As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
zraven ostalih sort, je pri men trenutno na testiranju...
fantom ali chunkberry (prve slike) ,, drugo pa bubbleberry (še ne bo tako hitro, so pa že zelo fine arome!
oboje 50 dni, phantom blizu konca med tem ko bubbleri še kr pumpajo, noče nehat delat budov
drugač pa če je že govora o polnosti, bi rekel da na fotkah je malo optična finta ker v resnici ima chunkberry zelo trde bule ...in ker je masa = volumen x gostota... bo v povprečju enaka efektivnost donosa (ef.donosa = masa pridelka / čas cvetenja)
Dc je fajn ker vedno zbije čas cvetenja in doda trdoto, čeprav je zadnja lastnost lahko neugodna za vlažno outdoor sezono
Mmmmmmmmmm x jih do sem voham
X po moje efektivnost donosa ni važna je važna efektivnost zadetka vsaj zame
Npr pandora je en od strainov ki jih imam ki ima najmanjši donos samo ne zamenjam
sej meni osebno je 0kus bistvena zadeva, zraven učinka seveda
sem poskusil samo pojasnit da to kar veliko zgleda, ni nujno tudi težje, če je gostota1 > od gostote2
drugač pa ja, pandorika je en iz med mojih top favoritov za čez dan ali pa fešte...
zvečer oz pred spanjem pa so potentni chunk hibridi the best izbor, se strinjaš?