What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Κατασκευή: DIY Γεννήτρια Όζοντος (o3)

koursaros

Member
Μπράβο μαν ωραίο εργαλείο! Το μόνο που εύχομαι είναι να μην γράφονται πουθενά αυτά τα 18,000 βάτ! Πιάνουν τα χεράκια σου πάντως, αυτό είναι αλήθεια!! Να σ πω, στο βίντεο, εκεί που όλα τα φώτα σβήνουν και ακούγεται κάτι σαν διακόπτης και μετά το βουητό, υποτίθεται ότι πρέπει να βλέπουμε κάτι μέσα στη μαυρίλα ή έκαψες όλους τους πίνακες και παίζεις με φακό? ? ? - πλακίτσα :p
18.000 volt όχι watt.
Θα ήθελα υποσταθμό της δεή για να παίξω :woohoo:
Η κατανάλωσή του είναι 220Watt ανα σκάλα.
Οταν σβήνουν τα φώτα αυτό που ακούς ειναι όντος οι 2 διακόπτες και μετά ο βόμβος είναι το arc *( hXXp://en.wikipedia.org/wiki/Electric_arc ) που κάνει το ρεύμα...

Η όλη κατασκευή βασίζεται πάνω στο φαινόμενο τις εκκένωσης κορόνας.
( hΧΧp://en.wikipedia.org/wiki/Corona_discharge )

Αν η κάμερα υποτίθεται πως αν ήταν καλή :biggrin: ή αν για δικιά μου λαλακία κάτι δέν ρύθμισα σωστά.. θα μπορούσε να καταγράψει το μώβ χρώμα που δημιουργείται ανάμεσα στα plates απο την ηλεκτρική εκκένωση των 18.000volt στον αέρα.
(πάρε ένα άλλο vid που βρίκα με διαφορετικά βέβαια plates για να καταλάβεις
hΧΧps://www.youtube.com/watch?v=qcL3QIdzNaM )

:tiphat:

LegacyTron

Member
καλα από τέτοιες ηρωικές ηλεκτρικές κατασκευές δεν κατέχω φίλε πιστεύω το κατάλαβες! πάλι καλά που ξέρω να συνδέω το μπάλαστ, αλλα μέχρι εκεί! Ω ρε κάτι εμπνεύσεις ~! Μπράβο μαν !

weedolada

Member
εγώ τονίζω την επικινδυνότητα του γιατί είναι ένα μηχάνημα που θα βρίσκεται στον χώρο σου..αν δεν υπάρχει κίνδυνος για μπουμ τότε οκ,αλλιώς γιατί να ρισκάρεις?υπάρχουν τόσες λύσεις για τις οσμές πολύ πιο ακίνδυνες..όπως και να έχει έκανες ωραία δουλειά..αλλά μην ακούσεις τίποτα και για co2 γιατί βλέπω την τέντα να μετατρέπεται σε αντιδραστήριο..:biggrin:

tjo

life gardener
Veteran
φίλε κάτι τέτοια βλέπω και είμαι περήφανος που είμαι Ελλην,,..
εύγε κουρσάρε είσαι mastermind:headbange

Latest posts

Latest posts