What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Micro BOX Grow - Paradise Seeds (Auto) Vertigo

coolbud

puffin' the herb
UPDATE WEEK 8!

The Goddes Vertigo (a trebuit sa i ancorez tulpina cu ceva atza ca se lasase intr-o parte) :

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Frumoasa ! In unele poze arata foarte salbatic, foarte rebela. Cu siguranta va avea un high cu personalitate. Si pare si generoasa in acelasi timp.

Cat mai are pana la foarfeca ? Ce zic tricomii ?

coolbud

puffin' the herb
Am vazut un singur tricom amber pe budul de pe main stem , restul toti sunt milky nu am banghit niciunu clear deci banuiesc ca maxim 1 saptamana.

Numaya

Member
ca simt o oarecare invidie e de bine nu ? :D ... Ai omorat tot cu ruleta aia ... rad de juma de ora singur prin casa si imi caut ruleta mea :))))

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
:good:...:smokeit:
Bag pe sistemu lu hemp niste vorbe: i-ai tras masurile perfecte: 180-120-180
Prima vertigo eram mai skinny, fata de obeza asta :D A mers mult mai bine planta aceasta, care crezi ca sunt motivele ?

coolbud

puffin' the herb
Ghiveciul mult mai mare cu tehnologia adusa de airpots + nutrienti folositi cum trebuie in rest totul e la fel , pe cealalta vertigo ba i-am facut overfeed ba a avut deficiente...dar asta a iesit perfecta :D

coolbud

puffin' the herb
UPDATE Week 9 !

Si asta e cam ultimul update pana la harvest , voi posta ceva poze dupa ce se usca budul.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

A

amfumuriincap

cand o sa ma fac mare o sa creasca si la mine asa mare si frumoasa :D

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
buna treaba cb, de abia astept sa vedem si pozele cu materialul!

si-acum ca s-a demostrat ca se poate face treaba buna chiar si cu o planta autoflower si doar 150W, ce scuza mai aveti sa nu dati drumu la un grow, baietii?

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Foarte interesant faptul ca toate ramurile s-au oprit la aceeasi inaltime, parca ar fi trasate cu rigla. Ce-ti poti dori mai mult de la o planta, cand e vorba de un coronament cat mai omogen ?

Iar felul cum se indoaie ramurile alea mai subtirele ... le cam chinuie mugurii aia grei, nu-i asa CB ?

coolbud

puffin' the herb
Daca vrei orice e posibil , numai sa si vrei si bineinteles sa-ti dai silinta ;)
hemp : in 3 - 4 zile cand planuiesc sa o tai va fi mai grav cu ea , i-am pus ceva betze sa i sustin cateva ramuri mai puternice.

coolbud

puffin' the herb
Dupa ce m-am uitat mai amanuntit la ea cu microscopul am realizat ca she is ready!!

picture.php

picture.php

picture.php

Revin cu ceva poze dupa uscare/cure :tiphat:

Latest posts

Latest posts