E
evilkid
ganjamind .. nu prea stii cum sta treaba
lasa-l frate ca el uda cu apa minerala... la ce te asteptai?)
paff... incearca sa cumperi o lupa si sa te uiti la tricomi asa e cel mai sigur
ganjamind .. nu prea stii cum sta treaba
Merci frate sznake.. De ceva ore bune ma chinui sa raspund, dar nu reusesc Asa e!tot ce zici e adevarat... E primul meu grow... cu cateva luni in urma habar nu aveam ca planta asta se poate cultiva intr-un dulap... cu toate ca, primul joint l-am tras acum 20 de ani... Dar nu m-am intrebat niciodata cum creste marioara... nici macar in Olanda de cate ori am fost... Am invatat multe practic vazand-o cum creste si binenteles la urmatorul grow voi stii mult mai bine ce am de facut. Nu am vrut sa o mai fortez cu un tuns, ca si asa a trecut printr-o gramada de probleme si stres... rezultatul fiind buzii slabuti... as mai avea multe de spus.... dar nu mai pot... ma mut in camera afumatilorCam 3-4 saptamani minim mai trebuie.
Problema cu grosimea buzilor este inghesuiala. Plantele si-au consumat f multa energie lungindu-se datorita inghesuielii. Mai mult decat atat, inghesuiala nu lasa lumina sa scalde buzii cum trebuie.
Iti dai seama cum ar fi fost daca nu extindeai macar spatiul din box, ca initial vroiai sa lasi 17 cm loc pe verticala pt plante..
Ei, data viitoare eu as baga maxim 3 plante acolo. Dar asta depinde de cat de devreme vrei sa le bagi la floare.
In rest, sunt impresionat de cantitatea de tricomi, se datoreaza clar HPS-ului. Daca era mai putina inghesuiala cred ca ar fi fost si mai mult zahar pe buzi. Oricum, mai avem de asteptat minim 3 sapt.