ganja3
Member
μετά από πολλά χρόνια εσωτερικής καλλιέργειας και αρκετές καλές σοδειές , αποφάσισα να πάω και σε αυτόματα .
επειδή έχω μεγάλη και καλή παρέα , όσο και αν βγάζω δεν μου φτάνει μέχρι την επόμενη σοδιά και αναγκάζομε μερικές φορές να αγοράζω , αυτό το θεωρώ βλακεία στις μέρες μας , και λόγο κρίσεις , αλλά κυρίως και λόγο του ότι δεν ξέρεις ποτέ τι αγοράζεις . ε και το σπιτικό είναι πάντα ποιο καλό . ειδικά αν το έχεις και για θεραπευτικούς σκοπούς .
έτσι σκέφτηκα ότι ο μόνος τρόπος για να διαχειρίζομαι σωστά την ποσότητα , για να μου φτάνει , αντί για 3 με 4 συγκομιδές τον χρόνο και πάνω από ένα κιλό , να έχω μία συγκομιδή κάθε 15 μέρες . κάθε 15 μέρες θα φυτεύω από δύο σπόρους .. έλα όμως που οι σπόροι είναι και αυτοί ακριβοί .... ρέγκιουλαρ λοιπών να πάρουμε σπόρους για να έχουμε σε πρώτο στάδιο και μετά εφαρμόζουμε το σχέδιο ..
τα φώτα μου τα τελευταία 2 χρόνια είναι λέντ ASTIR .
έχω μια καλή οικονομία και μια καλή σοδιά . οι τετρακοσάρες ποια μου θυμίζουν κάτι αρχαία άροτρα μπροστά σε σύγχρονα τρακτέρ . έτσι μπήκαν σε μια γωνιά για αναμνηστικά .
ξεκινάω με τρία πάνελ από 24 W και 3 φυτά .
υδροπονία με 20 λίτρα νερό .
λιπάσματα τις ατβάνς 1ml/l grow , micro , bloom , b52,piranha .
θερμοκρασίες 25 βαθμούς .
ph 6
ec 1
18/6 φώς
το αριστερό είναι μιά εβδομάδα μικρότερο
δεν ξέρω τίποτα από αυτόματα και την συμπεριφορά τους , και σε έναν μήνα ίσως προσθέσω και κανένα άλλο μέσα να του δώσω έναν μήνα 18/6 και μετά 12/12 , μέχρι να πάρω σπόρους και να είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα του συγκεκριμένου φυτού .