What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

[Jurnal] Amnesia & OG KUSH autoflower INDOOR

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
1. Pe unde iese acel aer?
2. Cu presiunea pozitiva ce facem?
3. De ce plm incercam sa inventam roata?
4. Oare daca ceva de genul asta functiona, nu ar fi fost mai multi pe acest forum care sa faca asta?
5. Esti sandel?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
O mica întrebare, fără sa va supăr. Dacă las asa cum este acum, dar bag un Vent in activ jos? Adică un ventilator dăla de baie jos, sa bage aer proaspăt în Grow?

Nu se supara man nimeni pe tine, cum sa te superi pe cineva pe care ai ocazia sa il iei la misto? :D

Ti-a dat explo raspunsul deja:

Mai bagi un extractor daca vrei sa ai becul ventilat separat.

Extractor = scoate. Asta inseamna ca mai deschizi un intake, pentru extractorul asta, care v-a scoate, nu va baga. Pana la urma, asta chiar e o solutie buna, caci debitul de aer necesar pentru plante este mai redus decat cel necesar pentru racirea HPSului. Fara sa vrei ai contribuit la un setup bun, asta daca il si duci pana la capat.

sabahnur

Member
Am înțeles. Am făcut asta. Am lăsat extractorul sa tragă aer din Grow și am deschis toate găurile, absolut toate pt intake. Dar tot trage toată umezeala. Ajunge la 25-35% umezeala

gganjaabwoy

Active member
picture.php

:laughing:na poftim desen

gganjaabwoy

Active member
mai asteapta si tu pana maine si intri pe chat daca si cu desenu ii greu...plm daca faci ca in desen si pui umidificatorul in zona gaurii de intake nu are ce sa nu fie bn

sabahnur

Member
Uite și imagini de ansamblu

Attachments

• 20170318_134214(0).jpg
    20170318_134214(0).jpg
    97.9 KB · Views: 27
  • 20170318_134223.jpg
    20170318_134223.jpg
    96.6 KB · Views: 27
  • 20170318_134230.jpg
    20170318_134230.jpg
    109.4 KB · Views: 26
  • 20170318_134238.jpg
    20170318_134238.jpg
    80 KB · Views: 29

gganjaabwoy

Active member
mai trage o tubulatura in continuarea cooltube-ului si pozitionezi celalalt capat al tubulaturii in coltu din spate sus dreapta...uitate la desen in plm...sa nu imi fi irosit douaj de minute degeaba:))

sabahnur

Member
Extractorul trage aer direct sin mijlocul growului, temperatura ok, umiditatea ok... Cred ca am terminat treaba. Explozive ești mulțumit. Tu cu punga ta :))

gganjaabwoy

Active member
extractoru nu trebuie sa traga aer din mijlocul growului ci din coltul opus intake-ului...
plm...in caz ca nu vrei cel de al 2-lea extractor...gaura de intake trebuie sa fie dubla fata de exhaus si mereu pozitionate la colturile opuse...adik o explicatie ca la sandei ar fii "Daca gaura de intake(24cm) este situata in fata, coltul din stanga, jos, gaura de exhaust(12cm) va fi pozitionata in spate, coltul din dreapta, sus."...plm...mai bine de atat doar daca va desenez
mai trage o tubulatura in continuarea cooltube-ului si pozitionezi celalalt capat al tubulaturii in coltu din spate sus dreapta...uitate la desen in plm...sa nu imi fi irosit douaj de minute degeaba)
plm...tu il pui pe mijloc:laughing:

sabahnur

Member
Și dacă duc tubulatura cum zici tu, la coltul opus... Ce fac o lipesc de gaura? Sau las puțin spațiu unire gaura și tub? Sa tragă și din Grow puțin și din gaura?

gganjaabwoy

Active member
nu ma...lasi distanta...sa traga aer doar din grow si gaura inchisa...nu ai treaba cu gaura din colt....tu doar directionez aeru asa

K

katadyn

Saba.lasa frate plantele alea sa crească .. Tu le zăpăcește înainte sa facă primul rand de frunze

sabahnur

Member
Ok. Le las sa crească. Ne auzim. Ca mulțumesc frumos pentru tot ajutorul acordat pana acum.

PS: care e faza cu Săndel?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca tu nu ai inteles ca daca deschizi toate intakeurile faci rau si nu bine, tind sa cred ca faci caterinca. Noci Sandel nu e atat de sandel.