Здравейте,хората,които са фенове на генетиката от "старата школа" и са пафкали "АК47" на (Serious Seeds) и "White Widow", тук май има спор вече почти 15 години кой всъщност е истинският брийдър някои казват, че е Scott Blakey или така нареченият "Shantibaba" още когато е бил в "Greenhouse Seeds" заедно с Arjan ,и след излизането си от "панделата" почва да работи с "Mr.Nice Seeds" и се разграничава от останалите бридъри на "White Widow" като сменя името на "Black Widow". А други казват, че всъщност е Ingemar или така нареченият "De Sjamaan".
Не знам пък и не е много важно, поне за мен.Сега по същество, за мен "АК47" на (Serious Seeds) е може би най великия фенотип на пазара защото е много силна, направо размазва, но комплексно, нали е хибрид та удря като индика, но след минути става и креативна и социална като сатива. Искам да попитам хората, които са фенове на "White Widow" от кои сийд-банки са пробвали и като цяло какво е действието, защото знам че на "Dutch Passion" е много добро, но дали и на "Greenhouse Seeds" ще бъде толкова добро, защото разликата в цената е двойна, а нали уж Shantibaba и Arjan са сочени за оригиналните брийдъри според една от теориите. затова ви питам пафкали ли сте "White Widow" на "Greenhouse Seeds" или на която и да е друга сийд-банка, стига да ви е впечатлила с качествата си.
мерси в аванс.
Аз да кажа на бързо квото знам по въпроса.
1) Ак-47 не е фенотип а сорт....нали дай да не бъркаме нещата.
2)Ак-47 беше един от най-великите сортове в последните 12-15 години и до преди няколко години беше и мой любим защото наистина си отговаряше на името ако не се лъжа това е сорта с най-много спечелени награди. Но в последните рапорти,които срещам виждам,че вече е как да кажем бита карта няма нищо общо с преди! Дано наистина да не е така защото както ти самия каза това е един невероятен сорт!
3) Бялата линия сортове е творение на Shanti нито Ingemar нито пък Arjan имат нещо общо. Не съм пушил сорт на GHS никога и не мога да коментирам аз съм тяхен анти-фен. Но съм пушил и гледал и версията на Mr.Nice и Female Seeds. Невероятна трева на mr.Nice е повече към Сатива ефект докато FS са стабилизирали тяхната линия с по-силно indika присъствие но това бше преди години дали до ден днешен всичко е така както беше е божа работа. Определено това не е сорта за да си пафкаш и да си правиш нещата ако ме разбирате добре!!!
Тогава ще ти хареса Big Buddha - G-Bomb.Индика е повече , но няма начин да не ти допадне щом си падаш по класики като WW.
ако за първи път гледаш "The Church" и ако си падаш по релакса и приятните неделни вечери пред телевизора,ще бъдеш меко казано изненадан,много отпускаща тревичка особено след тежък работен ден,малко меланхонична но е силна и успокояваща.
аз я откъснах сравнително по рано (седмица и половина) и мога да кажа ,че съм наистина впечатлен...не очаквах да е толкова добър сорт.много малко маже и то само ако прекалиш,държи доста продължително време (въпреки ,че вече пуша една седмица от нея) което е добре.наистина е релаксираща ,но не те забива а по скоро зарибява догодина ще си засея пак от нея единственото което не ми хареса е ,че що гад можеше да я нападне я налази а беше листо до листо с лемончето ,което пък си стоеше необеспокоявано от гадовете след 2-3 седмици ще дам инфо и за него как е
,но като цяло чърча вече мога да кажа ,че ми е един от любимите сортове