What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Kali mist vs lsd

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
A, tu folosesti cooltube fara reflector? :D
Fa man grow vertical, ca altfel ai degeaba si hps si cooltube.

Avaible

Member
Imi dai de gandit acuma! ! ! Pai are un shit de reflector de se pune pe cool da e mic ma gandeam sa i fac prelungire cu ceva carton infoliat cu folie din comert ........ Da suna bine un vertical , ia sa arunc un ochi pe ici colo

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
un cooltube calumea are un reflector inauntru si 2 reflectoare laterale pe afara. Daca reflectorul principal e in afara sticlei se pierde un procent de putere de fiecare data cand lumina trece prin sticla.

Avaible

Member
Are deasupra becului tabla reflectorizanta deasta , si pe el se mai pune un fel de wings da sunt scurte o sa improvizez astazi ceva sa vad cum se disperseaza lumina !

Avaible

Member
Ha ha Ha HAHalelelor :))
picture.php

Avaible

Member
Ba pe chat o sa intru cand o sa imi explicati ce sa i fac sa mearga , ca la copii aia mici altfel nu prea stau sa imi bat capul daca nu l-ati rezolvat de atatia ani //////

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Zi-ne unde te blochezi.. ce browser.. daca ai flash si javascript activat.. etc

Avaible

Member
....................................... . .......................... ..................... .............. Ba terminati :)) ca nu-s prea bine oricum :)) Sa desfacut unul cand am miscat de el si am spus sa le leg mama lor sa nu mai faca atatea figuri pe ele ! Si cumparate degeaba si de cacao si 3 in one! Asta e lipsa isi spune cuvantul!

Avaible

Member
Am fost astazi la spot... si am gasit cu stupoare becul dual spectrum stins in nuanta mov..... Precizez ca ultima data am fost joi la ele , oare e oki ca le-am dat acum lumina ? Nu stiu de cand sa dus becul ... Sau era mai oki sa le fi lasat in programul care a fost 12 /12 .... :(

Avaible

Member
Mda :( nu-s bec nou dual spectrum sa se duca in o luna si o sap ................ Asta e Sper sa nu am parte de hermafrodite...