What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Incepator

L

lumion

eu cred ca tu vrei sa le dai cu zeama de topor si cauti motive sa strici tot. Lasa totul asa cum este, nu mai cumpara alte becuri, pune lumina la 10-15 cm de plante, da-le apa cu nutrienti cand e nevoie,leaga-le putin ca sa distribui uniform mugurii pe toata suprafata,daca reusesti si inaltimea si lasa-le sa creasca, atat.

cadavruslos

Well-known member
Pai oricum le las. , nu am de gand sa le dau topor , ce sa fac cu ele in stadiu asta..
Ideea e ca nu stiu la ce sa ma astept

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@cadaverus: Ori io-s chior ori tu esti spart. Din poze se vede doar pasarica din care iese pistilu. Atata, ca e cate unul ratacit. Lasa muherile-n pace! SI chiar daca ar fi, doua trei seminte nu or sa iti strice toata floarea. Am gasit si eu pe sative cateva seminte, 2-3, nici nu le remarcasem, nici nu stiu cum au aparut. Insa eu oricum nu vad asa ceva din pozele tale.

cadavruslos

Well-known member
@cadaverus: Ori io-s chior ori tu esti spart. Din poze se vede doar pasarica din care iese pistilu. Atata, ca e cate unul ratacit. Lasa muherile-n pace! SI chiar daca ar fi, doua trei seminte nu or sa iti strice toata floarea. Am gasit si eu pe sative cateva seminte, 2-3, nici nu le remarcasem, nici nu stiu cum au aparut. Insa eu oricum nu vad asa ceva din pozele tale.

Mama ce spart sunt , si eu credeam ca sunt saci cu polen , le-am si indepartat :)) ce tampit sunt , ms ca m-ai linistit bro , aveam de gand sa le rup pe toate , bn ca m-am bagat un pic la somn mai devreme si mi-am revenit:laughing:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@cada: Iti dau si eu un sut in oua, nu, doar in ala stang, o avea ceva? :D

N-are nika, te-ai oprit la timp cu 2-3 din alea. Avea daca ai fi continuat... Asa, ai pierdut marfa doar de 2-3 jointuri (daca am considera ca alea s-ar fi dezvoltat in continuare, etc). Glumesc.

@explo: sau e fan juicing?

cadavruslos

Well-known member
@cada: Iti dau si eu un sut in oua, nu, doar in ala stang, o avea ceva? :D

N-are nika, te-ai oprit la timp cu 2-3 din alea. Avea daca ai fi continuat... Asa, ai pierdut marfa doar de 2-3 jointuri (daca am considera ca alea s-ar fi dezvoltat in continuare, etc). Glumesc.

@explo: sau e fan juicing?

Ce usurare , data viitoare inainte sa ma apuc sa fac ceva o sa astept si parerea voastra , dar eram prea panicat si am trecut direct la fapte cu ele . Sper sa nu fie ceva grav .

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
sunt sigur ca o scos cea mai buna zecime de mililitru de raw juice ever. eu cred ca e prea agitat omu, n-are stare. altfel le-ar lasa in pace sa-si faca treaba.

cadavruslos

Well-known member
O sa le las sa isi faca treba , nu le mai deranjez , doar ca nu stiam si am actionat prea repede , trebuia sa astept si parerea altora , asta e invatare de mine .

cadavruslos

Well-known member
My girls

Attachments

• 20160424_083350-resized-800.jpg
    20160424_083350-resized-800.jpg
    69.3 KB · Views: 33
  • 20160424_111144-resized-800.jpg
    20160424_111144-resized-800.jpg
    83.1 KB · Views: 33
  • 20160424_123001-resized-800.jpg
    20160424_123001-resized-800.jpg
    60.9 KB · Views: 33
  • 20160424_123019-resized-800.jpg
    20160424_123019-resized-800.jpg
    70.7 KB · Views: 36
  • 20160424_123025-resized-800.jpg
    20160424_123025-resized-800.jpg
    43.8 KB · Views: 39

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Arata bine. Pacat ca is daunatoare sanatatii :D

@explo: auzi, ce zici, cu clima asta, o exista vreo sansa sa termine o sativa tropicala si la noi in outdoor? 14 saptamani totusi... Ma gandesc, inflorita in casa, si pe la sfarsitul lui august scoasa afara.

Ma duc sa ma culc ca aberez!

cadavruslos

Well-known member
Ce parere aveti , sa elimin frunezele cele mari a celei din stanga din prima poza , sau sa le las sa cada ele , incep sa se ingalbeneasca si opresc si lumina sa patrunda mai eficient

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sative out.. In o sera cu control al orelor de lumina ar merge.

In rest, mi-am dat seama care e treaba, tu esti exterminator, totul trebuie eliminat. Oare apuca plantele astea sa termine? Pariuri?

L

lumion

@explo, atata timp cat omu nu se duce la munca, si sta pe capul fetei, nu o sa faca nimic, jurnalul asta o sa se transforme in Dr. Lecter si Tacerea Buzilor :)))))))

gganjaabwoy

Active member
Ce parere aveti , sa elimin frunezele cele mari a celei din stanga din prima poza , sau sa le las sa cada ele , incep sa se ingalbeneasca si opresc si lumina sa patrunda mai eficient

Tine minte. Nici o data nu se elimina nici un fel de frunza... Sanatoasa/afectata... Cand planta nu are nevoie de o anumita frunza se descotoroseste singura de ea. Chiar si in cazul defolierii... O faci pentru o circulatie mai buna al aerului.... Nici de cum sa bata lumina pe muguri. In frunze se depoziteaza mancarea... Daca tu o tai ii ca si cum nu iai da unui copil mic sa manance si apoi te miri dece plange.
Sfatu meu... Inainte de a mai face acctiuni asupra ei... Nu neaparat intreaba-ne pe noi... Mai de graba te-as sfatuii sa citesti notiunile elementare din biologia de clasa a 5-a.

Si cropingu ala pana la urma l-ai facut deapl daca ai pus main cola-ul acela sub bec si restul stau la umbra lui.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Aicea cu defolierea opiniile is impartite. Buzii totusi is alimentati de frunzele aferente lor. Sa ii vezi ce se umflau chiar si dupa ce am dat TOATE fanleaves jos! Acuma, la sative, nici nu e nevoie sa le dai jos, ca frunzele alea zici ca is bikinei...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Buzii nu sunt alimentati numai de frunzele aferente lor, seva circula prin toata planta. O planta sanatoasa va avea buzi decenti si pe topurile inferioare, care stau in semi-umbra.
Iar buzii se umfla si dupa defoliere, ba chiar mai mult ca inainte, pentru ca planta trimite un semnal hormonal si productia de frunza este accelerata, mai ales frunzele din bud cresc. De aia un incepator care defoliaza ar putea sa zica ca a obtinut buzi mai mari din cauza defolierii. Dar calitatea ori continutul de thc si cannabinoizi/terpene in general vor fi in scadere. Nu stiu cui ii plac mugurii frunzosi, mie nu.