What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

Mashk

Member
Ejj hát akkor itt lesz a probléma, hps-t ledhez nemszivesen mérnék. Nálad is 2 littyos petpalack meretű ocsmányságok lettek?

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
Ja, hogy azt dicséretnek szántad.. aszittem a sok levél miatt mondod. Mindenesetre a hatás majd kárpótol
:party::rtfo:

Széklet Nagyúr

Active member
Mivel a következő másfél hetet házon kívültöltöm és mivel senki nics akire rábíznám a kertet így a mai napon levágtam a növényt. Ami aztilletp még simán érhetett volna két hetet probléma nélkül mivel időközben beszereztem egy párátlanítót, aztán penész nem okozott volna több problémát, ígyis elég rendesen megtizedelte a kertet. Túl későn applikáltam a légkverőket a sátorhoz aztán addigra a spóeák megvetették a lábukat a szárakon és azonnal szaporodásnak indultak amint a bugák körbenőtték őket, hiába mozgott a levegő a virágzak körül, Érdekes módon a ventillátorok applikálása után külső jelei már nem voltak a penészesedésenk csak a virágzat belsejét nötte tele több helyen miközbe a virágzat meg fejlődött rohadás nélkül mintha minden a legnagyobb rendben lett volna, többnyire csak akkor tűnt fel, hogy gáz van amikor meghúztam egy levelet aztán szétrohadt tövel a kezemben maradt.... Mindegy azóta bugáztam egy kondenzációs elven működő 10L/nap ( 16 négyzetméteres helyiséghez ) kapacitású párátlanítót - valamennyire a levegőt is fűti -, aztán azóta nyoma sincs pebésznek, meg mintha a virágzat is nagyobbra meg tömörebbre fejlődött volna mint magasabb páratartalomnál.
Itt-ott találtam rajta ugyan borstyán színű trichómákat, de láttam rajta még üvegesnek tűnőket is meg még voltak fehér bibeszálak is a tetején, abből kiindulva úgy gondoltam még 2 hét simán mehetett volna neki flush-al a végén. Mivel ha egyenletesen van kíszárítva a cumó és elég nedvességtartalom jut döglődés közben a bugákba ( nagyjából 50% páratartalom ) a szüret után is folytatják a hatóanyag termelést ( legalábbis ezt olvastam ) kb mint ahogy egy levágott fej is él még vagy 30 másodpercig. Szóval hatás miatt nem parázok, valószínüleg "egész jó" lesz, de azért lehetett volna jó fejbebaszós is ha nem kellett volna most kényszerszüretelnem.
Illatra még csak nyomokban sincs fű szaga egy az egyben rágúgumi-tuttifrutti fagylalt illata van, ami még mindig árad a pincéből ahol trimmeltem a cumót, egyedül lámpaoltáskor volt növény illata akkor meg olyan szagot árasztott mintha vasalót nomytak volna hozzá, illatra eddig 10/10, főleg ahhoz képest , hogy nem foldből van organikból.
Jó gyantás volt a cucc trimmelésnél szinte alig kellett levelet lenyesni a lapátleveleken kívül, úgy befrostosodtak a cukorlevelek illetve a penész miatt kihullott játékosok miatt több energiát pumpált beléjük a növény és így elég pozitív irányba tolva a bud-leaf résönt.
Így mindent összevetve elég jól hozott, még a veszendőbe ment vezércsúcsok ellenére is ( egyet - kb 15/20 G - véletlenül én vágtam le egy-az egyben miközben megpróbáltam lenyesni róla egy kb fél G-nek megfelelő bizbaszt )..
Mindennek ellenére szerintem meglesz a 150-170 meg a minőség se lesz annyira gáz, bár a flush elmulasztása miatt valószinül kaparni fog, ami kissé körülményessé teszi majd az álcázást amikor az árnyékszéken pöfékelek.
Majd később mondok szárazsújt.

:skiiing:

Click image for larger version  Name:	IMG_1258.JPG Views:	0 Size:	76.0 KB ID:	17910777

Click image for larger version  Name:	IMG_1256.JPG Views:	0 Size:	82.9 KB ID:	17910767

Click image for larger version  Name:	IMG_1253.JPG Views:	0 Size:	74.3 KB ID:	17910768

Click image for larger version  Name:	IMG_1252.JPG Views:	0 Size:	65.0 KB ID:	17910769

Miközben a csúcsról potyogtak a fejek az időközben megcombosodott középréteg megóvta a társadalmat a megroggyanástól és stabilizálta a szinvonalat így az nem tudott lesüjjedni A KÜLÖNLEGES gyökérszarok szintjére ( pedig nagyon erőlködnek, majd ha a lámpavason dobják át nekik a kötelet már késő lessz pislogni mint a kiszántott vakond, addig meg nyugodtan lehet vergődni meg az embereket provokálni ).

Click image for larger version  Name:	IMG_1261.JPG Views:	0 Size:	50.3 KB ID:	17910770
Click image for larger version  Name:	IMG_1257.JPG Views:	0 Size:	79.7 KB ID:	17910771

A végére rámászott a kosár pereménél a szárazabb kókuszra ilyen fehér penészszerű genyó, illetve találtam hasonlót alul is a gyökérzeten.

Click image for larger version  Name:	IMG_1262.JPG Views:	0 Size:	84.1 KB ID:	17910772
Click image for larger version  Name:	IMG_1263.JPG Views:	0 Size:	87.4 KB ID:	17910773
Click image for larger version  Name:	IMG_1271.JPG Views:	0 Size:	89.6 KB ID:	17910774
.
Kolbászok.

Click image for larger version  Name:	IMG_1280.JPG Views:	0 Size:	57.1 KB ID:	17910775

Titkos labóratórium. A pumpálós permetezőm kb másfél hete nem hajlandó permetezni, csak sugárban pisálni így azóta egy 3 decis szabadtéri rendezvényes söröspohárból etetek.
Click image for larger version  Name:	madmax.png Views:	0 Size:	665.3 KB ID:	17910776

Csatlakozási problémákkal köszködő adva Ec-mérőből tokányolt madmax mutáns-szonda.

Attachments

• IMG_1258.JPG
    IMG_1258.JPG
    76 KB · Views: 26
Last edited:

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
nem értem az összefüggést.. meg az ilyen furcsa szavakat sem.

azon gondolkodtam, szerintem nem egy nyelvet beszélünk..

Last edited:

Latest posts

Latest posts