What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

כמה אנשים יודעים?

Shpinoza

Member
כמה אנשים יודעים?

שאלה שחלק יתביישו לענות עליה... אניו יודע שאני בוש ונכלם...

כולם אומרים שהכלל הראשון בגידול, ובפייט קלב, שאף אחד לא מדבר על זה
אבל לכולנו יש רק חבר אחד.. או או במקרה שלי עשר בערך שלא יכולנו להתאפק ושיתפנו אותם

אז כמה אנשים יודעים שאתם מגדלים? תשובות כנות בבקשה!

ועוד שאלה שמסקרנת אותי היא כמה אנשים שאתם מכירים אתם יודעים שמגדלים?
אני מכיר 1

מסקרן כי נדמה שזו נהייתה ממש תופעה עם כל היובש ששורר כעת בארצנו הסחית

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
רק מי שממש, אבל ממש, אבל ממש צריך לדעת. אני יכול לספור אותם על כף יד אחת.
רק מישהו אחד חוץ ממני יודע איפה.
שגידלתי בבית רק מי שגר איתי בבית ידע.

מי שמזמזם נתפס.

אני באותו סגנון כמו פונזי
מי שגר איתי בבית ידע,מעבר לזה פחות מקומץ חברים ובכנות על הנייר כמה שפחות יותר טוב גם להם
אנשים מאוד מתלהבים מהסיפור של גידול ובדרך כלל ירצו לשתף את הסיפור
"וואי ראיתי ארון גידול אצל מישהו וואי וואי"
אתה יודע כאילו הם וי איי פי עכשיו
בקיצור אני שומר את זה לעצמי,עד שהארון מקופל
ברגע שיש קטיף והכל יבש וסגור אין לי בעיה להגיד שגידלתי בעבר
אני אישית לא מכיר אף מגדל כי חוץ ממני אף אחד מהחברים שלי לא מגדל
הרבה התעניינו אבל לרוב זה סתם דיבורי סרק,לרוב האנשים אין כוח או רצון להיתעסק עם לגדל בשביל לעשן
אני שמעתי על חבר של וכאלה אבל לא ביררתי ותכלס גם לא ניסיתי להכיר
יש יתרונות ברורים בלהכיר מגדלים אחרים וגם חסרונות ברורים
אני מעדיף להישאר סוליקו בעניין :)
כל עוד יש לי מקום כמו כאן לשתף ולהראות לאנשים את הצמחים זה מספיק לי
והכי חשוב
לא להראות לבחורות שהכרת לאחרונה ולא איזה חמש שש שנים לפחות
רוב רוב רוב הסיפורים של התפיסות שאני מכיר זה עקב בחורות חמודות שמה לעשות אבל נתפסו וסחטו מהם הלשנות
או מישהי ששוטרת והחליטה להיות סמויה
יש כמה אופציות בעניין

בת הזוג שלי ועוד 7 חברים שזה 7 יותר ממה שצריך..

אין אחד שספרתי לו ואני לא מצטער על זה....לא מהפחד של הלשנות אלא מההטרדות הקטנות.

שאחטה,פרח,להתארגן,שאלות מסגירות בסיטואציות לא מתאימות ועוד אלף ואחד מקרים שבגללם הייתי מוכן לתת קילו תמורת העט הזה שמוחק זיכרון בגברים בשחור ולהפעיל אותו על כל מי שיודע.

isranabis

Active member
Veteran
אצלי ברוך השם אף אחד ואפילו לעצמי אני לא מגלה הכל אבל למדתי מאוחר מידי,מי שרוצה לשמור על החברים שיודעים כדאי שישים מצלמה נסתרת כי אם יודעים יותר מ4 חברים אז כמעט בטוח שידפקו לך את הזולה משטרה זה לא הבעיה היחידה

ישרא בחיים לא גידלתי בזולה ככה שזה לעולם לא היה סיכון
:)
אני לא תומך נלהב של לגדל בזולה
סיכון גדול מידי שמישהו יקלוט בטעות
בכל מקרה אני שמח שיש פה כמה חברים ששומרים על עצמם
מבאס נורא לראות תפיסות של משטרה
מילא של החברה הגדולים כמו משפחות הפשע
זה אין לי בעיה
אבל סטאפים קטנים זה מבאס לראות
הכל בד"כ מטעויות
ראיתם את הבחור שהייתה לא שריפה בצפון באיזה בקתה?
זה חלק מהקטע של לשמור על סטאופ בטוח
לדעתי יש לי תחושה שהוא ניסה להכין שם משהו עם אלכוהול והוא לא וידא שיש מספיק תחלופת אויר בחדר
אני אישית בכלל לא מציעה לעשות דברים עם גזים נדיפים בחלל סגור
עדיף לבשל את זה בחוץ באויר הפתוח לדעתי
בכל מקרה העדיפות היא כמו שהחברה אמרו פה
אם היה אפשר לא להגיד לאף אחד בכלל אז הכי טוב
אבל תכלס אין לי חברים מפגרים ואם הייתי מופיע אם ירוק לעשן באופן קבוע הם מכירים אותי
הם היו יודעים כבר שחזרתי לגדל
אז מי שמכיר אותי כבר שנים וכבר עברתי איתו דיי הרבה אני סומך עליו
אבל גם הם לא בכוונה מסוגלים לפלוט לאנשים הלא נכונים
ככה שכמה שפחות יותר טוב

Shpinoza

Member
היה מגניב לדעת מה הסטטיסטיקה המדוייקת לגבי כמה מגדלים יש היום בארץ.
לצערי תמיד בעניינים אלו הסטטיסטיקות מבוססות על ניחושים בטווח רחב.

מזדהה עם מה שכולכם אמרתם, מלך מי שמצליח לשמור בסוד. טעות של מתחילים לשתף חברים.... ניראה לי מי שמצליח להתמיד ולשתוק גידול שלם כבר יצליח להתאפק לתמיד...

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
הגידול הראשון הכי קשה, אבל זה לא הופך להיות קל יותר עם הזמן כי אנשים מתחילים לחשוד בזה שתמיד יש לך מה לעשן, ואם אתה יודע מה אתה עושה אז גם שיש לך את החומר הכי פצצתי שהם ראו באופן קבוע.

יש כמה מאות ספורות של מגדלים בארץ.

isranabis

Active member
Veteran
אנג'ל שאמרתי זולה התכוונתי לכל סט אפ של גידול
אני חייב להוסיף שכל מי שיודע לשמור על עצמו כמו שצריך זה בגלל שהוא שילם את המחיר ולמד על הבשר שלו,
מי שלא אכל אותה לא באמת יודע להיזהר
זה כמו בגידול עד שלא אוכלים אותה ממחלות ומזיקים לא עושים טיפול מונע כמו מי שכבר אכל אותה
היה כאן בחור שמכונה באד פלוס [אם אני לא טועה]ואחד הפוסטים האחרונים שלו דיבר על פעמיים שלא הגיעו המעטפות מסאני סיד הוא היה די פעיל בפורום ופתאום נעלם אני מאוד מקווה שלא הגיעו אליו
חשוב לדעת כל מי שמוכר לא מפסיק עד שהוא נתפס לפעמים זה לוקח שש או שבע שנים אבל בסוף מגיעים למי שמוכר
אז תקחו את זה טוב טוב בחשבון
שיהיה לכולם גמר חתימה טובה וצום קל למי שצם

isranabis

Active member
Veteran
פונזי אני חושב שיש הרבה יותר מכמה מאות לפי הכמויות של האוהלים שנמכרו לדעתי מדובר בכמה עשרות אלפים במיוחד עם היובש של השנים האחרונות,אני לא בן אדם חברותי במיוחד ואני מכיר יותר מעשר גידולים אבל לא כולם מצליחים להגיע לקטיף

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
באדפלוס בסדר גמור, דיברתי איתו לא מזמן. עסוק.

זה שיש הרבה אוהלים לא אומר שמי שקונה אותם מצליח לסיים מחזור. הרוב לא מצליחים.
מגדלים שמצליחים להשאר בתחביב מעל שנה, שמתחת לזה הם לא ממש מגדלים אלא כמה שמנסים לגדל, יש כמה מאות ספורות.
אני מאמין שמי שמגדל גנג'ה, כולל כולם, יש קרוב יותר ל6 ספרות. כי תאכלס גם מי ששם זרע בגינה של השכן מגדל.

כאלו שיודעים מה הם עושים - כמה מאות ספורות.

kamikaza

Active member
ההערכה שלי לגבי מספר המגדלים - כ -10,000

אתה יכול להבין רק מהמחזורים של החנויות, יש כמעט 10 חנויות בארץ. להידרושופ 5, להידרוגרו 2, הידרוגארדן, אינטגרל
ויש גם את אלו שמוכרים באינטרנט - הידרומרקט והחורש

כמה נראה לכם המחזור היומי של החנויות במשמר השבעה ובשפיים? לפחות 20 אלף ש"ח, אחרת הן היו נסגרות
אם להסתמך על המטרז' של החנות ומספר העובדים

ועוד לא נסגרה חנות הידרו בישראל. יש עבודה לכולם

בחנות במשמר השבעה יש מעל 80 לקוחות ביום. קנייה ממוצעת - מעל אלף ש"ח

מגדל ממוצע מגיע לחנות פעם בחודש?

בוקר טוב אנשים, השוק של מוצרים לגידול ביתי מגלגל עשרות מיליוני שקלים בשנה. רק הציוד

kamikaza

Active member
הייתי פעם במשמר השבעה, והבחורצ'יק אמר שיש להם 80 לקוחות ביום

על כמה עומדת קנייה ממוצעת שלך, פונזי? אתה יודע שאנשים ממעטים להגיע לחנויות ומעדיפים למרכז קניות

שים לב לגודל של החנות - ממש האנגר, ויש שם איזה חמישה עובדים

אם המחזור לא היה מספיק, זה לא היה קורה

תסכים אתי שבשביל להחזיק חנות ריוחית, אתה צריך מחזור מינימום מסוים, כמו בכל עסק

ואף חנות עוד לא נסגרה, כל הזמן נפתחות עוד, ולכולם יש פרנסה

וזה עוד לפני המשלוחים. פעם אחרונה שהייתי שם ראיתי בצד משטח של ציוד מחכה למשלוח. כמה מנורות 600, ג'ריקנים של דשנים.... אולי אנחנו לא בסקאלה הזאת, אבל הרבה דשנים מגיעים כבר בג'ריקנים של 5 ו-10 ליטר

אני לא חושב ששום דיון באמת יביא למידע כמה המחזור האמיתי שלהם :)
אני רק אגיד שאין לי ספק שלהאמין למוכר זה כמו להאמין לקוסם :)
ובכללי משמר השבעה מספק בתור בסיס לרוב הסניפים שלהם,בשאר הסניפים אין להם כל כך הרבה עובדים,לרוב רק אחד
כשאני בא לסניף אני רואה אולי עוד אדם אחד קונה מערכת או לוקח מוצר בשעה אם אני שם בחנות
הממוצע של אלף נשמע לי סביר אבל לא ודאי כמובן
בכל מקרה הכל זה ניחוש :)

isranabis

Active member
Veteran
אני מסכים עם קמיקזה בכל מילה בפעם האחרונה שהייתי באחת החנויות של הידרושופ לא היה דשנים בבקבוק של ליטר של אף אחת מחברות הדשנים המוכר אמר שאפשר להזמין בקבוק של ליטר אבל הם כבר לא מחזיקים אותם בחנות כי אין דרישה כולם קונים רק חמש ועשר ליטר וזה כבר אומר הרבה,אפשר להעריך את מספר המגדלים לפי מספר התפיסות של המשטרה שזה בערך 2% מסך הגידולים אני יכול להגיד בוודאות שהכמויות הגדולות של הגידולים באות מהמגזר הערבי ושם יש הרבה פחות תפיסות מהמגזר היהודי אצל הערבים כל המשפחה שותפה לגידול והם מוכרים במקום אחר ממקום הגידול והם למדו ולומדים להיות יותר ויותר מיקצוענים בעשור הבא כל הגידולים האכותיים יהיו שלהם,בגלל האופי של חיים במדינה לא שייכת הם יודעים לשמור סודות כחלק מסגנון החיים ולכן הם נתפסים פחות ומגדלים הרבה יותר,מה גם שאצל הערבים אין בושה לשבת בכלא זה אפילו כבוד והם עושים טוב את החשבון של כסף תמורת זמן מאסר וגידול ענקי הוא הכי משתלם כי גם על עשר דונם של חממות קאנביס לא מקבלים מקסימום של שלוש שנים וזה עם יש עבר אחרת זה רק שנתיים

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אולי עכשיו יש להם 80 לקוחות ביום, בקיץ ריק שם.
הממוצע קניה שלי הוא בערך 600 שקל.

הקטע עם משמר השבעה שהם המחסן הראשי. הם שולחים ציוד ודשנים לכל החנויות בארץ כי הם היבואנים וזה רוב העבודה שלהם.
שבאים אנשים ומעמיסים רכב שלם בקבוקי דשן של ליטר או חצי ליטר תהיה בטוח שהם לא מגדלים עם כל זה.

מה ששומר את הידרושופ קיימים זה זה שהם היבואנים העיקריים של רוב הציוד גידול ודשנים בתחום, לא מכירות.
כמו שתראה את המשביר - 99% מהזמן אתה שם לבד.

isranabis

Active member
Veteran
פונזי מה ששומר את הידרושופ קיימים זה המכירות ללא מכירות אחלה יבואן פושט את הרגל בלי מחזור של כספים הכל נופל די מהר שום דבר לא נשאר תלוי באוויר

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
מכירות ברור, אבל לאו דווקא דרכם.
כל ביוביז, הסי, אטאמי וג'יאייץאי עובר דרכם. כל פעם שאתה קונה בקבוק דשן של ביוביז, גם אם באינטגרל, זה כסף שברובו הולך להידרושופ.

Latest posts

Latest posts