What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

[Jurnal] Amnesia & OG KUSH autoflower INDOOR

sabahnur

Member
Salutare voua! Sunt nou in domeniu, asa ca am decis sa ma alatur voua, in speranta ca putem duce impreuna, fetele la maturitate si de ce nu la "borcan".
Cum spune si titlul o sa crestem Amnesia si ogeul, le-am ales auto ca mi s-a spus ca e mai easy de crescut.
Bun, bun hai sa trecem la subiecte:

1) Grow:
Kit de Cultură Complet 600W :
- Silver-Box DR v3.0 - 120x120x200cm
- Kit de iluminat 600W (Ballast ETI, Maxlumens HPS, Cooltube)
- Extractor Manrose 150mm - Long Neck - 500m3/h

2) Fetele... Amnesia & OG KUSH autoflower

3) Pamant.. Biobizz all mix

4) Fertilizant Biobizz:
- Bio-grow
- Bio-bloom

Acestea fiind spuse, trecem la celelalte subiecte, fetele au germinat si ieri le-am pus in ghivecelul cel micut. Temperatura o pastrez la 22-27°C, iar umiditatea 60-70.
Acum am sa postez pozele cu pricina si tot in acest thread am sa postez cat de des pot poze cu fetele. Sper sa am cat mai putine deficiente si probleme. Sper ca ma puteti ajuta cu fetele mele. Va multumesc mult.

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
De ce ai pune ventilatoare pe intake cand ai extractorul? Ai putea sa le folosesti ca ventilatoare de ambient pe acelea..

sabahnur

Member
De ce ai pune ventilatoare pe intake cand ai extractorul? Ai putea sa le folosesti ca ventilatoare de ambient pe acelea..

am revenit la pc, imediat o sa refac textul plus pozele, in legatura cu ce zici tu... extractorul trage aerul din grow si-l da afara, pe cand cele 2 mici de jos, baga aer proaspat in grow,..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
sugerezi ca fara acele 2 ventilatoare care baga aer in grow, acesta ar imploda? cum functioneaza? cine ti-o zis tie ca e nevoie de intake activ?

sabahnur

Member
sugerezi ca fara acele 2 ventilatoare care baga aer in grow, acesta ar imploda? cum functioneaza? cine ti-o zis tie ca e nevoie de intake activ?

am citit ca asa trebuie, 2 venturi IN jos, si unu OUT sus,

Poti te rog sterge primul post? si sa il pui pe cel corect sus? mersi fain

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ventilatie pasiva cu suprafata de 2 ori cat cea a ventului de exhaust.. inseamna.. fara vent. iar venturile alea poti sa le arunci, ca nici nu le poti folosi la miscat aerul in interior, is prea puternice si consuma prea mult.

P.S. nu stiu daca ai citit scrisul mic de pe imgur de la privacy policy, dar mult mai sigure ar fi pozele pe icmag..

sabahnur

Member
Ideea e ca atunci cand ai poze de 10-15 mb, si trebuie sa le urci pe site, stai o zi cred, dar le-am redimensionat si le-am urcat. Iata-le, prima parte, revin cu a doua parte

Attachments

• sabahnur 1.jpg
    sabahnur 1.jpg
    39.7 KB · Views: 44
  • sabahnur 2.jpg
    sabahnur 2.jpg
    78.7 KB · Views: 44
  • sabahnur 3.jpg
    sabahnur 3.jpg
    115 KB · Views: 45
  • sabahnur 4.jpg
    sabahnur 4.jpg
    97.3 KB · Views: 49
  • sabahnur 5.jpg
    sabahnur 5.jpg
    110.2 KB · Views: 47
  • sabahnur 10.jpg
    sabahnur 10.jpg
    122.5 KB · Views: 45
  • sabahnur 9.jpg
    sabahnur 9.jpg
    62.1 KB · Views: 49
  • sabahnur 8.jpg
    sabahnur 8.jpg
    107.2 KB · Views: 44
  • sabahnur 7.jpg
    sabahnur 7.jpg
    117.5 KB · Views: 44
  • IMG 20150827 035011 800
    IMG 20150827 035011 800
    47.9 KB · Views: 67

sabahnur

Member
part 2

sa le puneti pe toate in primul post, daca exista posibilitatea, si sa stergeti linkul de imgur (siguranta pe primul loc)

Attachments

• sabahnur 15.jpg
    sabahnur 15.jpg
    46.6 KB · Views: 50
  • sabahnur 14.jpg
    sabahnur 14.jpg
    105.6 KB · Views: 39
  • sabahnur 13.jpg
    sabahnur 13.jpg
    112.9 KB · Views: 37
  • sabahnur 12.jpg
    sabahnur 12.jpg
    101.3 KB · Views: 44
  • sabahnur 11.jpg
    sabahnur 11.jpg
    117.9 KB · Views: 43
  • sabahnur 16.jpg
    sabahnur 16.jpg
    94.2 KB · Views: 46
  • sabahnur 17.jpg
    sabahnur 17.jpg
    108.7 KB · Views: 46
  • sabahnur 23.jpg
    sabahnur 23.jpg
    49.7 KB · Views: 45
  • sabahnur 21.jpg
    sabahnur 21.jpg
    53.3 KB · Views: 41
  • sabahnur 22.jpg
    sabahnur 22.jpg
    39 KB · Views: 47

sabahnur

Member
exista o poza in care o sa vedeti apa clocotita langa un ventilator, ei bine asa "bag fortat" umititate... in urmatoarele zile urmeaza si un co2 tank cu regulator,,, cred ca 10 fasuri pe ora ajung...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
co2-ul se calculeaza in ppm, nu in fasuri (si 10 fasuri pe ora nu cred ca iti ajung pentru spatiul tau care e destul de mare). de fapt is sigur ca nu iti ajung, tie iti trebuie minute intregi de release per ora ca sa ajungi la 1000+ ppm, de la ~400 care is in atmosfera. Iar daca extractorul merge, cred ca poti pufai intruna co2 fara succes.
pt umiditate a mai practic un umidificator. ala nici nu ridica temperatura.

sabahnur

Member
co2-ul se calculeaza in ppm, nu in fasuri (si 10 fasuri pe ora nu cred ca iti ajung pentru spatiul tau care e destul de mare). de fapt is sigur ca nu iti ajung, tie iti trebuie minute intregi de release per ora ca sa ajungi la 1000+ ppm, de la ~400 care is in atmosfera. Iar daca extractorul merge, cred ca poti pufai intruna co2 fara succes.
pt umiditate a mai practic un umidificator. ala nici nu ridica temperatura.

am sa cumpar si un umidificator, daca tot e musai, sa speram ca o sa ma descurc cu co2 si cu acei ppm :)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu tu trebuie sa te descurci cu co2-ul, ci controlerul. ca un co2 meter costa oricum cat un controller, si degeaba ai co2 meter, daca nu ai controller, ca doar nu stai tu sa reglezi mereu fluxul. dar gandeste-te ca extractorul il si da afara, deci ori trebuie sa irosesti co2-ul aproape degeaba, adica sa dai drumu la mult co2 pt o crestere foarte mica, ori sa opresti ventilatia cat furnizezi co2. sau grow etans, dar ala e mai avansat.
Apropo, un extractor mai puternic ar aduce mai mult co2 in grow "decat 10 puffuri pe ora".
Ca pana la urma nu ai ajuns inca la nivelul la care limitarea ta sa fie cantitatea disponibila de co2.

sabahnur

Member
Nu tu trebuie sa te descurci cu co2-ul, ci controlerul. ca un co2 meter costa oricum cat un controller, si degeaba ai co2 meter, daca nu ai controller, ca doar nu stai tu sa reglezi mereu fluxul. dar gandeste-te ca extractorul il si da afara, deci ori trebuie sa irosesti co2-ul aproape degeaba, adica sa dai drumu la mult co2 pt o crestere foarte mica, ori sa opresti ventilatia cat furnizezi co2. sau grow etans, dar ala e mai avansat.

fiind n00b, voi proceda exact cum ma invatati voi, de aceea ma aflu aici :* foi face cum zici ca e mai bine, (nu e problema de bani de curent sau alte cheltuieli) atata timp cat sunt justificate si merita investitia.... Dupa prima cultura, vreau cooltube si hydro cu pompa care ridica apa in ghiveci... zic si eu ce am mai citit pe net... mai e pana atunci..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai uite, tankul de co2 e o investitie absoluta inutila in acest moment. la fel si acele venturi de pe intake care mai rau te incurca decat te ajuta.
alta problema de care eu sper sa nu te lovesti este fertilizarea prea agresiva pe care o are all mixul, care iti poate da stunt la plante cand sunt mici.
cooltube, iar nu iti trebuie, daca poti mentine temperatura fara el. orice material pus intre plante si bec iti mananca o parte din lumina. daca acel material nu e absolut necesar, nu ai de ce sa il pui.
Pana una alta, nu te complica aiurea, ca o sa descoperi ca experienta te ajuta sa cresti mai mult decat mii de lei sau euro aruncate aiurea in echipamente care poate nu iti sunt necesare, poate nu acum, sau poate niciodata.

sabahnur

Member
pai uite, tankul de co2 e o investitie absoluta inutila in acest moment. la fel si acele venturi de pe intake care mai rau te incurca decat te ajuta.
alta problema de care eu sper sa nu te lovesti este fertilizarea prea agresiva pe care o are all mixul, care iti poate da stunt la plante cand sunt mici.
cooltube, iar nu iti trebuie, daca poti mentine temperatura fara el. orice material pus intre plante si bec iti mananca o parte din lumina. daca acel material nu e absolut necesar, nu ai de ce sa il pui.
Pana una alta, nu te complica aiurea, ca o sa descoperi ca experienta te ajuta sa cresti mai mult decat mii de lei sau euro aruncate aiurea in echipamente care poate nu iti sunt necesare, poate nu acum, sau poate niciodata.

Pai o sa dau fertilizant 3ml la 1lt de apa per ghiveci , asta dupa 2 saptamani, cand ele au 10-15 cm. Nu?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu ziceam ca iti poate arde plantele fiind prea puternic.. Cand incepi sa dai fertilizant depinde foarte mult de cand au plantele nevoie de el. Daca le vezi ca se dezvolta normal poate ca poti da doze mici incepand cu saptamana 3, dar in nici un caz 3 ml pe litru. Mai studiaza forumul, ca iti lipsesc informatii care sunt la tot pasul. Cum ar fi dozarea nutrientilor. Mai ales in cazul unui sol foarte fertilizat.

sabahnur

Member
Eu ziceam ca iti poate arde plantele fiind prea puternic.. Cand incepi sa dai fertilizant depinde foarte mult de cand au plantele nevoie de el. Daca le vezi ca se dezvolta normal poate ca poti da doze mici incepand cu saptamana 3, dar in nici un caz 3 ml pe litru. Mai studiaza forumul, ca iti lipsesc informatii care sunt la tot pasul. Cum ar fi dozarea nutrientilor. Mai ales in cazul unui sol foarte fertilizat.

Am sa mai studiez, asta am sa fac de acum în colo, mai am de învățat de sog scrog fim, top și altele. Nici nu vreau sa fac gafe sa le stresez... Ai idee cam în cât timp vor da primele frunze, având în vedere ca ieri le-am pus?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
depinde ce intelegi prin pus. direct la germinare in sol? erau pregerminate? in ce stadiu le-ai pus? ca vad ca stii ca au iesit 8 din 10, banuiesc ca erau pregerminate.
Oricum, cateva zile, maxim 2 ar trebui daca erau pregerminate.

Latest posts

Latest posts