What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Kilka pytań o uprwie na przypale...

LDV

Active member
a do woreczków strunowych dostaje sie woda w postaci gazowej?

tak, takie woreczki są bardzo nieszczwelne, gdyby było szczelne to zapach by sie nie wydostawał, a zawsze cala kieszen smierdzi jak sie ma woreczek i dobry material nim...

tyle, prosto ;)

EDIT: Tak induicyjnie czuje że LAK jest lepszy hehehe ;P
Widze tam na gościa aukcjach LAK elastyczny... chyba ten bedzie najlepszy...

Last edited:

Giet

Member
LDV said:
tak, takie woreczki są bardzo nieszczwelne, gdyby było szczelne to zapach by sie nie wydostawał, a zawsze cala kieszen smierdzi jak sie ma woreczek i dobry material nim...
ja tam nic nie czuje z takiego worka, chociaz zioło po zbiorach w nich przechowywałem i jak otwarłem szafke w której były to niezle jebało ale miałem tam tez słoiki więc moze przez to
Finger said:
Z domowych sposobów to moze zakręć słoik na sylikon :chin:
Dobry pomysł, mam jakieś pistolety z silikonem ale jak tak sobie to wszystko przemyślałem to stwierdziłem że chyba nie będe zakopywał
Finger said:
A pałeczki nawozowe daruj sobie bo to sciema.
Powodzenia. :joint:
Wiem że to ściema stara tego uzywa do kwiatków ale ktoś pisał że ktoś uzywał granulek osmoscote czy jakichś i był zadowolony

LDV

Active member
ja tam nic nie czuje z takiego worka, chociaz zioło po zbiorach w nich przechowywałem i jak otwarłem szafke w której były to niezle jebało ale miałem tam tez słoiki więc moze przez to

dobra nie bede dyskutował dłużej na ten temat.
ktoś pisał że ktoś uzywał granulek osmoscote czy jakichś i był zadowolony

przeczytaj sobie na haszysz.com czy jak to tam leci jak sie uprawia na outdoorze i daj spokoj, cudów niema ze nasiona wsypiesz do ziemi i my ci polecimy idealny nawóz kt ory sie sypie tylko raz i zapewnia idealne plony chroni przed grzybami i dzieki niemu nie trzeba podczas suszy podlewac...

tyle.

Giet

Member
LDV said:
przeczytaj sobie na haszysz.com czy jak to tam leci jak sie uprawia na outdoorze i daj spokoj, cudów niema ze nasiona wsypiesz do ziemi i my ci polecimy idealny nawóz kt ory sie sypie tylko raz i zapewnia idealne plony chroni przed grzybami i dzieki niemu nie trzeba podczas suszy podlewac...

tyle.
Ja pierdole nic takiego nie wymagam po prostu nigdzie w necie nie ma żadnego info o stosowaniu nawozów całosezonowych i jestem ciekaw czy ich stosowanie ma jakiś sęs - choć w to wątpie
I kurwa nigdzie nie pisałem że chce nawóz chroniący przed grzybami i suszą :moon:
A o uprawie nie musze kurwa czytać z jakiegoś haszysz.com bo jakieś doświadczenie mam więc kurwa wyluzuj

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Ej Giet chillout mate, ludzie chcą ci pomoc ni emusisz na kurwy wjeżdzać odrazu :bat:. Idz apal sobie bo jakies jazdy dziwne masz. Pisss

Giet

Member
mam wrazenie ze to na mnie wszyscy wjezdzaja ;P ale masz racje to wszystko przez to że nie ćpam, teraz nie jestem sobą, wkurwiam sie i odpierdala mi ;P
ale mam plan - sprzedam coś na allegro i kupie pakiet ziela i dropsów i znów będe milusi

rberciol

Member
Dillpacki przepuszczają wilgoć, bo mi materiał spleśniał. Masz teraz żywy przykład.
@LDV, czy są jakieś puszki podobne do kupienia ale czyste, a nie po farbie? Tzn takie jak od farby ale żeby nie było chemii. A może po groszku w puszcze. Troszkę otworzyć wsypać coś zatkać i woskiem zalać:) - raczej mierna propozycja.

@Giet - no niestety, musisz spróbować kopnąć w dupsko i wyprosić z siebie lenia, i grzać na spocik z biohumusami :) Mi też sie nie chciało, ale jak pomyślałem jaką nagrodę zbiorę (duża nie była, zawsze coś) to jakoś sie motywowałem :)

Last edited:

LDV

Active member
@LDV, czy są jakieś puszki podobne do kupienia ale czyste, a nie po farbie? Tzn takie jak od farby ale żeby nie było chemii. A może po groszku w puszcze. Troszkę otworzyć wsypać coś zatkać i woskiem zalać:) - raczej mierna propozycja.

pewnie są ale niemam pojęcia gdzie mozna kupic... puszki z farbą to nie jest mój pomysł ja zawsze trzymam materiał w domu swoim lub nieswoim tymbardziej ze nigdy nie mialem wiecej niz pareset gram wiec pare sloikow do szafki i git...

ogolnie liczy sie wasza fantazja, wymyslcie cos dobrego, szczelnego i bedzie git...

G

Guest

Co do materialu jakiego uzyc by zakleic sloik ew. puszke po farbie to nachodzi mi na mysl klej na ciepło z pistoletu takiego specjalnego. Mysle ze wiecie o co mi chodzi. Pozdrawiam :wave:

LDV

Active member
no ja też o tym myślałem, ale trudno by się później otwierało taką puszke/słoik...

oczywiście nie dla wszystkich może to stanowić problem...

rberciol

Member
Wosk jest dużo lepszy. Wystarczy zapalniczka i słoik, puszka otwarta. Z klejem byłoby gorzej. Popieram LDV

Latest posts

Latest posts