What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

חשד לבלשים

נראלכם הגיוני שבזמן שיש שיפוצים בבית בא דופק מישו בגלל נכנס לחצר לבד
ואומר זה דירה 89 ? ורשום בבירור שזה דירה מספר 130 ?

ולאחר כמה ימים אני רואה את אותו הבנאדם ליד מקום של כלי בניין ?מסתכל מהצד?
ולאחר בדיקות עמוקות זה בלש י״חבל !
מה איך למה כמה ??

gingi

New member
זה מטריד. אבל אני לא רואה סיבה שבלש מהיאחב"ל יתעסק עם חדרי גידול..

kamikaza

Active member
לא יודע אם זה בלשים או לא, אבל לא הייתי רושם שאני גר במספר 130

מה שם הרחוב?

kamikaza

Active member
סרטים זה משהו שתצטרך להתרגל אליו
תאכל סרטים בלי סוף

הפואנטה זה להבחין בין סתם סרטים שאתה מדמיין, לבין אזעקת אמת

כמובן שזה היה סתם מספר ..
אבל זה לא סרטים .. זה באמת מיחבל
מה אני עושה

Bud+

Member
אני שמח שהחלטת לחתוך. זה שרצת מהר מידי לקנה מידה גדול יכול להיות שהדליק נורה אדומה דווקא ליאחב"ל כי זה הדרך פעולה של גידולים של משפחות פשע - קונים המון המון ציוד ומנסים להפעיל הכל במכה.
לרוב הם נתפסים וכשלא המוצר על הפנים.

בכל מקרה תדאג שיהיה לך עורך דין טוב בשלוף אם יחליטו לנסות להפליל אותך או משהו ואם יש לך ציוד גידול תעלים אותו שלא ינסו לנקנק אותך על אחזקת ציוד להפקת סם מסוכן.
בנוסף תבדוק אם יש לך שכנים או חברים פטפטנים שתדע להבא ואם לא אכפת לך, אחרי שאתה מרגיש מספיק בטוח, אני אשמח אם תוכל לספר לנו איפה קנית את כל הציוד שנדע לחשוד גם בהם.

isranabis

Active member
Veteran
מספיק שלא יהיה סמים ואז גם אם יש לו ציוד במיליון שקל אי אפשר לדבר איתו,ברגע שאין סמים אין למה לקשר את הציוד תמיד אתה יכול להגיד שזה לגידול חסה אפילו משקל דיגיטאלי של גרמים לא שווה למשטרה אם אין סמים.אז מספיק שלא יהיו סמים ואז כל הציוד כשר,אחרת היו הולכים לעצור את מי שמוכר ומייבא את אוהלי הגידול האלה

Bud+

Member
אלא אם יש מידע שהייתה כוונה לייצור סמים ואפשר לעצור על אחזקת ציוד לייצור סם מסוכן.
כמו שאתה לא יכול להחזיק מעבדה לקוקאין אם אין שם ברגע נתון קוקאין מוגמר.

אין ספק שהרבה יותר קל לצאת מהסיפור אם הבית נקי מסמים אבל בהחלט יכולים להחרים את הציוד. חבל - הרבה כסף.

זהו, נגמר הסיפור ...
זרקתי את כל הציוד .
איכשהו אפשר להגיד שאני מבסוט שקרה מה שקרה...

נעשו דברים בחיפזון.. שום דבר לא שווה אתזה, מי שמגדל לעצמו שימשיך ושיהיה לו בהצלחה רבה !

שוב שיהיה לכולם בהצלחה ותשמרו על עצמכם !