אל תתלהבו מהחומר של תיקון עולם
כל מגדל ממוצע מוציא דברים הרבה יותר טובים
כל החומר שהולך לדגימות מגודל בנפרד מהחומר שהולך לכלל המטופלים
יש חלקת גידול שמיועדת לדגימות למישפחה ולחברים
רק בגלל תיקון עולם הופסקו רישיונות הגידול למטופלים
לפני זה כל מטופל קיבל רישיון גידול או רישיון שינוע לקנות מסוחרים ברחוב
זה היה לפי בחירה של המטופל
אני לא יודע מה הם נותנים היום למטופלים
אבל בעבר החומר שלהם היה מלא בזרעים ומפוצץ בדשן
לא לדבר על הקונפידור שהם שפכו עד שכל החרקים באיזור נהיו מחוסנים לחומר
ככה זה עבד לפני כמה שנים היום אני כבר לא בעיניינים
ואולי משהו השתנה
אבל בעיקרון משפחת כוהן לא נותנת גרם של כבוד לצמח
רק כסף מעניין אותם
הרבה יותר קל להוציא פרחים דחוסים באאוטדור מאשר באינדור - יש לך המון אור וזה הפקטור העיקרי בנושא הזה.
זנים שמתרכזים בלהעביר כאב לא תמיד ממסטלים מי יודע מה, עיין ערך זנים סי-בי-די.סליחה שאני מקפיץ את הנושא הזה אבל אני חייב להוסיף משהוא
אני חושב שהזנים שמגדלים עבור חולים סופניים הם יותר חזקים מכל הזנים שמוכרים בכל קופי שופס באמסטרדם.
תחשבו על זה הרי אותם חולים צריכים לקבל את הדבר הכי חזק שיש רק כי הם חייבים להעלים את התחושה של הכאב.
בתור אחד שהיה לו רפואי של חולה סרטן אני היום מבין כמה החומר הזה היה חזק, גם ברגע שאני מתאר את התחושות שקיבלתי מאותו גראס רפואי המון סטלנים מסתכלים עליי בעין עקומה ואומרים לי
"אתה בטוח שלא טפטפו אל אס די על ג'וינט!?"
הרפואי הזה היה עושה לי דברים שקשה להסביר במילים, זה לא היה עניין של חוזק, למרות שהוא בטוח הדבר הכי חזק שניסיתי. פשוט הוא היה גורם לתחושות הזויות ביותר, איך תסבירו שלאחי לי ועוד חבר היו ממש הזיות בקטע שכל העולם רוטט ?!
פתאום אני מתחיל להבין איך זה הגיע למצב שהיו לי הזיות שמיעה, מכל מה שגידלתי ומכל הפרחים הביתיים שטעמתי לא היו לי שום אפקטים של רטט או הזיות שמיעה.. כבר נלחצתי וחשבתי שמשהוא אצלי לא בסדר.
האמת אני שוב מחפש את הרפואי שיתן לי את התחושה הזאת של הרטט
View Image
זה רטט קצבי שבא בבום ברגע שהסטלה מתחילה לעלות והוא נמשך גג 35 דקות.
הנה יש פה אחד שגם מסביר על התופעה הזאת
http://forum.grasscity.com/seasoned...u-feel-vibrations-when-you-smoke-indicas.html
מאיזה סטלן חמוד אחד הבנתי שזן של תיקון עולם בשם ערן אלמוג יכול לעורר את האפקט הזה.
בארה"ב לא הייתי, אבל בהולנד כן.לא עלו פה על שום דבר חדש או מיוחד
באמריקה והולנד מזמן כבר עקפו את האיכות של ישראל
ישראלים תמיד יהיו באיחור אופנתי כמעט בכל דבר
בוא נגיד שאם הם היו פותחים חממה עם איכות כזאת בקליפורניה או קולורדו אני בספק אם היה להם כמה קליינטים בודדים