ta cindy? kolko kolko je to to se ne vem,vidim da se dosti omenja na slo sceni.
http://nossl.strainbase.net/strains.php?strain_id=91&tmp=default ta tabela?
si probal lemon skank outdor? me zanima kolk je kaj v tem razlika od cindy...lemon skank ma v sebi enake receptore za arome kot limona...total citrus flavor...thc-ja pa okoli 20%.roza pa zraste tudi do 2 metrov ,fertik pa v osmih tednih...stm da je bolj indica sus...
vse mormo probat pol pa bomo govorli !! peace
Kolko česa?
Ne primerjat redke sorte s komercijalnimi hibridi. Drgače je pa Cindy sativa šus.
Če pa želiš nekoga quotat, maš pod njegovim postom quote funkcijo.
Uživej!
Spet smo
xyz:si napisal:¨¨ker boš videl pri cinderelli imaš polne grapefruit/tropical arome in to le v 50 dneh indoor (s tem da še vedno ohranja sativa naboj¨¨
si probal lemon skank outdor? me zanima kolk je kaj v tem razlika od cindy...lemon skank ma v sebi enake receptore za arome kot limona...total citrus flavor...thc-ja pa okoli 20%.roza pa zraste tudi do 2 metrov ,fertik pa v osmih tednih...stm da je bolj indica sus...
vse mormo probat pol pa bomo govorli !! peace
servus damtw
nisem gojil lemon skunk outdoor in niti nimam interesa, saj nasploh nisem navdušen nad arjanovim delom (lamo feminizer)
sem pa dovol videl ter poskusil od dveh kolegov, ki sta naredila skoraj celoten greenhouse grow, in nista bila kaj extra happy z njihovimi produkti. to vse je bilo feminized in gojeno indoor. lemon skunk je obični skunk, ima neki vonj po limoni, vendar za kadit se mi je zdel čist nezanimiv (pač povprečna skuna) - enako se je izkazalo za večino haze hybridov od ghs. tu pa tam kaka ni vsklila, potem še mutanti vmes, na koncu cvetenja tudi hermiji (rahlo) na določenih bilkah. skratka razočaranje za tako ceno semen.
edino iz moje strani, kar je imelo pozitivni feedback, je bil Trainwreck. po strukturi cvetja je zgledalo tako kot bi pravi indoori morali zgledat. trde bule brez listja, svetlo zeleno z zlatim tonom, ter oster okus ki je dal vedeti da je thc visoko'
lepo je dišal tudi strawberry haze, a koj q ko potem nima več takega okusa, poknilo pa je dokaj lepo v glavo, drugo mesto takoj za TW.
na tretjem pa sta bila hawaian snow ter alaskian ice.. ostalo je vse bolj bedno (sej je bila tudi kaka fina bilka ams ter great white shark, ampak druge pa vonj po neki stari juhi itd... nestabilne sorte)
imaš pa prav, tudi če ti drugi odsvetujejo, še vedno ne veš zares dokler ne testiraš
ampak če ti svetuje zanesljivi vir, si lahko razočaranje prihraniš
C99 pwnz em'all