Zreszta mam nadzieje ze wkoncu rusze dupe to moze wam relacje napisze ktos inny bo ja mam slabe doswiadczenie...
witamtechnoMAXgrower said:Napisz jaki mieles system czy stos. CO2 jaka zarowa, przede wszystkim w czym siedzial tak duzy korzen w soil czy w hydro? bo jesli w zwyklym soil przy takich warunkach jakie podales jest to nierealne nawet z starym poczciwym skunkiem1 wedlug mnie bayerfull
zreszta
450-600g z m2 wyniki ktore brederzy podaja tycza sie upraw wysokowatowych i sa osiagalne(mierzone) przy lampach o mocach 600W lub 1000W i gdzie wystepuje multispot
przy jednym lampionie to tymbardziej jest to trudne do wykonania 400W nie ma takiego zasiegu aby oblepic tak wydluzona rosline po 50dniu wega skoro i tak topy nadaja sie do uzytku i sa zbite mniej wiecej na odcinku 30cm no max 40cm, ponizej tego to juz jest siano, blee.
Tak naprawde to w pizdzie mam ile co komu wyszlo nie mniej jednak takie osiagniecie nalezaloby uwiecznic i pokazac tu nam na ic wtedy chyba nikt z nas niemialby zadnych zastrzezen. Cheechu nie daje mi to spokoju bo przekonalem sie ze ludzie czesto w sieci maja tendencje do zawyzania!
pe@ce & pozdro
Cheech said:inny temat WW
mowicie ze nie jest taka mocna?
nie wiem skad ja mieliscie i czy to byla rzeczywiscie ww ale jak czestowalem ludzi moja ww z HQS to zazwyczaj mowili ze prawie po niej umarli tak sie tym ujarali
tu sie zgadzam. nie uprawialem zadnej z tych odmian na razie lecz palilem od pewnego usera z IC [ktoremu bardzo dziekuje] WW z FemaleSeeds.cheech said:inny temat WW
mowicie ze nie jest taka mocna?
nie wiem skad ja mieliscie i czy to byla rzeczywiscie ww ale jak czestowalem ludzi moja ww z HQS to zazwyczaj mowili ze prawie po niej umarli tak sie tym ujarali
Outdoor masta PES said:a i jeszcze konkluzja. z wypowiedzi dwoch poczestowanych przeze mnie osob. gosci wakacyjnych moge wyrazic pewna opinie. faceci po 30 spokojnie. pala nie dawno moze od roku. zaczeli od slabej polskiej ruderalnej konopki. palili kilka bluntow dziennie. mysleli ze to co im daje nie jest az taki mocna. BAAAAAAAAAAAD NEWS white widow i skonczylo sie babki sranie! panowie nim zaczeli palic zdeklarowali ze tylko bucha bo ich zony przy stole czekaja. no tak hmm. jeden spokojny buszek taki jak namietniejsze zaciagniecie sie papierosem rozpierdoliło ochotnikow na atomy. jeden z drugim malo ze poschizowali sie nie chcieli wracac do kobitek i zon to do tego spedzili ze mna caly wieczor na ostrej gadaninie i rozpalaniu ognia. nie mogli uwierzyc ze jednym buchem mozna sie tak zjarac. pytali "kiedy to nas pusci o jaa?" takie byly do mnie zapytania. zapewnilem ze po kolo dwoch godzinach bedzie juz chillout i tak bylo bo testowalem ja wczesniej na sobie. i co powiecie. nie tylko ja cheech i znajomi cheecha ale i moi znajmoi mowia podobnie. to ziolo to morderca
ale dobrze ze takie jest czlowiek wie i ma respekt haha.