ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Salut,fata este in flower,ziua 33 si vegetatie are 22.cand e lumina sunt 30-31 grade si intuneric 26-27,nutrienti 3ml biocanna,in rest bine caldura mare Si mai am 4 auto skunk #1 si un northen light auto,afara.
Cam cald. Ai incercat sa maresti ventilatia sa vezi daca scade temp? Sau sa tragi aer de undeva de unde e mai racoare.
Sper ca ai programul noapte-zi inversat fata de cel de afara, ca sa profiti de noptile mai racoroase.
Cu umiditatea potrivita si CO2 adaugat ai putea sa o scoti la capat, dar fara este destul de greu, cel mai probabil esti destul de departe de VPD-ul necesar.
Arata binisor, dar faptul ca ai pistilli aia maroniti asa devreme arata ca plantele sunt stresate cu temperatura mare sau lipsa de ventilatie suficienta, sau evident, ambele.
Despre Co2 nu stiu nimic mai complet in romana de citit, in engleza in schimb e plin forumul daca vei da un search vei gasi ce te intereseaza. Intai trebuie sa te decizi daca vrei sa il cumperi sau sa-l produci. Apoi, in functie de ce alegi, trebuie sa te gandesti sub ce forma il cumperi, sau cu ce metoda il produci. Posibil sa gasesti si in romana ceva informatii, din domeniul acvaristicii. Daca tii cont ca tie iti trebuie un volum mult mai mare decat trebuie unui acvariu de marime normala, poti sa te informezi si din genul asta de surse.
Mersi,cu norten light sper sa merg diseara daca nu ploua si fac niste poze.Explo m-am gandit ca e mai bine sa cumpar gheata carbonica dar in urmatorul grow,ca acum e tarziu la asta si stau si prost cu lovelele,o zi buna!
Bai bebitza, la temperatura asta, esti oricum departe de VPD (probabil, ar trebui sa ma uit pe tabel). Totusi, un prosop mare udat cu apa rece, si schimbat la circa 8h, iti poate scadea lejer temperatura cu 2 grade, ceea ce e enorm in bine, plus ca iti adauga la umiditate. Atata doar, sa mearga permanent extractorul, si prosopul sa fie pus astfel incat sa treaca aerul de intake pe el, cumva. Testat, merge, doar tre sa stai de prosop.
Avantajul fata de un umidificator ultrasonic, e ca umidificatorul nu micsoreaza (nu prea cred, nu am incercat) temperatura aerului, ca energia de evaporare e de la ultrasunete. Asta ia energia din mediu. Gen perdea de apa, dar asta deja e un lux. Practic asta e un vis pentru o gradina la temperatura asta, dar trebuie sa ai grija sa dai permanent afara (de tot) aerul, si nu in incapere, din motive, zic eu, evidente, cum ar fi mucegaiuri si alte alea.
La CO2 iti trebe growroom etans. Gheata carbonica, nu ai ce face cu ea, merge pentru growroomuri uriase, caci chiar tinuta la cutie speciala, ti se consuma singura in 3 zile. Acuma, tinand cont ca o cutie e minim 18 kile cand o cumperi, as zice ca chiar nu merita investitia. Poate daca ti-ar da cineva 100g/zi (zic si eu, nu am calculat) ... Mai e varianta, cu tub de CO2 si cu regulator, la care dai drumul extrem de putin la robinet. Iti trebe un senzor de CO2 (vreo 600 de lei), ca sa nu ti-o iei, din varii motive. Oricum, avand in vedere ca dai tot aerul afara, tre sa pui CO2-ul cumva pe intake si, daca growroomul e etans, e relativ safe dar...
E mai bine,temperatura sta la 25-26 de grade cu lumina aprinsa,nu as avea timp cu prosopul...si de CO2 ma gandesc pentru next grow sa folosesc la tub ca nu am stiut ca e asa complicat cu gheata si e si mic growroomul,pana una alta am facut niste poze la out. Prima northen lights si a2-a skunk,auto
pamantul e in saci menajeri si plantele sunt in porumb,exact ca si anul trecut)au aproximativ 45 de zile,mai rau le-a fost la inceput,a plouat 2 sapt continu si le-a dat si o grindina,dar si-au revenit