ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
heh moim skormnym zdaniem ktos cie wyjebal i dostałes nasionka jakiegos kwata lub krzaewu a nie marihuany To nawet lisci niema podonych do M.J (no moze troche).
PEACE
pestki sa "mojej produkcji". rok temu sadzilem to, pestka byla z worka, zebralem bardzo dobre plony i pesteczek troche.. praiwe wszystkie zgubilem, zostaly mi 5 to wrzucilem od tak do ziemi i tylko jedna wyrosla ledwo z tej ziemi i jest cos takeigo! dla mnie to jest szok, oswiadczam ze jest to konopia a nie jakis kwiatek!?
Pes masz u mnie minus! Masz takiego zajebistego fioleta, widac ze mocarz, kwat na kwiacie i nie wyslales mi ani jednej pestki tego boskiego ziela?! Wiesz co! Wstydz sie hehe. Ale mam nadzieje ze dasz skonsumowac
pozdro
Ode mnie też coś ciekawego - z przodu aloes cytrynowy (cuchnie cytryną), z tyłu hit dla kulturystów: tribulus terrestris (buzdyganek ziemny, na allegro tego pełno w postaci różnych preparatów, ja mam żywe rośliny wychodowane z nasion).