What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

micro grow/vege box

Zlatorog

Member
Mene zanima kak ti uspe hladit pcbox s tremi žarnicami...sploh pri teh temperaturah zadne dni :) Drugače pa keep up the good work. V kratkem še dam sam slikco mojega boxa

weedster

Active member
zato pa ne laufa trenutno :p ... drugače pa kaki 120 vent pa je :D ... je pa temp vedno okoli 30*c, bom pa drugo leto experimentiro bolj z temi micro growi tak da :D

weedster

Active member
ja če maš kaki večji box te komot ja pa takoj pride v poštev kaka hps-ka :D ... ker v mojega glih ne pride cooltube.

weedster

Active member
pozdravljen Freshness, ja klončeki so preživeli vsaj jaz sem dal naprej zakoreninjene kolegom tak da, slikic pa niam :D in kot je lasko reko se klončki zakoreninijo skoraj z vsem meni jih preživelo 6/7 tak da super :D

Bloods

Member
jah mene sam neki zanima zvezi z microgrow.... meu bom iz semen 12/12 pa me zanima koliko ročic je pametno dat u prostor 40x30x80(d,š,v) seveda na scrog način :D
hvala za pomoč kmalo še fotke dobite :D

Stevius

Member
hmmm premislu sm da biu dau iz semen 12/12 a naj dam usen na scrog alpa sog?

Za 12/12 iz semena bi ti prej priporočal SCROG.

SOG se mi zdi bolj praktičen in vsekakor bolj donossen z kloni... kot pa iz semena...

Itak, pa lahko počneš kar ti je volja. Navsezadnje je vse skupaj en eksperiment... in z njim izkušnje.

Just my two cents :2cents:

Bloods

Member
jah zdej pa nwm na drugmu forumu mi pa pravjo da 12/12 iz semen na scrog proti pravilom rasti,ker pri scrogu rabiš daljše obdobje vegetacije...zdej premišlujem o sog sam sog mi pa ni čist nč jasn :p

K

kiree

meni tle neki ni jasno...kako bi fural sog iz semen 12/12 ?...če štartaš semena 12/12 je to vse ker se tiče "tehnike"...ni tle nobenega soga-vmes. Sog je že po definiciji ful veliko število malih rastlin (KLONOV z zelo malo vegetacije). Iz semena 12/12 ne moremo govoriti o sog-u. Rastlina za sog je odrezana od mame ki je imela dovolj vegetacije in se pol ne raztegne/razveja in nardi en "velik" bat. Pri 12/12 iz semen nimaš kaj dosti vpliva na razvejanost/razteg itd ;). Pač pustiš da raste.

Scrog v tem primeru bi bil primeren za rastline ki se pri 12/12 bolj raztegnejo (sative) in bi jih pod mrežo lažje kontroliral. ampak kot pri zgornjem primeru tudi to ni "pravi" scrog.

Itak tle se gre o eksperimentiranju. Provaj in poročaj ;)

lasko

Member
Kiree/steve ko nabutas 4 rastline na kvadratni cevelj je to SOG pa ce delas iz semena al pa iz klonov, s stevilom rastlin na doloceni povrsini precej vplivas na razvejanost. V kolikor jih imas 4 na sqfoot ne bos imel vej, 1 na sqfoot pa bo naredila veje :D
scrog 12/12 se izplaca pa ko imas sativo ki ti bo cvetela vec mesecev in se prakticno ne ustavi rast do konca

Stevius

Member
Morda res... samo za mene je SOG, true SOG = kvadratni meter samih batov. Kar pa je možno samo z kloni.

Ampak to sem samo jaz :)

Vsak špila muziko po svoje :kos:

Bloods

Member
Kiree/steve ko nabutas 4 rastline na kvadratni cevelj je to SOG pa ce delas iz semena al pa iz klonov, s stevilom rastlin na doloceni povrsini precej vplivas na razvejanost. V kolikor jih imas 4 na sqfoot ne bos imel vej, 1 na sqfoot pa bo naredila veje :D
scrog 12/12 se izplaca pa ko imas sativo ki ti bo cvetela vec mesecev in se prakticno ne ustavi rast do konca
hmm mam satvio,sam sm se odloču u prve u micro boxu probat al naturale,lpo 2 bilke notr to je to...pol pa mau začeu preizkušat :D

Krull

Soul Feeder
Veteran
Yey weedster this is still up :) are you using this one again to veg outdoor stuff for this season?

Peace

=K

weedster

Active member
Sup Krull ... how are you my friend ? :)

yes i'm still using it ( i love it ... it doesnt take much space sooo .. ) ... the box have been upgraded a little bit, u will see i will uploaded photos soon. I currently have in box my strain, two seeds already sprouted others are not lagging behind :p

peace :wave: