Pfoai.. deci tre sa-ti iei si un ups
Era o gluma... de la fanul meu nr.1 in materie de box catre mine "ucenicul lui in agricultura". Stie si el ce face UPS-ul si ce face igniterulpai a schimbat releul cu unul de calitate si nu mai are nevoie de UPS.
releul ala era probabil prea mic sau prea stift si din cauza asta ramanea blocat, dand peste cap timpii si ballastul.
a explicat acolo ca ala trimite niste impulsuri pentru a aprinde gazul. in momentul in care trimitea impuls si intre releul se bloca pentru ca ballastul isi lua ceva amperaj curent, putere(nu mai stiu)
Deci in faza puiet 2 lucruri is importante:
- udat la 7 zile (maxim 5, daca se usuca totusi)
- bile de argila sa nu se usuce
Ca sa ma lamuresc si eu, pana la cate zile este considerat puiet?
Oare ca sunt prea aproape de bec? Sau din cauza umiditatii scazute? Ultima planta am bagat-o ieri in box.... de cand pot incepe sa-i dau ingrasamant?
daca te uiti la mine in album se vad doua pahare mici in spatele plantei mari io le tin la 40-50 de cm si sunt ok....au crescut ca si celelalte care le tin la cfl....numai ca pe ele le tin la program de 12 cu 12 sa fac si io testul ala care l-a facut tipu ala de care zice gantz!Eu am 26 grade la nivelul plantelor la 10cm si din cate am inteles aici ca e bine sa fie cat mai aproape.... singura problema era temperatura becului ... care la mine nu e cazul