oreo setup file, oreo grow
Ti gnomi exeis gia to kosher? einai sti lista mou aposa exw akousei mexri stigmis. Ti vgazei apo stoura kai geusi?? Exw piei arketa kushia tis dna k reserva alla oxi to kosher kai eimai poli psimenos gia to thema.
Ωραιο γκροου πετουγια και ωραιοι παπαδες στις ποσες μερες ανθοφοριας εισαι 60; Πολυ ωραιο που εχεις βαλει την λαμπα καθετα ειναι καλυτερα πιστευεις απο οριζοντια; Σκεφτομαι στο επομενο να αγορασω κ εγω κουλ τιουμπ και να κανω vertical!
Καλη συγκομιδη ευχομαι!
Ειχα προ δασκαλους μαν τον εναν γκαντζα χασι τον λενε τον ξερεις?ωραία κόλπα φιλαράκι
Συγκομιδή uber alles !
oreo setup file, oreo grow
Ti gnomi exeis gia to kosher? einai sti lista mou aposa exw akousei mexri stigmis. Ti vgazei apo stoura kai geusi?? Exw piei arketa kushia tis dna k reserva alla oxi to kosher kai eimai poli psimenos gia to thema.
κοίτα , είναι το αγαπημένο μου κους μέχρι στιγμής το κόσερ. Κάθε φορά που πάω νταμ τσιμπάω κανα 2-3 γρ για να'χω. Αλλά μου αρέσουν και κατί φαινότυποι του ΟG 18. Από την άλλη, το Flowerbomb Kush πήρε το πρωτάθλημα φέτος, από Green House Seeds. Οπότε το πλάνο λέει Κοσερ τώρα που φυτεύεται μεσοβδόμαδα, OG18 καπάκια, μετά Flowerbomb Kush και επιτο-πέος Chemdog. Με αγάπη μετά Φατ Μπούμπα Κους και έπονται σατίβες για σκληροπυρηνικό υπόλοιπο. Βέβαια, αν κάποιος στο ιντερνάσιοναλ βγάλει Φατ Μπούμπα σύντομα και παίζει καλό σμόουκ ρεπόρτ ή πχ καλύτερα το κλείδωμα καναπέ από τις υπόλοιπες ίντικες, θα το αλλάξω θέση και θα το βγάλω νωρίτερα. Από σατίβες κατέληξα στα εξής: Μαλάουι, Ζαλμαντέλικα, Silver haze #9 (ΝΑΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ) και Amnesia του Soma, όχι του Μπάρνευ.
Εγω θελω κατι να μου μουδιαζει το κεφαλι σε καθε τσιγαρο οπως στο λεω ομως, απλα πριν κοιμηθω ενα τσιγαρο οσο πιο δυνατη νταγλοιντικα γινετε γιατι παιζουν απιστευτες αυπνιες.το ήπια το νέβιλ χέειζ φίλε πετούγια και δεν μου άρεσε πολύ. Όντως έχει γεύση μανταρίνι και άκουσμα πολύυυυυ χαλαρό και ήρεμο, δεν είμαι για τέτοια εγώ με την υπερένταση που βαράω, θέλω κάτι να με κολλάει κάτω στον καναπέ και να αρχίζω τα μπεεεεεεεεεεεε. Αν είσαι τύπος της σατίβας και δεν θέλεις κάτι δυνατό μπαμ και πουτάνα, αλλά ένα ήπιο "αναπτυσσόμενο άκουσμα" καθαρό! , θα το αγαπήσεις το νέβιλ.
πετουγια θυμασε στην παλια κοινωτητα,καποιος που ειχε βγαλει το neville,με πολυ αναπτυξη και υδροπονια αν δεν κανω λαθος...τι θηριο 500γραμμαριων ειχε βγαλει!