועם כל הדברים מסביב
יש לך מקום להמליץ עליו לקנות שם ?

ואיך בדיוק משתמשים בו ? יש כל מיני דברים שצריך לדעת
מתי להדליק כל כמה זמן להדליק אחרי שמדליקים מפסיקים דישון או איוורור לא יודע בדיוק..
אשמח לקבל פירוט תודה רבה פונזי

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
המקום הכי נוח לקנות בו את הבקר זה אינטגרל הידרופוניקס.

גליל (בלון) צריך בחברות למילוי גזים, אתה יכול לחפש אותן בדפי זהב.
את הברז והשעונים אתה יכול לרכוש לרוב ממי שאתה קונה את הגליל אבל תבדוק מול אינטגרל מה בדיוק צריך לקחת אם אתה לא קונה מהם כדי שיתאימו לבקר.
הבקר פותח וסוגר את הברז.

אתה צריך אווירה אטומה למעברי אויר כדי לשמור על הפד"ח בתוך החדר ולא להעיף אותו החוצה.
כמובן שבקיץ צריך עם הפד"ח מזגן כי אויר שמתחמם לא מוחלף באויר חדש ולרוב גם בחורף צריך מזגן אם אתה משתמש ביותר מנורת 400.

דישון נותנים כרגיל.

אין טעם להוסיף פד"ח בחושך כי הצמח לא מבצע פוטוסינתזה וברמות פד"ח גבוהות מהנורמל הטמפ' האידאלית עולה בכמה מעלות. בהעשרה ל1300 ח"מ הטמפ' האידאלית היא סביב ה30 מ"צ.

המקום הכי נוח לקנות בו את הבקר זה אינטגרל הידרופוניקס.

גליל (בלון) צריך בחברות למילוי גזים, אתה יכול לחפש אותן בדפי זהב.
את הברז והשעונים אתה יכול לרכוש לרוב ממי שאתה קונה את הגליל אבל תבדוק מול אינטגרל מה בדיוק צריך לקחת אם אתה לא קונה מהם כדי שיתאימו לבקר.
הבקר פותח וסוגר את הברז.

אתה צריך אווירה אטומה למעברי אויר כדי לשמור על הפד"ח בתוך החדר ולא להעיף אותו החוצה.
כמובן שבקיץ צריך עם הפד"ח מזגן כי אויר שמתחמם לא מוחלף באויר חדש ולרוב גם בחורף צריך מזגן אם אתה משתמש ביותר מנורת 400.

דישון נותנים כרגיל.

אין טעם להוסיף פד"ח בחושך כי הצמח לא מבצע פוטוסינתזה וברמות פד"ח גבוהות מהנורמל הטמפ' האידאלית עולה בכמה מעלות. בהעשרה ל1300 ח"מ הטמפ' האידאלית היא סביב ה30 מ"צ.

לפי מה שאני מבין:

ברגע שאני מפעיל את הפחמן דו חמצני המפוחים צריכים להפסיק את הפעולה ?
אם כן אני צריך כל פעם ידנית להפסיק את הפעולה שלהם ?
או שהבקר של הפחמן דו חמצני מפסיק את הפעולה של המפוחים לבד ?

כל כמה זמן צריך להפעיל את הפחמן דו חמצני ? כמה פעמים ביום ? יותר נכון כמה פעמים בזמן שהאור דולק בחדר

לפי מה שאני מבין:

כל כמה זמן צריך להפעיל את הפחמן דו חמצני ? כמה פעמים ביום ? יותר נכון כמה פעמים בזמן שהאור דולק בחדר

זו המערכת שאני צריך ?
http://www.i-h.co.il/products/159361

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
לפי מה שאני מבין:

שהאור דולק המפוחים כבויים.
הבקר מפעיל את הפד"ח שצריך, בשביל זה יש בקר.
אפשר לכבות את הבקר ולהפעיל איורור עם טיימר אחרי שהאורות נכבים אם יש לך בעיה של לחות גבוהה.
אצלי אין בעיית לחות אז אין לי בכלל תחלופת אויר בחדר חוץ ממתי שאני פותח את הדלת להכנס ולצאת.

זו המערכת שאני צריך ?
http://www.i-h.co.il/products/159361
אותה וגליל גז ומילוי לגליל גז שדורש במילוי ראשוני גם בדיקה.

שהאור דולק המפוחים כבויים.
הבקר מפעיל את הפד"ח שצריך, בשביל זה יש בקר.
אפשר לכבות את הבקר ולהפעיל איורור עם טיימר אחרי שהאורות נכבים אם יש לך בעיה של לחות גבוהה.
אצלי אין בעיית לחות אז אין לי בכלל תחלופת אויר בחדר חוץ ממתי שאני פותח את הדלת להכנס ולצאת.

אותה וגליל גז ומילוי לגליל גז שדורש במילוי ראשוני גם בדיקה.

מה זאת אומרת כשהאור דולק המפוחים כבויים?
האור דולק 18 שעות אז 18 שעות האור כבוי ?
אולי התבלבלת?

איוורור תמיד יש בחדר לא ? כניסת אוויר ויציאת אוויר
הכוונה שלי זה כשהפחמן בפעולה צריך לכבות את המפוחים או לא?
זכור לי משו שצריך לכבות בזמן שהפחמן עובד לא זוכר בדיוק מה