Αυτο το υψος στα εξω μεγαλος μπελας!!Ορφεα η τεχνικη που κανουμε στα αμπελια λες να αξιζει εξω στα φυτα μας;
Perimenoume pos & pos anipomono na do ta terata!!
και δε κάνεις καμιά φυσική υδροπονία τέτοιο θαύμα που χεις
Έχω μια υπόνοια ότι θα γίνουν κάτι σαν το Μαλάουι του Τζό, αλλά στο τετράγωνο ή στο κύβο, για να μη πω στη τετάρτη
Ορφεα εχω κανει κατι παρομοιο αλλα οχι με τοσο διαφανο πλαστικο.Λες να εχω προβλημα;Μονο τις μερες με κακοκαιρια τα σκεπαζω και φυσικα το βραδυ που εχει χαμηλες θερμοκρασιες ακομα.Έχω μια υπόνοια ότι θα γίνουν κάτι σαν το Μαλάουι του Τζό, αλλά στο τετράγωνο ή στο κύβο, για να μη πω στη τετάρτη
Σήμερα τα βρέφη μετακόμισαν στο καινούργιο παιδικό σταθμό, έτσι για εγκλιματισμό στο αίθριο.
Ορφεα εχω κανει κατι παρομοιο αλλα οχι με τοσο διαφανο πλαστικο.Λες να εχω προβλημα;Μονο τις μερες με κακοκαιρια τα σκεπαζω και φυσικα το βραδυ που εχει χαμηλες θερμοκρασιες ακομα.
Σήμερα γέμισα και τη μικρή γούρνα με μισό κυβικό(περίπου) ορφεασμιξ.
Τα παρακάτω στοιχεία για όσους μπορούν να δικαιολογήσουν τα έξοδα στην εφορία
100 λτ. περλίτης= 12 ευρώ
25 κιλά ζεόλιθο = 12 ευρώ
1 σακί τύρφη =14 ευρώ
κοπριά = 10 ευρώ (αν την αγόραζα)
στάχτη = δωρεάν
Orfea παλικάρι,δεν βλέπω την ώρα να μας δείξεις την γούρνα να γεμίζει!ειχα δει ενα δέντρο από τον loco αλλά φαντάζομαι και το δικό σου θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!καλο δρόμο..
Γιατι τοσο μεγαλα ποσοστα siο2 ορφεα;
Τις γουρνες τις εμπλουτιζεις απο τωρα.Ροταω γιατι μοναχα τις γουρνες εχω κανει ως τωρα και εχω ριξει την κοπρια.Να ριξω και τα υπολοιπα τωρα;Και τελευταιο σχετικα με το αζωτο στις Σατιβες το λες λογο ερμαφροδιτισμου ετσι;Σορρυ για τις απανωτες ερωτησεις!!