What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Master Kush

L

lumion

Frumos....ce dimensiune are grow-ul? Ce lumina si cati wati. Daca ai loc te-ar ajuta sa tragi lastarii spre exterior si sa expui mugurii de jos mai bine si daca o lasi inca 3 sapt o sa explodeze mai tare. Acum cum poti si vrei e fetita ta.

bebe55

Member
Just in case
Nutrientii Bio Canna Boost, pentru flower :rasta:
Pamant tot de la dedeman Compo Sana cu ghiveciul de aproximativ 10l.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Felicitari man, parca arata din ce in ce mai bine. Dar lasa tigarile alea, ca-i mai buna iarba.. Prea fan tigari vad ca esti de le bagi in fiecare sesiune de poze.

L

lumion

Da...un pic cam mare spatiu pentru 90w cfl....La urmatoarea udare poti sa legi putin si sa o tragi mai jos....eventula ridici ghiveciul mai aproape de lumina. Iti zic sa o legi la o ora dupa ce o uzi pentru ca tulpina devine elastica si nu risti sa rupinceva pe acolo.

Apoi daca tot ne-am adunat aici...am o propunere pentru tine ....nu vrei sa iti recompartimentezi putin dulapul pentru un eventual ,,concurs,,? Gen spatiu de vegetatie 25/40/100 si unul pentru flower 35/40/100? Iti trebuie doar o placa de pal de 40/100 si vreo 50 de euro ca sa-ti iei leduri....de resul de ocupam noi!!!! Ce zici ?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Felicitari man, parca arata din ce in ce mai bine. Dar lasa tigarile alea, ca-i mai buna iarba.. Prea fan tigari vad ca esti de le bagi in fiecare sesiune de poze.

Nu mai zic, pari si prea fan THC, ia treci tu e niste canepa industriala...

Nu mai explo, e crescator de vaci, nu vezi ca fumeaza Marlboro? Vaci albastre...

bebe55

Member
Salut fetita are 55 de zile de flower.
Am zis sa incep sa ii fac flush cam 2 saptamani
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Poza cu un bud de jos
picture.php

Becurile stau la 4-5 cm de planata.
Leduri m-am gandit sa fac la urmatorul grow.

bebe55

Member
Update:

Am taiat planta la 64 de zile de flower.
Am scos aproximativ 40g la uscat de pe ea.
Smoke report: O relaxare usoara, foarte buna daca ai o canapea sa stai jos, perfecta pentru insomnie :D.

Bonus 2 poze:

2vCc6tx.jpg

dKi7jW4.jpg