What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

מדהים מה שקורה פה

Green's

Member
מדהים מה שקורה פה

אין כבר ספק שישראל די מהר כובשת את עולם הקנביס הרפואי הבינלאומי (בתחום גידולי חוץ וחממות בפרט). הידע והמדע שיש כאן בשילוב עם תנאי גידול אופטימלים כמעט (המון שמש) יוצרים תחרות של ממש על איכות וכמות (ביחס לשטח) עם המובילות בתחום. להערכתי בעוד זמן קצר ישראל תתחיל ביצוא של קנביס רפואי בעיקר לאירופה הענייה בשמש (כי למה לא בעצם?) ואז או אז אנחנו הולכים לשמוע (וברי המזל גם לראות) פרוייקטים עצומים בקנה מידה מאסיבי. לדעתי בעוד מספר שנים יבייתו את העניין טוב טוב וכל אחד עשוי יהיה להתיישב באוטובוס ליד בחור שמריח מקנביס אחרי יום עבודה בחממה ולא להתרגש מזה. יש כאן פוטנציאל כלכלי אדיר קרוב למימוש

למעשה הסיבה היחידה לכתיבת הפוסט הזה היא העובדה שאני ממש גבוה ומרוגש כרגע על חומר ישראלי, גידול מקומי, גנטיקה מקומית, שגורם לי להתמסטל כמו ילד קטן, להשוויץ ולשתף אותכם במחשבותי חברים. 29% טי.איץ.סי, 0% סי.בי.די

והנה משהו בשביל לשטוף את העיניים
https://www.youtube.com/watch?v=J9aANaY8gZg

https://www.youtube.com/watch?v=lNtr67IeK4Y

http://www.tikun-olam.co.il/הזנים-שלנו.html

isranabis

Active member
Veteran
נכון שיש לנו תנאים טובים
אבל אין דבר כזה גנטיקה מקומית
בשביל לפתח זן צריך אלפי צמחים
וזה מחוץ לכמות המותרת ברישיון של המגדלים
הזן שתיקון עולם קוראים ארז
היה בהתחלה איי קיי ארבעים ושמונה של נירוונה
בארץ כולם מפתחים זנים מהאוויר
לא אומרים באיזה זנים הם משתמשים
ורוצים את כל הקרדיט לעצמם
כאילו שהם אספו זנים שגדלים בטבע
תיקון עולם הוא המגדל הכי גדול בארץ
אבל החומר שלהם מסוכן לבריאות
בגלל עצלנות הם עובדים עם קונפידור
וחוץ מזה הצמח לא מעניין את משפחת כהן
הם בזה רק בשביל הכסף

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
ישרא, יש זנים ישראליים שהם מיקס של זרעים מחו"ל או סלקציות שזו דרך לגיטימית לחלוטין ליצור זן - למשל גזר סגול.
לא צריך אלפי צמחים, מספיק זכר ונקבה ויש לך זרעים ואם אתה בורר גם טיפה ויודע מה אתה עושה אולי אפילו יצאו זרעים טובים.

יש בארץ גנטיקה מקומית אבל לא ברמה של לשווק לחו"ל למיטב ידיעתי.
מי שהיה בארץ יצא ממנה בשביל לעשות את זה, ואני יודע על אחד ועוד מעט עוד אחד.

אחרי טיולים לאמסטרדם שלי ושל המון חברים ולברצלונה אני יכול להגיד בפה שכל מי שחיפש וניסה הגיע למסקנה שבארץ יש את החומר הכי טוב כרגע.

לגבי יצוא, שעוברים לכמויות גדולות מדברים על כסף גדול ומי שמחזיק את הכסף הגדול בארץ לא יתן לאף אחד אחר לקחת פרוסה מהעוגה בלי יריבות בריאה וכמה הצתות...
אבל זה יגיע. אנחנו נהיה ג'וינט לגויים בעוד לא הרבה זמן.

אגב, במה אתה חושב שיש 29 אחוז טיאייץ'סי?

Green's

Member
ישרא, יש זנים ישראליים שהם מיקס של זרעים מחו"ל או סלקציות שזו דרך לגיטימית לחלוטין ליצור זן - למשל גזר סגול.
לא צריך אלפי צמחים, מספיק זכר ונקבה ויש לך זרעים ואם אתה בורר גם טיפה ויודע מה אתה עושה אולי אפילו יצאו זרעים טובים.

יש בארץ גנטיקה מקומית אבל לא ברמה של לשווק לחו"ל למיטב ידיעתי.
מי שהיה בארץ יצא ממנה בשביל לעשות את זה, ואני יודע על אחד ועוד מעט עוד אחד.

אחרי טיולים לאמסטרדם שלי ושל המון חברים ולברצלונה אני יכול להגיד בפה שכל מי שחיפש וניסה הגיע למסקנה שבארץ יש את החומר הכי טוב כרגע.

לגבי יצוא, שעוברים לכמויות גדולות מדברים על כסף גדול ומי שמחזיק את הכסף הגדול בארץ לא יתן לאף אחד אחר לקחת פרוסה מהעוגה בלי יריבות בריאה וכמה הצתות...
אבל זה יגיע. אנחנו נהיה ג'וינט לגויים בעוד לא הרבה זמן.

אגב, במה אתה חושב שיש 29 אחוז טיאייץ'סי?

לגמרי. בנוגע לייצוא - מקורבים לתחום טוענים שתיעשה רגולציה קבועה ויהיו מכרזים בכדי לשמור על שוק פתוח. אבל אני איתך - החזירים הקפיטליסטים האלה הולכים לראות כסף כל כך גדול שיסנוור אותם מלחלוק

לטענת בדיקות המעבדה שנעשו בזן בשם אלסקה הם מצאו 29 אחוז טי.איץ.סי ללא כל סי.בי.די. ברור שאין לי דרך לדעת אם זה נכון או מציאותי אבל אני יכול לומר שזה בפירוש הסטיבה הכי טובה שעישנתי מימי (ואני חובב גדול של סטיבות עם נסיון עישון ברוב אירופה המערבית החוקית והלא חוקית לעישון). באמת משהו מיוחד. אם הזן ישתחרר לציבור הרחב אז אני בטוח שידפוק תחרות ללמון הייז האגדי. יש להם גם זן בלי טי.איץ.סי ורק עם 18 אחוז סי.בי.די. בלי כל סטלה פסיכואקטיבית, ממש מתקרב לאופיום שיהיה בסיני לפני המון שנים. זו הדרך היחידה לתאר . באמת דברים מיוחדים

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
לגמרי. בנוגע לייצוא - מקורבים לתחום טוענים שתיעשה רגולציה קבועה ויהיו מכרזים בכדי לשמור על שוק פתוח. אבל אני איתך - החזירים הקפיטליסטים האלה הולכים לראות כסף כל כך גדול שיסנוור אותם מלחלוק

לטענת בדיקות המעבדה שנעשו בזן בשם אלסקה הם מצאו 29 אחוז טי.איץ.סי ללא כל סי.בי.די. ברור שאין לי דרך לדעת אם זה נכון או מציאותי אבל אני יכול לומר שזה בפירוש הסטיבה הכי טובה שעישנתי מימי (ואני חובב גדול של סטיבות עם נסיון עישון ברוב אירופה המערבית החוקית והלא חוקית לעישון). באמת משהו מיוחד. אם הזן ישתחרר לציבור הרחב אז אני בטוח שידפוק תחרות ללמון הייז האגדי. יש להם גם זן בלי טי.איץ.סי ורק עם 18 אחוז סי.בי.די. בלי כל סטלה פסיכואקטיבית, ממש מתקרב לאופיום שיהיה בסיני לפני המון שנים. זו הדרך היחידה לתאר . באמת דברים מיוחדים
בפרח אחד, ישר אחרי שהוא נקטף אולי היה 29 אחוז.
בפרחים שתיקון עולם הוציא, אכסן, יישן והכה בקיר כדי להוציא את הקריסטלים להכנת מיצויים אין 29 אחוז. גם לא חצי מזה.
ומעצם זה שיישנו את הפרחים יש בהם סיבידי.

עישנתי את האלסקה, שהגיע מזמן לציבור, בכמה הזדמנויות כולל ישירות מתיקון עולם ואו שזה נתן מכה קטנה והמשיך הלאה או שביאס לי סטלה קודמת.
ממש לא התלהבתי. וגם אחרי שמי שהחזיק את האלסקה ניסה את מה שיש אצלי גם הוא הפסיק להתלהב מהם.
סלח לי על הביאוס.

עורב, לך תדע...

זנים זה נחמד אבל ישראל מביאה עוד יתרונות לתחום של הקנאביס הרפואי..

לדוגמא חברת בריד איט שפיתחה תוכנה להשבחת של פירות וירקות,כעת שוקלת להכנס לתחום הקאנביס הרפואי,מניית החברה זינקה במאות אחוזים.

אני מאמין שחוקרים ישראלים עומדים להרים את תחום הקנאביס הרפואי לרמות שהעולם
עוד לא מכיר:biggrin:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000918953

אני חייב לשאול שאלה בנוגע לחממות כמו של תיקון עולם למשל
ממה בדיוק הצמחים מקבלים את האור שם?!
ממנורות או שמש?
בתמונות של תיקון עולם לא ראיתי מנורות ומצד שני מדובר בחממה עם גג

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
שמש בתוספת מנורות אם צריך להאריך את היום כדי להשאיר את הצמחים בגדילה או כדי לחמם.

orev

Active member
יש חווה ישראלית שיש לה חשבון אינסטגרם
לפעמים הם מעלים תמונות של החממות\חדרי יבוש\חדרי יחור שלהם
למי שמתעניין
Better

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אני אסתפק בעץ שהבחורצ'יק מחבק :-D
גנש, בוא לצ'אט, אני שם כבר שעות

שמש בתוספת מנורות אם צריך להאריך את היום כדי להשאיר את הצמחים בגדילה או כדי לחמם.

פונזי הגג לא מפריע לאור להגיע לצמחים כמו שצריך?
והדבר היחיד שאני רואה שם בנוסף אלה מנורות פלורוסנט קטנות...

יש שם עוד דברים מוזרים ומגניבים שלא ראיתי לפני
כמו עצים גדולים בגובה 2 מטר ויותר בתוך אדניות קטנטנות ביחס לגודל שלהם !!

orev

Active member
פונזי הגג לא מפריע לאור להגיע לצמחים כמו שצריך?
והדבר היחיד שאני רואה שם בנוסף אלה מנורות פלורוסנט קטנות...

ה"גג" זה יריעות ניילון, כמו בכל חממה

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
פלורסנט מספיק כדי לשחק עם ההורמונים של הצמח כדי שישאר בגדילה

הבנתי..
זה לא נראה כמו יריעות שקופות
אבל בסדר אין אופציה אחרת חחח

אז על אותו עיקרון אם יש לי צמח בגידול אאוטדור ויש גשמים
אני פשוט פורס יריעות ניילון מעליו ואז הכל סלמתק?