thebigboss
Member
מחפש בנאדם שעושה עבודות בניית חדרי גידול
יש מישו בפורום שבונה חדרי גידול בתשלום ?
אשמח לקבל הצעות , תודה רבה
יש מישו בפורום שבונה חדרי גידול בתשלום ?
אשמח לקבל הצעות , תודה רבה
אין לי פחד לארגן לך מישהו מיקצועי אבל את הצמחים אתה מביא אחרי שהבן אדם הלך,תלוי כמה אתה רוצה להשקיע,מה צפי היבול שאתה מעוניין להגיע אליו,דרך אגב אתה יכול לסדר הכל על טריילר ולתת לעובדים בחנות לעבוד אקסטרה זה יכול להיות חדר מגבס או עץ או איטונג הכל תלוי בפאפלימוס יש באתר הזה ים של סידורי חדר גידול וגם הסוואות שחבל על הזמן יש אשכול שלם לנושא הזה יכול לחסןך לך ים שקלים אל תתעצל חפש ותחרוש
אין לי פחד לארגן לך מישהו מיקצועי אבל את הצמחים אתה מביא אחרי שהבן אדם הלך,תלוי כמה אתה רוצה להשקיע,מה צפי היבול שאתה מעוניין להגיע אליו,דרך אגב אתה יכול לסדר הכל על טריילר ולתת לעובדים בחנות לעבוד אקסטרה זה יכול להיות חדר מגבס או עץ או איטונג הכל תלוי בפאפלימוס יש באתר הזה ים של סידורי חדר גידול וגם הסוואות שחבל על הזמן יש אשכול שלם לנושא הזה יכול לחסןך לך ים שקלים אל תתעצל חפש ותחרוש
ha optisia lishloaj private messages rak aharei 50 posts...
בקשר לCO2אתה מוזמן לשלוח פה כל שאלה שיש לך
המקום הכי נוח לקנות בו את הבקר זה אינטגרל הידרופוניקס.
גליל (בלון) צריך בחברות למילוי גזים, אתה יכול לחפש אותן בדפי זהב.
את הברז והשעונים אתה יכול לרכוש לרוב ממי שאתה קונה את הגליל אבל תבדוק מול אינטגרל מה בדיוק צריך לקחת אם אתה לא קונה מהם כדי שיתאימו לבקר.
הבקר פותח וסוגר את הברז.
אתה צריך אווירה אטומה למעברי אויר כדי לשמור על הפד"ח בתוך החדר ולא להעיף אותו החוצה.
כמובן שבקיץ צריך עם הפד"ח מזגן כי אויר שמתחמם לא מוחלף באויר חדש ולרוב גם בחורף צריך מזגן אם אתה משתמש ביותר מנורת 400.
דישון נותנים כרגיל.
אין טעם להוסיף פד"ח בחושך כי הצמח לא מבצע פוטוסינתזה וברמות פד"ח גבוהות מהנורמל הטמפ' האידאלית עולה בכמה מעלות. בהעשרה ל1300 ח"מ הטמפ' האידאלית היא סביב ה30 מ"צ.
לפי מה שאני מבין:
ברגע שאני מפעיל את הפחמן דו חמצני המפוחים צריכים להפסיק את הפעולה ?
אם כן אני צריך כל פעם ידנית להפסיק את הפעולה שלהם ?
או שהבקר של הפחמן דו חמצני מפסיק את הפעולה של המפוחים לבד ?
כל כמה זמן צריך להפעיל את הפחמן דו חמצני ? כמה פעמים ביום ? יותר נכון כמה פעמים בזמן שהאור דולק בחדר
שהאור דולק המפוחים כבויים.לפי מה שאני מבין:
ברגע שאני מפעיל את הפחמן דו חמצני המפוחים צריכים להפסיק את הפעולה ?
אם כן אני צריך כל פעם ידנית להפסיק את הפעולה שלהם ?
או שהבקר של הפחמן דו חמצני מפסיק את הפעולה של המפוחים לבד ?
כל כמה זמן צריך להפעיל את הפחמן דו חמצני ? כמה פעמים ביום ? יותר נכון כמה פעמים בזמן שהאור דולק בחדר
אותה וגליל גז ומילוי לגליל גז שדורש במילוי ראשוני גם בדיקה.זו המערכת שאני צריך ?
http://www.i-h.co.il/products/159361
שהאור דולק המפוחים כבויים.
הבקר מפעיל את הפד"ח שצריך, בשביל זה יש בקר.
אפשר לכבות את הבקר ולהפעיל איורור עם טיימר אחרי שהאורות נכבים אם יש לך בעיה של לחות גבוהה.
אצלי אין בעיית לחות אז אין לי בכלל תחלופת אויר בחדר חוץ ממתי שאני פותח את הדלת להכנס ולצאת.
אותה וגליל גז ומילוי לגליל גז שדורש במילוי ראשוני גם בדיקה.