Pár makro fotek sušiny. Každá fotka složena z cca 100 fotek.
GSC Forum
View Image
Mutant Cookies x designer OG
View Image
Face off OG
View Image
Pure Kush (ghost1)
View Image
Vý?ezy
Forum GSC
Thanks! The Face Off OG is from cut (Cdub).awesome pics! the faceoff is grown from cut or seeds?
bless
OJ
Obsypání je genetikou, stále jen 180W .To je parada .. nejen to, co je focene (jak je mozne, ze to mas tak obsypane, vsechno??), ale i to, jak je to focene.. Cim jsi to fotil? :]
jako fotky opravdu paradni da se rict mouthwatering..pryskyrice jenom kapeThanks! The Face Off OG is from cut (Cdub).
Obsypání je genetikou, stále jen 180W .
Nefotil jsem to já, ale kámoš entomolog. Má na to spešl strojek na kolejnicích, kterej pohne fotákem s makro objektivem vždy cca o pul milimetru dolu (cca 100 x). Nakonec se to složí vše do jedný fotky a tak vznikne fotka, kde je celej povrch predmetu zaostrenej.
Hahaha díky! Stav se nekdy na pokec, jsem u vás ted dost casto. Rád bych zajel i ted nejak v tejdnujako fotky opravdu paradni da se rict mouthwatering..pryskyrice jenom kape
preju dobrou chut
Thanks! The Face Off OG is from cut (Cdub).
Obsypání je genetikou, stále jen 180W .
Nefotil jsem to já, ale kámoš entomolog. Má na to spešl strojek na kolejnicích, kterej pohne fotákem s makro objektivem vždy cca o pul milimetru dolu (cca 100 x). Nakonec se to složí vše do jedný fotky a tak vznikne fotka, kde je celej povrch predmetu zaostrenej.
Pár makro fotek sušiny. Každá fotka složena z cca 100 fotek.
GSC Forum
View Image
Mutant Cookies x designer OG
View Image
Face off OG
View Image
Pure Kush (ghost1)
View Image
Hahaha díky! Stav se nekdy na pokec, jsem u vás ted dost casto. Rád bych zajel i ted nejak v tejdnu View Image
PrihlasTak to ja se asi nekdy pro par sniclu prihlasim ) .. Mam ted pracovne pristup k mikroskopu, ktery tohle vse udela zcela automaticky, ale budu jeste muset zvazit, zda to risknout ;].
Jak jsi vyresit to prepaleni spicek od svetla, uz se to uklidnilo? Ja mam pocit, ze se to da resit trochu pritlacenim na calmag, ale zatim je to jen hypoteza ..
Hele z tohodle krosu jsme zasadil jen jedno semeno a byla to holka a byla cista. Nicmene to o celku nevypovidá nic...ten kros mutanta x designer og byl cistej?? nebo taky hermil??
Budu tam od ctvrtka do nedele, cislo mas? Alespon ti ukazu svuj vytvor, budu rád, kdyz mi ho zkritizujes.Od zítrka do soboty dovolená..jestli tam budeš.. písni..dojedu