What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor 2009

lasko

Member
X kar vem je dcskuna v igri v marsikaterem slo boxu, sm potalal čez 50 klonov :D
Meni osebno sicer ni naj, mam raje pandoro :D samo to je stvar okusa, je pa definitivno med boljšimi krosi ki rasejo po sloveniji. Bomo kmalu vidli pa kaj bo rekla hazeberry :D

Esbe welcome here. Im sure guys will do their best with your strains.

prx

Member
ja xyz :D teb se treba zahvalit za dcxskunk :) res je da dolgo držim mamo pokonci :D sam počasi gre na cvetenje :) bo kej novega pri tebi? :D

XyZ

Trichomnia
ICMag Donor
Veteran
super lasko! ja pandorica je precej različna zadeva glede okusa in učinka... hazeberry pa je še bolj sativa :wink:

prx - - ta najnovejši križanci so Hazeberry, Bubbleberry in Chunkberry (ala Phantom:) in so ravno na indoor testiranju ...drugač pa je ta zadnji bil razvit originalno za outdoor pri nas.. imam tudi že pripravljene klone za naravo'

hazeberry predlagam samo za indoor, bubbleberry maybe greenhouse, kloni od fantoma pa bi morali biti zanesljivo hitri za slo outdoor

za indoor imam zaenkrat dovolj raznovrstno kolekcijo ...celi spekter od afghani do haze hibridov... me niti ne mikajo več nove ideje, ker trenutno sem izredno zadovoljen s tem kar sem že vse ustvaril za pod lampo'

letos bom se posvetil razvoju bolj-sativa dominantnih rastlin za naše kraje... med drugim mi zdaj klije 30 Early Pearl (@sensi) + 22 c99 od wally varjante pa da vidimo če se bo najdlo nekaj potencialnih kandidatov ki so vredeni mojega časa za breeding

lasko

Member
X lepo slišat da dela kdo z c99 pri nas, vem da boš dobro zbral in bo spet kaj finega za puhat vn ratalo. Early pearl sem pa sadil kake 5-6 let nazaj in nism bil najbolj zadovoljen, je blo malo švoh za puhat pa niti ni blo tako zgodnje, se je kar v oktober zavleklo. Upam da boš imel več sreče in dobil dobro zgodnjo mamo K++
Trenutno me malo j.... aparat pa nism kaj dosti slikal, je pa par zanimivih stvari v boxu :D
Mam zbran nepalese higland, pa ptk, pa mehiko, pa dc x ptk je pravkar vzklil, pa tvoji berriji x, aja pa hazeberry so dve na cvetenju, samo po moje bojo kar 12+ tednov :D zdej so 9 pa bojo rable še kar en čas. pa še bi se najdlo :D

XyZ

Trichomnia
ICMag Donor
Veteran
hvala lasko ...bomo se potrudili... vso srečo tudi tebi :D

za early pearl se strinjam da po sebi ni kaj extra ..oziroma že kar stara varjanta... a kljub temu se spomnim ene zelo posebne bilke, ki je bila zrela v prvem tednu okt. in je tudi vse navdušila ko smo takrat kadili. po okusu se je prepoznalo da je ista sorta vendar 10x bolj intenzivno, saj je cvetje bilo precej bolj poraščeno z smolo in lepjivo do skrajnih superlativov. upam samo da bom letos najdel vsaj neko podobno ki bo ustrezala temu kar mi je ostalo v spominu.

pri tem je še vredno omenit ..da določene sorte šele prav zasvetijo ravno v križancih... in early pearl je sensijev favorit za hibridiziranje, s tem da oni raje uporabijo moško rastlino za cross. meni se zdi bolj primerno delat z samci od c99, ker je bolj stabilna-zanesljiva sorta in zato ne potrebuje toliko pozornosti/selekcije kot npr e.pearl (imam pa še nekaj drugih stvari v programu:)

no pa uživajte vikend! lp'

lordjack

New member
cestitke in srecno sezono vsem.

PS: ali ti xyz si pa prevec gadan kot zgleda, ("...če se bo najdlo nekaj potencialnih kandidatov ki so vredeni mojega časa za breeding.")

bi rekli mi vcasih, te lahko taknem?

muahahaha

prx

Member
x daj ti men povej kak tebi kej uspevajo Chunkberry? :) kak pics :) meni ful nice rastejo na vegi :) do zdaj od 8 semenk 6 žensk :):smoweed:

XyZ

Trichomnia
ICMag Donor
Veteran
lordjack ...pri eliminaciji nezaželjenih je pač treba biti nečustven... pa lahk takneš kaj češ (zanimivo tudi kako enostavno je postati trolček če ne razumeš procesa selekcije:)

prx ..nimam več tolk časa za fotke in vega je itak nezanimiva... bom pa naložil nekaj slik ko bo harvest :wink:

drugač pa 6/8 female je lepo ja :D

ps. Medved ima nekaj lepih fotk od fantoma sredi cvetenja... mogoče bo še tu uploadal kaj aktualnega

Last edited:

prx

Member
mal lušt :D

DCxSKUNK in Blueberry:)

Seveda moram še lepo prečistiti vršakece ( rjave listeke stran...itd:)

lordjack

New member
eno je selekcija, drugo je bit presran.

lp

edit: sej svaka ti cast, obvladas, sam nisi boga za jajca primu ce si kvazi breeder, in to v Sloveniji.

Last edited:

prx

Member
kaj pa teb lordajack ne paše?

To je indoor tema;) da pokažeš kaj sadiš in kaj dobiš ko posekaš...ne za kake čudne komentarje

prx

Member
Saj drugače me boli kurac kaj si misli on čapac :) Sam xyz ti bi mogu bit moderatov za slovenijo :) no dost OFF :)

kdo bo naslednji delal lušte? :D

lordjack

New member
ce ni treba bit presran pol ne bit in bo vse lepo in prav.

prx, naslednji bom ti js povedal, da ti je čapac skakal po mami. alo miki, ne se hecat.

XyZ

Trichomnia
ICMag Donor
Veteran
eh ne se sekirat za troleka ...še english ne zna... kaj šele da bi imel prihodnost (pač neki slo bučman:)

XyZ

Trichomnia
ICMag Donor
Veteran
ta bolši gredo kamot 9-10 tednov in se pozna v moči pa tudi na masi :smile:

Latest posts

Latest posts