What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

מה הניקוז שלך?

שאלו אותי בפרטי לגבי ניקוז,ומכיוון שגם אני עשיתי קומבינה בשביל לנקז יהיה מעניין לדעת איך אחרים מנקזים את המים שלהם..

בתמונה יש שני מגשי ניקוז שמתנקזים לפיילה,בתוך הפיילה יש משאבה שאיתה אני שואב את המים החוצה.

Attachments

• IMG_7474.jpg
    IMG_7474.jpg
    64.8 KB · Views: 22

kamikaza

Active member
לי אין שום ניקוז, אבל אני מכיר כמה שיטות

כמו שלך זה אחלה, לא יודע אם הייתי משנה משהו כי אני לא יודע מה האתגרים שלך, אבל אפשר להוסיף נקז למגשים

זה מין אביזר שמוכרים אותו בגרעין אילו אתה יכול לחבר צינור גמיש, ואז אפשר להוליך את המים לאן שאתה רוצה, וגם החור ניקוז של המגש לא חייב להיות מעל הפיילה, ואפשר גם למשוך את הצינור לביוב אם יש לך גישה אליו ד

עוד שיטה זה לעשות מעין מדרון מפלסטיק גלי (איסכורית) לחבר מרזב בקצה ולנקז אותו לדלי או פיילה

יש לי חבר שעשה קומבינה כזו באוהל שלו, הניח מיטה ישנה ועליה איסכורית, הטה אותה בשיפוע קטן, והוא מנקז עם צינור פיויסי שתי אינץ' לתוך דלי

אבל הוא עשה את זה רק כי לא היה לו כסף להשקיע במגשי ניקוז

באוהל זה לא בהכרח נוח, אבל נגיד לפרוייקט כמו הסוכה שלך זה יכול להיות פנטסטי

אני מצרף תמונה מהסאט אפ שלו, ועוד תמונה מהאינטרנט של מגדל מקליפורניה, הוא מנקז שולחנות גדולים

Attachments

• ? (4).jpg
    ? (4).jpg
    60 KB · Views: 22
  • ? (22).jpg
    ? (22).jpg
    90.9 KB · Views: 31
  • ? (5).jpg
    ? (5).jpg
    61.1 KB · Views: 24
  • Top view.jpg
    Top view.jpg
    98.4 KB · Views: 21

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
מגש ניקוז, חור במקום לחור שיש במגש ופיילה לערבוב מלט מתחת לחור. מחזיק 40 ליטר, ולרוב זה מספיק לי.
את המגש ניקוז אני שם מעל דליים לחול.