What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor képek gyűjteménye

Mashk

Member
Sweet Zkittlez - csecse pheno. Asszonyszerint kb egy honapos.

picture.php

f2obsession

Active member
S. A. D. 69 nap almost rdy ?? 600as hps alatt.
View Image

Ennyire sok elhalt szövet esetében én inkább éretlenül aratok, csak elkerüljem a penészt. Sokan a legkisebb penészedés esetében is a teljes termés komposztra hajítását tartják az egyetlen igaz útnak. Velük nem értek egyet, de a kép alapján ebb?l én már tényleg egy morzsát sem akarnék megmenteni...

Really sad

Solon

Well-known member
Ez HPS alatti h?stressz. Nem penész. Nem szeretem a leveleket elszívni, szóval az ilyen virágoknál különösebb finnyáskodás nélkül levágom a leveleket és fogyasztom az egész család örömére.

Mashk

Member
Ennyire sok elhalt szövet esetében én inkább éretlenül aratok, csak elkerüljem a penészt. Sokan a legkisebb penészedés esetében is a teljes termés komposztra hajítását tartják az egyetlen igaz útnak. Velük nem értek egyet, de a kép alapján ebb?l én már tényleg egy morzsát sem akarnék megmenteni...

Really sad

Ez egy kicsit fájt, de teljesen megertelek. A szürkés pusztulat inkabb lila tónusú irl. Te az a srac vagy aki mikroszkoppal nezegeti a trichomakat mikor vagy rdy?
Én rajt hagyom plusz egy honapot es hidd el totally worth it. Ez a pheno kesz van cirka 6 het alatt. Ma kerult kes a pont 10 hetesen es megnyugtatlak - penesz nincs az afghanon.

f2obsession

Active member
Te az a srac vagy aki mikroszkoppal nezegeti a trichomakat mikor vagy rdy?

Ez telitalálat :).

Mikroszkópom ugyan nincs, de lupéval pár miliméterr?l makrókat lövök 2 naponta a gumókról, amikor már a "harvest window"-ban járok, és dönt?en ezen képekre támaszkodva aratok a legtöbb "cloudy" trichomát becélozva max 20% amberrel...

A többség megmosolyogna, mennyire "éretlenül" aratok, de alkalmi smoker lévén már nincs igényem a narkotikus hatásra. Az AK-tól (pedig nem is orig) így is 2 napig mihaszna voltam...

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
lol, majd ha ecce lehet csinálni ilyen forumos smokeout találkozót xDDD de megnéznék egy két arcot egy jó kis .. * nahátteljesenmindegyidemitirokfajtát * solon/whatcanthere/whipmad (többiek nevében nem merek nyilatkozni ) féle cigaretták után xDDDD

króm te jönnél e ?

[youtubeif]xgi9QtW4zuI[/youtubeif]

Coldplay001

Active member
regebben volt forumtali... paron ott voltam en is es nagyon jok voltak..... teljessn gallyra mentem anno...

ISTENEM BE SZEP VOLT

:D

Pillang

Well-known member
Arany fényben pompázó tünde kert (a valóságban persze nem, telefonom kamerája hozza ezeket a döntéseket)
picture.php

Latest posts

Latest posts