What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Indoor 2009

lasko

Member
A hoces rect da je cindy boljse? Ok globalno gledano
dejansko me tudi mene moti tistih 200 dni :D samo bomo potrpeli :D

XyZ

Trichomnia
ICMag Donor
Veteran
ja boljše imo... ker se ne raztegne preveč, cvetje ostane kompaktno, in blizu 50dni zelo zadiši :D

skunkman pravi da je haze izgubil svoj pravi ogenj iz starih časov, je pa ostal priljubljen breeding element za močne F1 hibride. jaz sem naredil samo hazeberry (o.hazeXblueberry) in kljub temu da mi je zelo všeč učinek, bi rekel da v celoti imam še vedno raje cindy (ker je uber fruty in dost hitrejša, pa skoraj enako potentna)

damtwb

New member
Quote:
Originally Posted by lasko View Post
Haze je kross tropskih sativ - mexiko, columbia, thai ... ustvarjen u 70ih prejsnjega stoletja v ameriki
ja zadnje dodano pa je bila Karela
...to je neka izredno potentna južno'azijska pure sativa (ie landrace cultivar)
Torej Haze = mexico/columbian/thai/karela ~~ info by Sam(Skunkman)

super nuoro...vidis enkrat zves vse :)
ta cindy? kolko kolko je to :) to se ne vem,vidim da se dosti omenja na slo sceni.
http://nossl.strainbase.net/strains.php?strain_id=91&tmp=default ta tabela?

xyz:si napisal:¨¨ker boš videl pri cinderelli imaš polne grapefruit/tropical arome in to le v 50 dneh indoor (s tem da še vedno ohranja sativa naboj¨¨

si probal lemon skank outdor? me zanima kolk je kaj v tem razlika od cindy...lemon skank ma v sebi enake receptore za arome kot limona...total citrus flavor...thc-ja pa okoli 20%.roza pa zraste tudi do 2 metrov ,fertik pa v osmih tednih...stm da je bolj indica sus...

vse mormo probat pol pa bomo govorli !! :D ;) peace

Peksman

Member
ta cindy? kolko kolko je to :) to se ne vem,vidim da se dosti omenja na slo sceni.
http://nossl.strainbase.net/strains.php?strain_id=91&tmp=default ta tabela?

si probal lemon skank outdor? me zanima kolk je kaj v tem razlika od cindy...lemon skank ma v sebi enake receptore za arome kot limona...total citrus flavor...thc-ja pa okoli 20%.roza pa zraste tudi do 2 metrov ,fertik pa v osmih tednih...stm da je bolj indica sus...

Kolko česa?

Ne primerjat redke sorte s komercijalnimi hibridi. Drgače je pa Cindy sativa šus. :joint:

Če pa želiš nekoga quotat, maš pod njegovim postom quote funkcijo. :D

Uživej!

Spet smo :off2:

damtwb

New member
Kolko česa?

Ne primerjat redke sorte s komercijalnimi hibridi. Drgače je pa Cindy sativa šus. :joint:

Če pa želiš nekoga quotat, maš pod njegovim postom quote funkcijo. :D

Uživej!

Spet smo :off2:

evo :D quote...kolk sative kolk indike...aja kaj cindarela pa ni comercialna sorta ,ni za kupit al kaj?

uzivAj! :D

Peksman

Member
Originally Posted by Mr.Soul
Cinderella Story

I've been seeing a lot of posts from people asking for the "Cinderella Story", so here it is:

In 1997, I discovered a few seeds in a bud of Jack Herer I bought @ "Sensi Smile" coffeeshop in Amsterdam while there to buy seeds. I didn't expect much when I grew them, but one of those seeds from the JH bud produced a very special female that I call "Princess".

Therefore Princess' mother was a Jack Herer (IF we can believe what Sensi Smile printed on the package) and her father is a totally unidentified mystery plant.

I also got 2 more females (Genius & Cafe'Girl) & several males from those seeds. I used pollen from one of the males on a heavy-yielding, dense, resinous ShivaSkunk (from Sensi Seedbank) female, then grew the resulting seeds to get males to produce pollen to cross Princess with, beginning the cubing process.

The first generation of seeds from Princess were called P.50 because they were 50% Princess. I used males from the P.50 generation to back-cross to Princess to get P.75 and again back-crossed with the P.75 pollen to get P.88 and again with the P.88 pollen to get P.94 which is "Cinderella 99", a cubed version of Princess.

The name "Cinderella" was chosen because of the parallels between this story and the well-known fairy tale in which Cinderella becomes a Princess despite her humble beginning. It's also VERY similar to the story of the "Morgan Horse"...go Figure!

Zadnji off topic post, k ga bom na tem threadu naredu.

damtwb

New member
hvala za post ! zaj mi je malo jasno,jackH mamica pa to....ziher dober strain ta cindy ...za semenke se samo...kje bi jih lahko dobil? ;)

saj ne gusim prevec a?samo zanima me ,bi rad probal stem drugo leto ! PEACEtoALL

XyZ

Trichomnia
ICMag Donor
Veteran
xyz:si napisal:¨¨ker boš videl pri cinderelli imaš polne grapefruit/tropical arome in to le v 50 dneh indoor (s tem da še vedno ohranja sativa naboj¨¨

servus damtw

nisem gojil lemon skunk outdoor in niti nimam interesa, saj nasploh nisem navdušen nad arjanovim delom (lamo feminizer)

sem pa dovol videl ter poskusil od dveh kolegov, ki sta naredila skoraj celoten greenhouse grow, in nista bila kaj extra happy z njihovimi produkti. to vse je bilo feminized in gojeno indoor. lemon skunk je obični skunk, ima neki vonj po limoni, vendar za kadit se mi je zdel čist nezanimiv (pač povprečna skuna) - enako se je izkazalo za večino haze hybridov od ghs. tu pa tam kaka ni vsklila, potem še mutanti vmes, na koncu cvetenja tudi hermiji (rahlo) na določenih bilkah. skratka razočaranje za tako ceno semen.

edino iz moje strani, kar je imelo pozitivni feedback, je bil Trainwreck. po strukturi cvetja je zgledalo tako kot bi pravi indoori morali zgledat. trde bule brez listja, svetlo zeleno z zlatim tonom, ter oster okus ki je dal vedeti da je thc visoko'

lepo je dišal tudi strawberry haze, a koj q ko potem nima več takega okusa, poknilo pa je dokaj lepo v glavo, drugo mesto takoj za TW.

na tretjem pa sta bila hawaian snow ter alaskian ice.. ostalo je vse bolj bedno (sej je bila tudi kaka fina bilka ams ter great white shark, ampak druge pa vonj po neki stari juhi itd... nestabilne sorte)

imaš pa prav, tudi če ti drugi odsvetujejo, še vedno ne veš zares dokler ne testiraš :D

ampak če ti svetuje zanesljivi vir, si lahko razočaranje prihraniš ;)

C99 pwnz em'all :joint:

lasko

Member
mauricius :joint: 96 dni :joint: kolko pravis peks?
picture.php

ptk :joint:
picture.php

bučman :D
picture.php

lep wikend banda :joint:

Peksman

Member
Ohoho!:abduct:

Jst pravm 287 dni :D :D Boš pa mel sigurno edinstven smoke v Sloveniji...hihihihihi.

Uživaj prjatu, pa naj ti naslednjih 100 dni hitr mine.

K++

XyZ

Trichomnia
ICMag Donor
Veteran
sploh ni slabo lasko, ampak grozno hehehe :D

še haze je bil bolj razvit ob tem času (sicer iz klona)

evo nekaj spominskih slik iz januarja 2009 ~ original haze okol 110dni+/-

1501212_12_08_032.jpg

1501212_12_08_003.jpg

15012dcberry_and_bubbleberry_049.jpg

15012hazy_mac1.JPG

15012haze_mac2.JPG

lasko

Member
Stevius sative nimajo problemov z malimi lonci, sploh to v velikem bi znorelo pa je v šusu 2m

tej mauriciusi so rasli 3,5 meseca v kokakoli hihihii

damtwb

New member
servus damtw

nisem gojil lemon skunk outdoor in niti nimam interesa, saj nasploh nisem navdušen nad arjanovim delom (lamo feminizer)

sem pa dovol videl ter poskusil od dveh kolegov, ki sta naredila skoraj celoten greenhouse grow, in nista bila kaj extra happy z njihovimi produkti. to vse je bilo feminized in gojeno indoor. lemon skunk je obični skunk, ima neki vonj po limoni, vendar za kadit se mi je zdel čist nezanimiv (pač povprečna skuna) - enako se je izkazalo za večino haze hybridov od ghs. tu pa tam kaka ni vsklila, potem še mutanti vmes, na koncu cvetenja tudi hermiji (rahlo) na določenih bilkah. skratka razočaranje za tako ceno semen.

edino iz moje strani, kar je imelo pozitivni feedback, je bil Trainwreck. po strukturi cvetja je zgledalo tako kot bi pravi indoori morali zgledat. trde bule brez listja, svetlo zeleno z zlatim tonom, ter oster okus ki je dal vedeti da je thc visoko'

lepo je dišal tudi strawberry haze, a koj q ko potem nima več takega okusa, poknilo pa je dokaj lepo v glavo, drugo mesto takoj za TW.

na tretjem pa sta bila hawaian snow ter alaskian ice.. ostalo je vse bolj bedno (sej je bila tudi kaka fina bilka ams ter great white shark, ampak druge pa vonj po neki stari juhi itd... nestabilne sorte)

imaš pa prav, tudi če ti drugi odsvetujejo, še vedno ne veš zares dokler ne testiraš :D

ampak če ti svetuje zanesljivi vir, si lahko razočaranje prihraniš ;)

C99 pwnz em'all :joint:

ja ne, greenhouse ima vecina straine bolj za outdor pa toplogredo za to pa greenhouse...
meni je lemon skank zunaj 1 leto nazaj disal pune frutty, tak plemenito kislo po limoni ,church pa je bil prava jabolka.mozno tudi da naletis na slabe semenke al pa kaj ,al pa da lampa ne prime prav receptorjev za arome kot pa naravno sonce.nevem no,pri meni je blo cist kontra,res da nista bili neki drevi.mozno tudi da naletis na slabo posilko semen z slabo genetiko.nikol ne ves...vemo vsi da imajo nestabilne sorte to pa .

Zanesliv vir to mi se samo povej kak poka trainwreck ;) pa Lepi original haze bil glede na kolicino zemle ! PEACE &LOVE

XyZ

Trichomnia
ICMag Donor
Veteran
Trainwreck ima precej sorodne učinke kot Haze... že prvi dimi lepo nabijejo v glavo'

drugač pa večino sort imajo ravno za indoor, ker na nizozemskem itak ne dozorijo haze hibridi, v rastlinjakih pa goji komaj 1% growerjev.

no ko boš probal večino njihovih sort, boš verjetno gledal drugače na lemon skunk, vsaj meni ni ostal v spominu kot neka extra ganja :)

lasko

Member
Stevius še to sm hotel povedat da tak način gojenja v malih posodah je običajna praksa s dolgocvetočimi sativami ki se jih običajno fura 12/12 iz semena, predvsem zaradi omejitve višine, pa tudi zato da jih lahko imaš precej na malem prostoru. To pride v poštev predvsem ko delaš izbor iz semena

damtwb

New member
xyz : hehe ne ne, saj ni bla neka strasna(lemon skank)edino okus me je prevzel,zgleda prvic taki citrus probo to edino...;)... drugace pa sus, itak ni toto ne...

macgajver Lasko:D : haha plastenkice,me spominja 3 leta nazaj ko sn mel v omari 30 roz,guzva ,predno sn dal ven =)...niso se sirle najbolj ...pa svetloba skuri rute cez prozorno plastenko ;) drugace pa rjavi lepilni trak ,pa plastenko oblepis.TAK VES VSE TO :Dmorm te malo :D ...pa malo slik updejtaj!(mauricius)! me ze zanima kak je dalec mala princeska,grem po vsej verjetnosti tja oktobra,ce bo vse po sreci !! PEACE&LOVE

lasko

Member
hihiihi v treh mesecih niso imele problema korenine :D ker če rase v gužvi itak ne pride svetloba do njih :D lepilni itak rules :D
oktober je pa toboljši čas za mauricius, frend je bil maja pa je blo samo še listje za puhat, so mu rekli stari raste dol da so vrhi samo oktobra :D potem pa samo listje :D
Edino ko boš dol se dej pazit, ker dol je še vedno droga = smrt. Travo dol kadijo samo kreoli, kao nižji sloji. Minimalna količina pomeni čuzo, malo večja pa vislice in ni zajebancije. Pazi se špijonov ker dol je 10e pun kurac dnara, pri vsem razkošju za turiste živijo domačini v totalni revščini. Frend je reku da mu prvi teden sploh ni hotu noben prodat ganje, pol ko se je pa dol poročil mu je pa poročna priča zrihtala vezo. vprašanje je če boš sploh kaj dobil. vso srečo, pa naberi semenk kolikor jih lahko. samo ni fer da boš kadil to pred mano :D :D :D
pa ne pozabi maske

Latest posts

Latest posts