What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

kwiatki

rogin

Member
heh moim skormnym zdaniem ktos cie wyjebal i dostałes nasionka jakiegos kwata lub krzaewu a nie marihuany :) To nawet lisci niema podonych do M.J (no moze troche).
PEACE

Fish131

Active member
No zgadzam sie z Roginem. Przypatrz sie lisciom tego czegos wygladaja jak podroba MJ

PS: wlasnie mi sie przypomnialo ze mialem cos takiego w starej szkole na szafce w jednej z sal :D

Last edited:

Ganja Smile

Active member
Masz ładne pączki, pasowaly by do ciastka czekoladowego jako ozdoba :D
ciezko powiedziec cos madrego na temat tego kwiatka:D buehe ladny przekret ;]
POZDRO

Fish131

Active member
No _F_l_s_ nie trzymaj nas w niepewnosci i pochwal sie gdzie dostales nasiona tego wybryku natury? hehe

Sadze ze chodzilo o to ze to nie jego plant tylko jakis kwiatek ktory wyglada dosc podobnie do mj. Na miejscowce jest takich duzo . :wave: :sasmokin:

_F_l_s_

New member
pestki sa "mojej produkcji". rok temu sadzilem to, pestka byla z worka, zebralem bardzo dobre plony i pesteczek troche.. praiwe wszystkie zgubilem, zostaly mi 5 to wrzucilem od tak do ziemi i tylko jedna wyrosla ledwo z tej ziemi i jest cos takeigo! dla mnie to jest szok, oswiadczam ze jest to konopia a nie jakis kwiatek!?

G

Guest

a mnie cos takiego wyroslo. bedzie sporo palenia widze hehe. pozdro :wave:

Last edited:

Fish131

Active member
Nie no nie wierze. Nie ma chuja hehehe :D

Pes masz u mnie minus! Masz takiego zajebistego fioleta, widac ze mocarz, kwat na kwiacie i nie wyslales mi ani jednej pestki tego boskiego ziela?! Wiesz co! Wstydz sie hehe. Ale mam nadzieje ze dasz skonsumowac :D
pozdro

kaczy

Active member
Veteran
@Fish131 ja bym tego nie palil wibac ze Pes ostro chemii zarzucil to moze byc morderca, uzaleznisz sie od samego widoku;-)

greengirl

Active member
Ode mnie też coś ciekawego - z przodu aloes cytrynowy (cuchnie cytryną), z tyłu hit dla kulturystów: tribulus terrestris (buzdyganek ziemny, na allegro tego pełno w postaci różnych preparatów, ja mam żywe rośliny wychodowane z nasion).

pozdro

greengirl

Latest posts

Latest posts