Persodinau į lauką po šalnų, moby dick, c99xW.W, black sugar, autodwarf ir 1 iš od mix, nes kiti keturi pasirodo vyrukai :/ O naujieji kolkas dar paaugs viduje, žinok kažko purple gold ir earlysoul sėklytęs per savaitę neparodė gyvybės ženklų, bet dar laikau tamponėliuose.
Gan neblogai pasakiciau ....prakandau šiandien tas kurios nedygsta niekaip, žiūrėsim kas kaip. Daiginau tiesiog tarp tamponėlių, labiausiai man pasiteisino iki šios taip. Rezultatai: http://prntscr.com/3ikqt2
Po prakandimo, per naktį sudygo realiai visos, visos purplegold išleido galingas šaknytes, kitos irgi jau prasiskėte ir lenda lauk, 18/18 sėklų. Pagarba tau žalias! Manau tikrai neblogi rezultatai, ypač kai daiginau aš, o realiai tai esu naujokas... Sorry, kad ne visas daiginau, paprasčiausia nebūtų kur tiek padeda ir realiai neturėčiau tiek laiko, kad tokį mišką prižiūrėt... Ir taip jau outdoore gausis 20+ moteriškių...
Stai geras pvz. Black sugar yra female seeds kompanijos tai gan nemaza ir gerai zinoma olandu kompanija, bet pasitaiko ir visiems broko. As asm. isbandes kruva seeds banku ir bre-deriu ir galiu drasiai pasakyti, kad 100% visiems pasitaiko fuck up-u, tai aisku vienetiniai atvejai, bet ju buna, taip kad, net nezinau kaip cia dar pakomentuoti.Na taip, daug skaičiau, kad verkia dėl nedaigumo... Kantrybės ir kruopštumo tiesiog reikia, aišku visko gal būna, aš daiginau 3 black sugar, dvi sudygo, o kita kai jau trūko kantrybė perkandau, vidus juodas tiesiog, jokios gyvybės bet čia manau retas atvejis... Mano ID mergytėms paskutinė dienelė šiandien, tupi tamsoje...
Saligos gali buti vienoudos bet seklos skirtingos tad ir daigumas jus skiresi ciagi taip paprasta. Pabandes standartini buda 1-2 seklom gali dari isvadas ar taikiti spec priemones ar ju nebereikes.Oi buve visko. Dbr llr haz'u fem. is 4-0. Visos kitos su bonusais 100 %. Vienas dwarfas beveik po men islindo, bet islindo ir auga puikiai. Salygos vienodos. Vanduo lekstutes vata vieta...