What's new

Mimosa x OP

cmnbs

Active member
Breeder: Barney Farm
Cultivar/Variety: Mimosa x OrangePunch
Grow Location: Indoor/GrowTent 80x80x180/
Medium: - Soil Compotxanax PROST + Perlit 0.7L pot /12L plastic pot, una e inca in ghiveci de 6L
Sea of Green: - No
Lighting&Wattage: Led MarsHydro 150w *intensitate 100%
Fertilizing Method: - Organic Biobizz full pack,watering on every 2-3 days
Prunning Method: - Topping, Defoliation
Stature: -
Vegging Time: - ~56 days

View media item 18723838

Last edited:

cmnbs

Active member
Sub tava cortului am de 12 zile un strat de 10 cm de polistiren,cortul este asezat pe gresie dar tot a existat o mocheta dedesupt.
Ud la 2 ,3 zile cand pamantul e complet uscat 3-5 cm de la suprafata,iar ghivedele se usureaza considerabil.
Deficiente sunt multiple dar nu le pot identifica.
Cea din ghiveciul de 6L cu siguranta a dezvoltat root-bound ,dar deficientele persista si la cele transplantate

View media item 18723517

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Dacă ai zis 6 litri să știi că e puțin cu siguranță și-ar fi dorit mai mult spatiu la rădăcini! Și dacă mai zici că a făcut root-bound arată un blocaj de nutrienți in sol deci schimba ghiveciul mai mare și mai adaugă puțin perlit pentru o aerare mai bună a rădăcinilor, și încearcă să uzi pe partea de jos pune apa in tăviță și așteaptă să tragă pământul apă e mai eficient așa, cele mai mari din spate pare a avea deficiență de azot sunt cam galbene! Dar par mult mai sănătoase decât cea din fața!
Câți nutrienți dai și de care sau cum dai? Calciu magneziu le dai ?? Sau sare amară cu îi mai zice??

cmnbs

Active member
O voi transplanta si pe cea de-a treia planta intrun ghiveci de 12 litri in care o sa combin niste pamant composana cu perlit si fibre de cocos dintro caramida. Voi face si un test pH ,EC acestui pamant inainte de al premixa, pentru ca am dubiul ca are pH-ul foarte dereglat.
Plantele deja transplantate au deja 2 saptamani de la transplantare si o saptamana de cand monitorizez pH-ul si EC-ul pe run-off. Prima udare am udat cu apa pH 7.5 ,ppm 150 avand run-off 6.5/280, 5.5./1030, 6.68/865.Cea de-a 2ua cu o solutie usoara pH 7.1 ppm 650 cu run-off 5.5-6.0/550, 6.5/650, 6.2/740.
CalMag 0.5/l, biogrow 1-2ml/l, biohaven 2ml/l, activera 1-2ml/l, micro 1.5g la 5 litri de apa(doza recomandata e de 0.4g/l)

Latest posts

Latest posts