What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

MicroFridge Growbox, 150W HPS Jurnal

Status
Not open for further replies.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu aveti ce ace cu 100x fratilor, o sa pierdeti din ochi un tricom inainte sa observati daca e clowdy vsau amber.

sznake

jarhead
Cam 3-4 saptamani minim mai trebuie.

Problema cu grosimea buzilor este inghesuiala. Plantele si-au consumat f multa energie lungindu-se datorita inghesuielii. Mai mult decat atat, inghesuiala nu lasa lumina sa scalde buzii cum trebuie.

Iti dai seama cum ar fi fost daca nu extindeai macar spatiul din box, ca initial vroiai sa lasi 17 cm loc pe verticala pt plante.. :)

Ei, data viitoare eu as baga maxim 3 plante acolo. Dar asta depinde de cat de devreme vrei sa le bagi la floare.

In rest, sunt impresionat de cantitatea de tricomi, se datoreaza clar HPS-ului. Daca era mai putina inghesuiala cred ca ar fi fost si mai mult zahar pe buzi. Oricum, mai avem de asteptat minim 3 sapt.

Paff

Member
Cam 3-4 saptamani minim mai trebuie.

Problema cu grosimea buzilor este inghesuiala. Plantele si-au consumat f multa energie lungindu-se datorita inghesuielii. Mai mult decat atat, inghesuiala nu lasa lumina sa scalde buzii cum trebuie.

Iti dai seama cum ar fi fost daca nu extindeai macar spatiul din box, ca initial vroiai sa lasi 17 cm loc pe verticala pt plante.. :)

Ei, data viitoare eu as baga maxim 3 plante acolo. Dar asta depinde de cat de devreme vrei sa le bagi la floare.

In rest, sunt impresionat de cantitatea de tricomi, se datoreaza clar HPS-ului. Daca era mai putina inghesuiala cred ca ar fi fost si mai mult zahar pe buzi. Oricum, mai avem de asteptat minim 3 sapt.
Merci frate sznake.. De ceva ore bune ma chinui sa raspund, dar nu reusesc:D Asa e!tot ce zici e adevarat... E primul meu grow... cu cateva luni in urma habar nu aveam ca planta asta se poate cultiva intr-un dulap... cu toate ca, primul joint l-am tras acum 20 de ani... Dar nu m-am intrebat niciodata cum creste marioara... nici macar in Olanda de cate ori am fost... Am invatat multe practic vazand-o cum creste si binenteles la urmatorul grow voi stii mult mai bine ce am de facut. Nu am vrut sa o mai fortez cu un tuns, ca si asa a trecut printr-o gramada de probleme si stres... rezultatul fiind buzii slabuti... as mai avea multe de spus.... dar nu mai pot... ma mut in camera afumatilor:tiphat:
@Ganjamind (ProCan)- Nu vreau sa te mai vad pe Threads-urile mele. No comment!
@Explo -Pot incepe sa-i dau RIPEN (Ghe)?
V-am pus niste macro-uri cu cativa buzi.... saptamana viitoare imi iau alt aparat si voi pune niste macro-uri mai clare:wave:

Attachments

• DSC07464m.jpg
    DSC07464m.jpg
    85.9 KB · Views: 34
  • DSC07475m.jpg
    DSC07475m.jpg
    130.1 KB · Views: 30
  • DSC07462mr.jpg
    DSC07462mr.jpg
    90.7 KB · Views: 25
C

cannabis god

arata lux planetele man,dar daca zici ca au 5 saptamani si ceva,e clar ca mai trebuie minim 3 saptamani.numai daca nu e vre-un top 44,ceea ce nu cred.
oricum,o treaba facuta corect.pace!

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
gata ca imi curg deja balele!

primul grow te poate invatza multe (mai ales daca ai probleme), si dupa ce o termini pe domnisoara vei sti exact ce poate sistemul tau, unde trebuie imbunatatit...etc

dalin

Member
baiiiii...ia gata cu poze deastea.....ce vrei sa ni se umfle coaiele la toti......!!!veziii ca ma supar.....:p
sa mor daca nu imi ploua in gura.....
FELICITARILE MELE!

ypmiks

Member
felicitari :)
si inca o data felicitari ca ai trecut de la consumator la cultivator :)
si inca o data felicitari ca vrei sa inveti si asculti si de ceilalti.

astept update cu cat ai scos :)

super Paff am ramas fara cuvinte cat de frumosi sunt mugurei aia pana la sfrasit nu o sa se mai vada nimic verde din cauza cristalelor
cum e cu mirosul ?

Felicitari:tiphat:

Paff

Member
Hai sa bag repede cateva poze... ca plec in dimineata asta la mare pana luni
6 saptamani flower:jump:

Attachments

• DSC00009mr.jpg
    DSC00009mr.jpg
    94.1 KB · Views: 29
  • DSC00017mr.jpg
    DSC00017mr.jpg
    112.7 KB · Views: 29
  • DSC00035mr.jpg
    DSC00035mr.jpg
    127.6 KB · Views: 36
  • DSC00044mr.jpg
    DSC00044mr.jpg
    93.5 KB · Views: 29

Paff

Member
Cei mai dezvoltati buzi sunt la periferia box-ului. Si problema cu ingalbenirea frunzelor si uscarea lor persista in continuare.... Am luat temperatura in acele zone si este ok... prea multi lumeni.... nu am gasit inca explicatia... Acum la un cm de cooltube am 32 grade...

Attachments

• DSC00077mr.jpg
    DSC00077mr.jpg
    70.8 KB · Views: 24
  • DSC00075mr.jpg
    DSC00075mr.jpg
    74.3 KB · Views: 25
  • DSC00073mr.jpg
    DSC00073mr.jpg
    125 KB · Views: 24

Paff

Member