What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Indoor 2010

S

shushslo

Oh x Sk#1 (7 teden)

picture.php

Sour bubble

picture.php

tjann

New member
Pozdrav vsem!!
mam en nice test grow going...
In sicer Nevilles haze in WW (fotke sledijo).

WW je v zemlji (večinoma šota, malo humusa, malo coco coira za zračnost in boljšo drenažo).
Z nevsi pa cela štala ;) je ena v taistem materjalu, ki ji gre precej slabo, pa čeprav ji kao okolje štima :( Druga pa v čistem kokosu in se ji meša zadnje nekaj dni-noro hitro raste :))
WW mi dela neko štalo na listih (začelo se je s starejšimi listi pa se zgleda prenaša) zgleda kot prenizek ph, pa ni, beri 6.5 al pa pomanjkanje calmag, kar pa dvomim ker sem dodal.
Zalivam z biobizzom, tudi kokos, pač primerno povišana doza (1.5-1.6 ec) tiste v zemli pa okoli o.8. nevs hb nima tistih težav kot ww!!!

Pred kratkim sem pa pridobil prostor ker sta omaro zapustila dva tipa :(( XyZ genetike- blockheadXnekaj, semenke najdene v nekih bulah, pa žal dva od dveh moška. Pa obadva fuuuul lepa. Mi je blo kr žal da jih nisem mel kam dat ker sta zgledala zanimiva za crosse, od mojih frendov pa nikogar ni zanimalo...

Evo še fotke, growreport pa sledi ko bo več za pokazat...

tjann

New member
ww:
picture.php

težava na listih????????? kdo ve? pomoč....
picture.php

nev brez problemov:
picture.php

nev s problemi:
picture.php

xova genetika:
picture.php

lasko

Member
fotke se vidijo, nekih mocnih problemov ni videt :D
tiste pikce so nek rahel lock ker ce zalivas z 1,5 ec jim ne manjka hrane. Lahko imas lock tudi zaradi sote ker se zelo rada skisa s casom. Kaj pa kokos si spral preden si ga uporabil?

tjann

New member
na nevilu ni videt težav-kokos je bil spran.
Težave so z ww, se strinjam-lahko bi bil lock, čeprav zalivam z 6.5 ph (zemlo),
iste težave sta mela tudi oba moška ki sta rasla na isti zemli. Zgleda kot pomanjkanje kalcija-rja na listih. wtf????

lasko

Member
Lahko te sota jebe al pa soli v zemlji. Lock je lahko tudi zaradi prevelike koncentracije dolocenega elementa in to vpliva na sprejem ostalih elementov. Probaj dat cal-mag foliarno (pospricas rozo)

lasko

Member
evo updejt pedofilije :D en mesec je sel mimo :D

picture.php

levo ptk x bushman, desno mauricius x bushman

pa se 99 busmanov :D
picture.php

aja to je vse 11/13 iz semena posajenega zacetek decembra

K

kiree

Malo purpla (SS kali mist x MOD kali most red stem) :D.... 86 dan

*** "Malo" me je*ejo listne uši :S

lasko

Member
lepe kiree
za listne usi so tabols zdravilo pikapolonice :D pejdi malo v naravo pa jih naberi, pri nas so ze zunaj :D poglej po sadnem drevju.

K

kiree

Mah, tle ni še nič. Pred zimo jih je blo povsod. zdaj še hibernirajo...Neem je nekaj pomagal ampak zdaj proti koncu ga ne uporabljam.

S

shushslo

lepe rožce lasko in kiree!ptk x bus res zgleda da bo lepo napumpan:D

oh x sk1

sssdh

picture.php