What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

מדהים מה שקורה פה

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
וידאו חמוד לאללה למרות שהם קצת חפרו על הג'יסי

isranabis

Active member
Veteran
אל תתלהבו מהחומר של תיקון עולם
כל מגדל ממוצע מוציא דברים הרבה יותר טובים
כל החומר שהולך לדגימות מגודל בנפרד מהחומר שהולך לכלל המטופלים
יש חלקת גידול שמיועדת לדגימות למישפחה ולחברים
רק בגלל תיקון עולם הופסקו רישיונות הגידול למטופלים
לפני זה כל מטופל קיבל רישיון גידול או רישיון שינוע לקנות מסוחרים ברחוב
זה היה לפי בחירה של המטופל
אני לא יודע מה הם נותנים היום למטופלים
אבל בעבר החומר שלהם היה מלא בזרעים ומפוצץ בדשן
לא לדבר על הקונפידור שהם שפכו עד שכל החרקים באיזור נהיו מחוסנים לחומר
ככה זה עבד לפני כמה שנים היום אני כבר לא בעיניינים
ואולי משהו השתנה
אבל בעיקרון משפחת כוהן לא נותנת גרם של כבוד לצמח
רק כסף מעניין אותם

Green's

Member
אל תתלהבו מהחומר של תיקון עולם
כל מגדל ממוצע מוציא דברים הרבה יותר טובים
כל החומר שהולך לדגימות מגודל בנפרד מהחומר שהולך לכלל המטופלים
יש חלקת גידול שמיועדת לדגימות למישפחה ולחברים
רק בגלל תיקון עולם הופסקו רישיונות הגידול למטופלים
לפני זה כל מטופל קיבל רישיון גידול או רישיון שינוע לקנות מסוחרים ברחוב
זה היה לפי בחירה של המטופל
אני לא יודע מה הם נותנים היום למטופלים
אבל בעבר החומר שלהם היה מלא בזרעים ומפוצץ בדשן
לא לדבר על הקונפידור שהם שפכו עד שכל החרקים באיזור נהיו מחוסנים לחומר
ככה זה עבד לפני כמה שנים היום אני כבר לא בעיניינים
ואולי משהו השתנה
אבל בעיקרון משפחת כוהן לא נותנת גרם של כבוד לצמח
רק כסף מעניין אותם

כמו בדרך כלל מאד מעניין מה שכתבת. נשמעים די מרושעים תיקון עולם האלה. כך או כך לא יצא לי לעשן אותם חוץ מהאלסקה ועוד זן אחד שהיו מאד מעניינים. בנוגע לכך שכל מגדל ממוצע מוציא דברים הרבה יותר טובים - שם אני חולק עליך. רוב המגדלים הממוצעים שזורקים כמה זרעים באדמה מעפנה בחצר מוציאים דברים די עלובים (חוץ ממקרים מיוחדים). עם זאת, סביר להניח שמגדלים מעל הממוצע שמשקיעים בתאורה, דשנים וכל מה שצריך מוציאים תוצאות הרבה יותר טובות מהמגדלים התעשייתים. בנוסף מתוך החוויה שלי תמיד יהיה הבדל משמעותי בין חומר שגדל בחוץ לחומר שגדל בפנים. למגדל המנוסה יהיה קשה להגיע לאותם רמות דחיסות וריכוז חומרים של הפרחים בחוץ לעומת הפנים. לא בלתי אפשרי אבל קשה

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
הרבה יותר קל להוציא פרחים דחוסים באאוטדור מאשר באינדור - יש לך המון אור וזה הפקטור העיקרי בנושא הזה.
מבחינת ריכוז חומרים השמש מבגרת יותר מהר את הקנבינואידים עקב חימום ונוצר פרופיל קנבינואידים שונה. בגידול פנים אפשר להשיג כמויות מטורפות של טיאייץ'סי אבל בשביל סיבידי אני חושב שעדיף גידולי חוץ.

יש הרבה מגדלים שמוציאים פרחים יותר מעניינים מתיקון עולם מבחינת סטלה.
מבחינת חוזק נטו הייתי שם את תיקון עולם ב10% העליונים של המגדלים בארץ.
תיקון עולם, ורוב ספקי הרפואי בארץ לא מחפשים לתת לפציינטים שלהם את הסטלה הכי משובחת והטעם הכי טוב שאפשר אלא משהו שידפוק להם את הראש וישכח להם את הכאב. מגדלים ביתיים באים עם מטרות יותר מתואמות עם קהל הסטלנים בארץ.

למשל בברצלונה עישנתי זן בשם לילי בקופישופ. טעם של וניל מגניב, חלק מאוד בגרון, סטלה שהופכת הכל לסבבה. אבל הוא לא היה קרוב לאינטנסיביות של הרפואי בארץ. שזה לא רע - זה פשוט פחות חסכוני כי צריך לעשן יותר.
אני הייתי שמח לעשן מהלילי הזה הרבה יותר מכל רפואי שנתקלתי בו עד היום בארץ אבל גרם מחזיק 3 אנשים לסבב אחד.

Green's

Member
הרבה יותר קל להוציא פרחים דחוסים באאוטדור מאשר באינדור - יש לך המון אור וזה הפקטור העיקרי בנושא הזה.

יותר גדולים - כן. יותר דחוסים - לדעתי לא. אבל אולי אני טועה. בנוגע לכמויות האור - זה נכון בנוגע לחלק מהמקרים. תלוי באזור בעולם, תלוי בגובה, בעננות, הצללה מעצים קרובים וכו.. בנוסף..לחובבי הז'אנר , עם אוטומטים אפשר לעבוד על משטר 20 אור 4 חושך, כמות אור שאי אפשר להשיג בשום מקום שהקנביס גדל בו בעולם

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
עם דישון הולם הם נדחסים פיצוץ. אם שמים אותם בחמרה ונותנים בקבוק מים פעם ביום פחות.

יש אזורים בעולם שיש בהם 20 שעות אור ו4 חושך, למשל פינלנד.
אוטומטים גדלים בכל משטר אור, זה הקטע שלהם. גם אין בארץ 12-12 לחודשיים ועדיין גדלים פה פרחים.

L

LarryOGkush

סליחה שאני מקפיץ את הנושא הזה אבל אני חייב להוסיף משהוא

אני חושב שהזנים שמגדלים עבור חולים סופניים הם יותר חזקים מכל הזנים שמוכרים בכל קופי שופס באמסטרדם.
תחשבו על זה הרי אותם חולים צריכים לקבל את הדבר הכי חזק שיש רק כי הם חייבים להעלים את התחושה של הכאב.

בתור אחד שהיה לו רפואי של חולה סרטן אני היום מבין כמה החומר הזה היה חזק, גם ברגע שאני מתאר את התחושות שקיבלתי מאותו גראס רפואי המון סטלנים מסתכלים עליי בעין עקומה ואומרים לי
"אתה בטוח שלא טפטפו אל אס די על ג'וינט!?"

הרפואי הזה היה עושה לי דברים שקשה להסביר במילים, זה לא היה עניין של חוזק, למרות שהוא בטוח הדבר הכי חזק שניסיתי. פשוט הוא היה גורם לתחושות הזויות ביותר, איך תסבירו שלאחי לי ועוד חבר היו ממש הזיות בקטע שכל העולם רוטט ?!
פתאום אני מתחיל להבין איך זה הגיע למצב שהיו לי הזיות שמיעה, מכל מה שגידלתי ומכל הפרחים הביתיים שטעמתי לא היו לי שום אפקטים של רטט או הזיות שמיעה.. כבר נלחצתי וחשבתי שמשהוא אצלי לא בסדר.

האמת אני שוב מחפש את הרפואי שיתן לי את התחושה הזאת של הרטט
tumblr_mwkkvw7ABa1r4lawno1_500.gif

זה רטט קצבי שבא בבום ברגע שהסטלה מתחילה לעלות והוא נמשך גג 35 דקות.

הנה יש פה אחד שגם מסביר על התופעה הזאת
http://forum.grasscity.com/seasoned...u-feel-vibrations-when-you-smoke-indicas.html

מאיזה סטלן חמוד אחד הבנתי שזן של תיקון עולם בשם ערן אלמוג יכול לעורר את האפקט הזה.

xshifrax

Member
לא עלו פה על שום דבר חדש או מיוחד
באמריקה והולנד מזמן כבר עקפו את האיכות של ישראל
ישראלים תמיד יהיו באיחור אופנתי כמעט בכל דבר
בוא נגיד שאם הם היו פותחים חממה עם איכות כזאת בקליפורניה או קולורדו אני בספק אם היה להם כמה קליינטים בודדים

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
סליחה שאני מקפיץ את הנושא הזה אבל אני חייב להוסיף משהוא

אני חושב שהזנים שמגדלים עבור חולים סופניים הם יותר חזקים מכל הזנים שמוכרים בכל קופי שופס באמסטרדם.
תחשבו על זה הרי אותם חולים צריכים לקבל את הדבר הכי חזק שיש רק כי הם חייבים להעלים את התחושה של הכאב.

בתור אחד שהיה לו רפואי של חולה סרטן אני היום מבין כמה החומר הזה היה חזק, גם ברגע שאני מתאר את התחושות שקיבלתי מאותו גראס רפואי המון סטלנים מסתכלים עליי בעין עקומה ואומרים לי
"אתה בטוח שלא טפטפו אל אס די על ג'וינט!?"

הרפואי הזה היה עושה לי דברים שקשה להסביר במילים, זה לא היה עניין של חוזק, למרות שהוא בטוח הדבר הכי חזק שניסיתי. פשוט הוא היה גורם לתחושות הזויות ביותר, איך תסבירו שלאחי לי ועוד חבר היו ממש הזיות בקטע שכל העולם רוטט ?!
פתאום אני מתחיל להבין איך זה הגיע למצב שהיו לי הזיות שמיעה, מכל מה שגידלתי ומכל הפרחים הביתיים שטעמתי לא היו לי שום אפקטים של רטט או הזיות שמיעה.. כבר נלחצתי וחשבתי שמשהוא אצלי לא בסדר.

האמת אני שוב מחפש את הרפואי שיתן לי את התחושה הזאת של הרטט
View Image

זה רטט קצבי שבא בבום ברגע שהסטלה מתחילה לעלות והוא נמשך גג 35 דקות.

הנה יש פה אחד שגם מסביר על התופעה הזאת
http://forum.grasscity.com/seasoned...u-feel-vibrations-when-you-smoke-indicas.html

מאיזה סטלן חמוד אחד הבנתי שזן של תיקון עולם בשם ערן אלמוג יכול לעורר את האפקט הזה.
זנים שמתרכזים בלהעביר כאב לא תמיד ממסטלים מי יודע מה, עיין ערך זנים סי-בי-די.
הגראס הרפואי בישראל חביב כדי לשבור את הדודא מבחינתי, וניסיתי עשרות משלוחים ממנו.
גראס יכול לסובב אותך ולהכניס אותך לקצת הזיתיות, במיוחד סאטיבות.

אם תלך בדיוק לפי הרשימה בנעוץ למגדל 600 המתחיל ותשתמש במדריך ערבוב אדמה, שגם מקושר שם, אין סיבה שיצא לך משהו פחות טוב ממה שיש לרפואי בישראל, בהנחה שאתה מצליח לשמור על טמפ' ולחות כמו שצריך כל המחזור. יש מכשור שעושה את זה (ע"ע מזגן וסופח לחות טובים) אם אתה לא מצליח להסתדר בלעדיו כמו שצריך.

קרוסים של סינדרלה 99 יכולים לעשות אחלה עבודה בשביל מה שאתה מתאר.

לא עלו פה על שום דבר חדש או מיוחד
באמריקה והולנד מזמן כבר עקפו את האיכות של ישראל
ישראלים תמיד יהיו באיחור אופנתי כמעט בכל דבר
בוא נגיד שאם הם היו פותחים חממה עם איכות כזאת בקליפורניה או קולורדו אני בספק אם היה להם כמה קליינטים בודדים
בארה"ב לא הייתי, אבל בהולנד כן.
אין להולנד שום דבר על ישראל בגראס.

המגדלים המסחריים בישראל על הפנים, כולל הרפואיים. בהולנד הרבה יותר גרועים.

בוא נגיד ככה, מכל המקומות שביקרתי בהם לישראל היה את הגראס הכי טוב שפגשתי.
זו גם הסיבה שאני מטייל בעיקר בפורום פה ולא בלועזיים.
תשווה את הרמה של מגדל מתחיל פה ושל אמריקאי בפורומים הלועזיים ודבר איתי.

kushryder

Member
מסכים עם פונזי.
דרך אגב הישראלים תמיד עושים הכל ראשונים לא משנה אם זה בשת"פ עם ארה"ב או מדינה אחרת
גם לגבי החקלאות בכללי אנחנו הרבה יותר טובים משאר העולם!
בפרט לקנאביס שהאקלים שלנו בארץ מצוין לאאוטדור ובאינדור אנשים לומדים המון לפני שהם מתחילים ויש המון אנשים כמו פונזי שמחים לעזור בכל בעיה שצצה.
אף אחד לא ידע כמה מגדלים טובים יש בארץ עד שלא תהיה לגליזציה ואנשים לא יצטרכו לפחד!