What's new

Mary has a little lamp

vale46

Member
Καλο HARVEST !!!
Προβλεψη δεν μπορω να κανω αλλα ελπιζω να μεινεις ικανοποιημενος!

Rondelia

Active member
Ωραία τα μωρά σου Άγιε! Με τα λέντ πώς υπολογίζεις την απόσταση από τα φυτά;

50 -60 το πολυ λεω εγω..βεβαια το ποσο δεν ειναι το θεμα..
δε βλεπω και πολυ χιονι πανω στα λουλουδια και αυτο ειναι ΤΟ θεμα.:joint: απ αυτο το γκροου παντως,συμπεραινω οτι τα συγκεκριμενα λεντ μπορουν να αποδωσουν και πολυ καλυτερα:tiphat:.

ps νιωθω λιγο ατονος σημερα :tongue:

θα συμφωνήσω ότι η ποιότητα είναι το ζητούμενο... Το ένα φυτό έχει αρκετό χιόνι και κατά 99% την επόμενη εβδομάδα θα κοπεί...
Το άλλο μωρό,εκτός του ότι δεν έχει αρκετό χιόνι, έχει μπόλικη άσπρη τρίχα ακόμα η οποία δε λέει να κατσαρώσει ακόμα και αυτό το οποίο παρατηρώ τις τελευταίες 10 μέρες,οι παπάδες εκτός του ότι φουσκώνουν και άλλο, έχουν αρχίσει και βγάζουν μικρότερα παπαδάκια πάνω τους,οι γνώστες καταλαβαίνουν τι θέλω να πω...
Όσον αφορά το φωτισμό ,δεν μπορώ να πω πολλά γιατί είναι η πρώτη μου απόπειρα indoor και δεν έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης.
Ας περιμένουμε και τι θα πει το ζύγι και μετά τα βάζουμε κάτω...
Grow με 144watt πάντως, δεν μπορείς να το πεις και μεγάλο...

Bravo agios antonios, pires xorto apo to grow kw sou efxome kalopioto. Me tin embiria pou exis tora apo afto ides pia ine ta lathi sou, xero oti tha ta diorthosis sto epomeno ke ime sigouros oti tha paris poli perisoteri posotita

Ευχαριστώ τσιφ! Ας πάρω το πτυχίο τώρα και βλέπουμε...:thank you:

Ωραία τα μωρά σου Άγιε! Με τα λέντ πώς υπολογίζεις την απόσταση από τα φυτά;

γύρω στους 15-20 πόντους αν και ακόμα μικρότερη απόσταση να ήταν πιο αποδοτική...

petougia

Member
Yparxei periptosh oi kainouries trixes na vgenoun pio poli sth meria pou exeis ta anaptixhs?? Pados odos twra pou ta xana eida den exei gemisei kala o xwros sto epomeno eimai sigouros tha peraseis kata poli to 100ari.
Tha sou protina kokofinika h kouva pados gia ekei mesa, exeis kai ta miller etoimos eisai!

δεν είναι μόνο καινούριες τρίχες που βγαίνουν.
μικρά ,μακροστενα παπαδάκια αναπτύσονται πάνω στον κύριο παπά,ισως να έχει να κάνει με την προσπάθεια του φυτού να γονιμοποιηθεί και συνεχώς αυξάνει την προσπάθεια που του βγαίνει στο "μπόι"...

nimdaMitsos

New member
Άγιε δεν ξέρω άμα με θυμάσαι από τα παλιά στέκια.Συγχαρητήρια για το πρώτο σου Indoor,καλή προσπάθεια.Αυτά τα μπαστουνάκια μου είχαν τύχει και εμένα και είχα σπαζοκεφαλιάσει αρκετά,μέχρι να καταλάβω ότι μου έιχε βραχυκυκλώσει ο χρονοδιακόπτης.Υπάρχει περίπτωση να την πάτησες έτσι;Αν και αυτό που έγραψε ο πετούγια ακούγεται λογικό! http://youtu.be/Ydfkl3jZ6vc

O

orfeas

δεν είναι μόνο καινούριες τρίχες που βγαίνουν.
μικρά ,μακροστενα παπαδάκια αναπτύσονται πάνω στον κύριο παπά,ισως να έχει να κάνει με την προσπάθεια του φυτού να γονιμοποιηθεί και συνεχώς αυξάνει την προσπάθεια που του βγαίνει στο "μπόι"...

Hola cavron! Το σκηνικό νορμαλ, μη μασας:)

Άγιε δεν ξέρω άμα με θυμάσαι από τα παλιά στέκια.Συγχαρητήρια για το πρώτο σου Indoor,καλή προσπάθεια.Αυτά τα μπαστουνάκια μου είχαν τύχει και εμένα και είχα σπαζοκεφαλιάσει αρκετά,μέχρι να καταλάβω ότι μου έιχε βραχυκυκλώσει ο χρονοδιακόπτης.Υπάρχει περίπτωση να την πάτησες έτσι;Αν και αυτό που έγραψε ο πετούγια ακούγεται λογικό! http://youtu.be/Ydfkl3jZ6vc

Έλα ρε φίλε! Πως δε σε θυμάμαι... Ευχαριστώ για τα συχαρίκια...
Τελικά δεν ήταν κάτι σοβαρό, απλό πρήξιμο των μουνόχειλων...

ακολουθούν φωτογραφίες από το μουνούχισμα...

τα μωρά λίγο πριν μπουν στη ντουλάπα για το στέγνωμα...
10 εβδομάδες στις λάμπες και 5-6 μέρες τώρα στα τελειώματα με ήλιο.
60-80 γρ. υπολογίζω.

Attachments

• afghan kush kommeno.jpg
    afghan kush kommeno.jpg
    108.2 KB · Views: 40
  • nepal kush kommeno.jpg
    nepal kush kommeno.jpg
    100.1 KB · Views: 37

gioufis80

Member
E δε χρειαζεται να πω καλο Πασχα αδερφε, προβλεπεται να κανεις
Ανασταση νωριτερα εσυ! χααχαχχα μπραβο man συγχρητηρια!

Latest posts

Latest posts