What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

[Jurnal] Amnesia & OG KUSH autoflower INDOOR

sabahnur

Member
Din ce am citit în acel tabel..
By looking at this example we can see that at 70% RH the temperate should be between (22-26°C)
Şi 54% e de la 19 la 24. Înșel? Deci o valoare de 68-70 este perfect pentru o temperatura de 23-25.
Apropo... Vineri mut fetele în ghivecele mari. Nu le mai dau apa pana atunci

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Tu citesti pe dos tabelul. Ca doar nu modifici temeperatura dupa umiditate..
Deci, la 24 grade trebuie sa ai 65-70%. E doar un exemplu. Dar asa se citeste pentru ca asa se foloseste. Oricum ar fi bine sa incerci sa fii cat mai aproape de 24 grade. Acolo iese iarba buna. Max 2 grade +/-.

sabahnur

Member
Exact asta am. Sa fac 24 de grade cu 65-70%. Dar asta trebuie de la început pana la sfârșit, nu? Adică și când e în Grow și în flower.
Pt vineri când le mut... Tai încet cu o forfecuta ghiveciul mic și pun pământul cu planta în cel Mare. E bine asa, sau se procedează altfel?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Doar daca ai strain predispus la mucegai, sau cu muguri maricei si compacti trebuie sa mai scazi in flower. Si daca ai posibilitatea ai putea sa tii si temp pe la 22.. ca sa mearga mai bine cu umiditatea aia.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Adica tie ti se pare ca trebuie sa fii paranoic ca sa crezi ca e riscant sa te vezi cu cineva de pe un astfel de forum?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sa vedeti ce creste hameiul in growroom. Am uitat de el vreo luna si 1 sapt odata si umpluse jumatate din spatiul de sub becuri si urcase si deasupra lor vreo 30-40 cm. Cand l-am tuns am scos 2 saci de gunoi plini. Toata asta din un ghiveci de 6 litri cu acelasi pamant ca si iarba.

Last edited: