Εντάξει, το 12/12 από σπόρο ή σχεδόν από σπόρο δεν είναι και τόσο αιρετικό.....
Νομίζω για τις landrace sativas, ναι, δεν είναι!
Αλλά για τη Κάλι που δεν είναι, είναι λιγάκι. Άλλωστε γι' αυτό τα εισαγωγικά...
Εντάξει, το 12/12 από σπόρο ή σχεδόν από σπόρο δεν είναι και τόσο αιρετικό.....
Egw kserw pos sta feminized dentrakia mono se 12/12 paragoun sto anthos. An miosis tis ores sta feminized apla den katafernis tipota.
Se regular sporia isxih auto pou les.
Λοιπόν, παίδες, []υπάρχει κάποιο θεματάκι με τα πάνω μικρά φύλλα (λίγο κατσάριασμα) και με τα χαμηλότερα μεγάλα μάλλον κάποια έλλειψη ή όχι; ...
Και το μπόι αυτής 55 εκ.
Νομίζω για τις landrace sativas, ναι, δεν είναι!
Αλλά για τη Κάλι που δεν είναι, είναι λιγάκι. Άλλωστε γι' αυτό τα εισαγωγικά...
Δεν το έχω ξανακούσει και δεν έχει βάση(βλέπετε zamaldelica fem). Αν βρεις κάποιες πληροφορίες παραπάνω στο διαδύκτιο θα με ενδιέφερε!
......
Οι φωτογραφίες δεν δείχνουν κατι ανησυχητικό. Έχουν και όλες κόντρα φως. Για πιο σημείο έλεγες ακριβώς;
Αυτό που μπορώ να διακρίνω είναι λίγο αρπαγμένες άκρες στα φύλλα και χοντρό κορμο, πράγμα που σημαίνει πως το άζωτό του το έχει και με το παραπάνω.
Απο κει και πέρα πιο πολύ σαν θέμα υγρασίας/θερμοκρασίας μου κάνει παρά κάποια έλλειψη.
Τι χώμα της έχεις και επίσης, ρίχνεις λιπάσματα;
Ναι, καλά διακρίνεις! Υπάρχει ένα θέμα με τα φύλλα, αν κι όχι τόσο σοβαρό. Όλες οι μύτες και στα μεγάλα και οι άκρες έχουν καψίματα. Εικάζω έλλειψη.
Έλλειψη; Τις έφτιαξα λοιπόν σήμερα το πρώτο της φαΐ με P/K , Guanokalong, Bloombastik Atami καθώς και μερικές σταγόνες superthrive.
Κι όλα αυτά σε 3 λίτρα νερό βρύσης. Δε διψάει ιδιαίτερα. Πιθανόν η σχετικά χαμηλή θερμοκρασία, υπολογίζω(δεν έχω θερμόμετρο αλλά το θερμοστάτη της θέρμανσης) 15-20 βαθμούς.
very nice strain I wish I had some seeds of that ,its hard to find ,
Από guanokalog το bloom, εννοείται. Άζωτο, όπως κατάλαβες, το έχει η δεσποινίς και με το παραπάνω
Το bloombastic είναι πλήρες νομίζω και αντικαθιστά τη βασική λίπανση οπότε απέφυγε να τα ρίχνεις μαζί.
μακάρι να 'χα δύναμη, χρόνο για να πετάξω
και στα Καρούλια μια βραδυά τις γλάστρες να σ' αρπάξω
Fasting speech...
.....
Τώρα για το παρόν εγχείρημα κάποιες αποσαφηνίσεις.
Πυρ= 400 W Son-T-Agro
Γη = FioriPlus της Agroflora
Νερό = Από ύδρευση(βρύση)
Αέρας = Παθητικός
Λίπασμα, άμα έρθει η ώρα, σε κάνα μήνα μάλλον.