What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Индоор 2009-10

capsicum

Member
rqpa Respect, bro!!! наближава сюблимния момент и вече дори и аз нямам търпение да науча крайния резултат.

Уинга тоя е много добър,радвам се да видя ка4ество в разпределението на светлината:tiphat:

bahura

Member
ето малко пресни снимки :tiphat:

Attachments

• DSC02734.jpg
    DSC02734.jpg
    64.2 KB · Views: 21
  • DSC02736.jpg
    DSC02736.jpg
    85.9 KB · Views: 24
  • DSC02735.jpg
    DSC02735.jpg
    94.1 KB · Views: 27
C

coco fknbrice

днес и аз се заиграх с фотоапарата това е super lemon haze в зората на цъжтежа :tiphat:

bahura

Member
coco fknbrice като гледам май са врасници и кажи речи по едно време ще са готови ... продалжаваи да ни държиш в течение! аз лично ще следя с интерес :tiphat:

bahura

Member
Ден 29 Хеш плант Хейз и Биг Банг :tiphat:

Attachments

• DSC02790.jpg
    DSC02790.jpg
    67.8 KB · Views: 21
  • DSC02792.jpg
    DSC02792.jpg
    61.9 KB · Views: 25
  • DSC02789.jpg
    DSC02789.jpg
    67.5 KB · Views: 20

bahura

Member
На DNA доколкото знам. Крастоска е междо Калифорния хеш плант по Канналопе хейз

EverLast знам, че е с "П" просто правописна грешка за което се извинявам

Edit post

E

EverLast

КаналоПе /Cannalope братле :)! Мерси за инфото....еми остава да следим развитието!

jhook

Member
ето и моята градинка!!!
имат още 2 седмици, и ще берем мед хехехех:)

Attachments

• DSC00118.jpg
    DSC00118.jpg
    93.5 KB · Views: 24
  • DSC00116.jpg
    DSC00116.jpg
    74.8 KB · Views: 24
  • DSC00114.jpg
    DSC00114.jpg
    93.6 KB · Views: 26
  • DSC00117.jpg
    DSC00117.jpg
    104 KB · Views: 19
E

EverLast

Перфектна работа!!!! Сподели детайли малко....точен хранителен режим в момента, кое е PK?:plant grow:

Astral

Member
Ухаааааааа.....браво момче,добра гледка....а как ли е с миризмата само мога да гадая:ying::ying::ying:
:tiphat:

jhook

Member
Перфектна работа!!!! Сподели детайли малко....точен хранителен режим в момента, кое е PK?:plant grow:
маи как да ви кажа ?!ЕС до 5тата седмица стига до 2.0 и от там на такък пада до 1.2 +shooting powder и става 1.4 по схема на HOUSE&GARDEN за първи път ми е да работя с тези торове :dance013:ползвам AQUA FLAKES A+B +ENZIMI I BUD XL I SHOOTING POWDER
поливам през ден по 1.5 л. ощо взето е това:jump:

саксиите са по 25л.
лампи 4х400вата ама са малко за този бокс:thank you:

bahura

Member
ами H&G:tiphat:а имат още 2 седмици, те сега наливат всеки ден видимо !!!!
незнам как ще е до края :)

Аз се досещтам как ще са :dance013:

само ще те посъветвам да промиеш 2 седмици преди да береш не една ;) особеднно както си с почва! Иначе то е ясно, че ще пафкаш тлъстите глави. :tiphat:

ами H&G:tiphat:а имат още 2 седмици, те сега наливат всеки ден видимо !!!!
незнам как ще е до края :)

Накрая, когато си спазил всичко по таблицата ако не са вързани главите се чупят от тежестта, но това е приятен момент за всеки гроуър. Така да се каже, ако не се счупи главата от собствената си тежест, значи не е гледано растението на 100%.:jump:

jhook

Member
Накрая, когато си спазил всичко по таблицата ако не са вързани главите се чупят от тежестта, но това е приятен момент за всеки гроуър. Така да се каже, ако не се счупи главата от собствената си тежест, значи не е гледано растението на 100%.:jump:
те вече се чупят имам 2-3 счупени:dance013:ще падне превързване:thank you:

Latest posts

Latest posts