ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Imi dai de gandit acuma! ! ! Pai are un shit de reflector de se pune pe cool da e mic ma gandeam sa i fac prelungire cu ceva carton infoliat cu folie din comert ........ Da suna bine un vertical , ia sa arunc un ochi pe ici colo
un cooltube calumea are un reflector inauntru si 2 reflectoare laterale pe afara. Daca reflectorul principal e in afara sticlei se pierde un procent de putere de fiecare data cand lumina trece prin sticla.
Are deasupra becului tabla reflectorizanta deasta , si pe el se mai pune un fel de wings da sunt scurte o sa improvizez astazi ceva sa vad cum se disperseaza lumina !
Ba pe chat o sa intru cand o sa imi explicati ce sa i fac sa mearga , ca la copii aia mici altfel nu prea stau sa imi bat capul daca nu l-ati rezolvat de atatia ani //////
....................................... . .......................... ..................... .............. Ba terminati ) ca nu-s prea bine oricum ) Sa desfacut unul cand am miscat de el si am spus sa le leg mama lor sa nu mai faca atatea figuri pe ele ! Si cumparate degeaba si de cacao si 3 in one! Asta e lipsa isi spune cuvantul!
Am fost astazi la spot... si am gasit cu stupoare becul dual spectrum stins in nuanta mov..... Precizez ca ultima data am fost joi la ele , oare e oki ca le-am dat acum lumina ? Nu stiu de cand sa dus becul ... Sau era mai oki sa le fi lasat in programul care a fost 12 /12 ....