super paff..boxul e mai mic decat al meu si ai scos asa frumos..intrebare : cumva cresti hidro?si daca nu, vai ca ai pus 2 plante in acelasi pot, le-ai separat radacinile sau sunt acolo la gramada in pamant?toti zic , ca nu e bine sa pui 2 plante in acelasi pot, dar ma gandesc, ca daca le dai nutrienti cat trebuie nu au de ce sa se bata intre ele
47 inaltime, 36.5 latime si 37 cm adancime
Data trecuta plantele s-au dus pana la 40cm inaltime de la nivelul pamantului dar de aceasta data cel mai inalt varf ajungea pana la 23 cm inaltime
uau! 47 inaltime...nice vreau sa-mi fac un box saptamanile viitoare si imi faceam griji privind inaltimea. de 125cm sau 100cm!!??vroiam sa optez pt 100cm sa fie cat mai stealth, caci va fi un fel de dulapior cu instalatie LED.
ma gandeam sa cresc SCROG prima data... dar atunci cand imi va fi lene, sa pot opta si pentru crestere normala. dupa ce scad inaltimea ghivecelor si led-ului mai raman cu vreo 60cm, ce zici? mi-ar ajunge?
apropo, de cati litri au fost recipientele? ( am vazut ca ai folosit un lighean compartimentat...dar poate stii cu aproximatie )