What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Kaczy's indoor:5xCal Orange Bud

kaczy

Active member
Veteran
@cannabinier siemanko, kurde 76dni to kupa czasu ale nic to bede cierpliwy. poki co to co moiwsz wydaje sie sprawdzac bo wzdluz glownych lodyg towrza sie topy i widac ze maja ochote pokryc ja cala szczelnie gruba warstwa kwiatow. nadal ida w gore tworzac coraz to nowe "ogniska" topow. Zauwazylem, ze ta odmiana ma duzo wiecej widocznej zywicy na lisciach i topach niz T44 co bardzo mnie cieszy bo dobrze prorokuje moc ziela. Wszystko fajnie mi rosnie sobie samo w szafie takze jestem zadowolony tylko co kilka dni musze coraz wyzej lampe ustawiac bo topy robia sie coraz dluzsze.
pozdro 4 ya all

G

Guest

hehe dobrze slyszec kaczy moje outowe COB to takie potwory ze masakra. geste to wszystko jak wojskowa growchowka lol. oby tylko topy byly takie, albo i wieksze hehe jak cannabinier pisze :D.

pozdro pes

buahaha "growchowka" jakas nowa zupa kov wymysl jakis przepis hehe :joint:

Last edited:

castlevania

Member
witam! ładnie masz w ogrodzie:) moj ost indoor tez miałem pod 100W (jeszcze na OG) aurore indice ,tylko odrazu zapierdalałem z lst i całkiem ładnie wyszło :) teraz na indoora musze zakupic 250 W to jest odpowiednia moc jak dla mnie powodzenia i pozdrowka

kaczy

Active member
Veteran
not ot w koncu wrzucam na szybko fotki z przed dwoch dni, cob kwitna juz ok 50dni (moze wiecej nawet) wiec jeszcze 2-3tyg i beda gotowe. t44 zaczyna formowac topki ale mysle ze szybko nadrobi.
pozdro

edit: sorki ale nie mialem czasu przekrecic zdjec zrobie to wieczorem.
pozdro

Last edited:
G

Guest

no no kaczy smakowite pale tam masz. COB no te szczyty z chcecia zobacze outdoor jak to bedzie wygladac. powodzenia zioms

thx kaczy :yes:

:yummy:

peace pes :wave:

:lurk:korn :woohoo:

Last edited:

Latest posts

Latest posts