Salutare voua! Sunt nou in domeniu, asa ca am decis sa ma alatur voua, in speranta ca putem duce impreuna, fetele la maturitate si de ce nu la "borcan".
Cum spune si titlul o sa crestem Amnesia si ogeul, le-am ales auto ca mi s-a spus ca e mai easy de crescut.
Bun, bun hai sa trecem la subiecte:
1) Grow:
Kit de Cultură Complet 600W :
- Silver-Box DR v3.0 - 120x120x200cm
- Kit de iluminat 600W (Ballast ETI, Maxlumens HPS, Cooltube)
- Extractor Manrose 150mm - Long Neck - 500m3/h
2) Fetele... Amnesia & OG KUSH autoflower
3) Pamant.. Biobizz all mix
4) Fertilizant Biobizz:
- Bio-grow
- Bio-bloom
Acestea fiind spuse, trecem la celelalte subiecte, fetele au germinat si ieri le-am pus in ghivecelul cel micut. Temperatura o pastrez la 22-27°C, iar umiditatea 60-70.
Acum am sa postez pozele cu pricina si tot in acest thread am sa postez cat de des pot poze cu fetele. Sper sa am cat mai putine deficiente si probleme. Sper ca ma puteti ajuta cu fetele mele. Va multumesc mult.
Cum spune si titlul o sa crestem Amnesia si ogeul, le-am ales auto ca mi s-a spus ca e mai easy de crescut.
Bun, bun hai sa trecem la subiecte:
1) Grow:
Kit de Cultură Complet 600W :
- Silver-Box DR v3.0 - 120x120x200cm
- Kit de iluminat 600W (Ballast ETI, Maxlumens HPS, Cooltube)
- Extractor Manrose 150mm - Long Neck - 500m3/h
2) Fetele... Amnesia & OG KUSH autoflower
3) Pamant.. Biobizz all mix
4) Fertilizant Biobizz:
- Bio-grow
- Bio-bloom
Acestea fiind spuse, trecem la celelalte subiecte, fetele au germinat si ieri le-am pus in ghivecelul cel micut. Temperatura o pastrez la 22-27°C, iar umiditatea 60-70.
Acum am sa postez pozele cu pricina si tot in acest thread am sa postez cat de des pot poze cu fetele. Sper sa am cat mai putine deficiente si probleme. Sper ca ma puteti ajuta cu fetele mele. Va multumesc mult.
Last edited: