What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Incepator

cadavruslos

Well-known member
Strain : A.M.S Greenhouseseeds
Growbox : 150 x 150 x 50
Soil : Floria
Lights : 250 w cfl Philips
Water : Apa de robinet
Temperatura : 26 - 27 de grade cu becurile aprinse si 23 24 cu becurile stinse , program 18 lumina si 6 intuneric
Nutrienti : Biobizz Bio-Grow Fertilizer , Biobizz Bio-Bloom Fertilizer

Last edited:

cadavruslos

Well-known member
Nu prea le am cu forumurile explziv , nu stiu cum sa le urc direct poate ma indrumi si pe mine te rog frumos , Ms

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
User menu > My albums > Create new album (sa fie public, nu privat) > Upload photos

Apoi cand postezi, dai Go Advanced, si ai acolo Add image, unde vei gasi toate poze uploadate in album. Click pe poza care doresti sa o atasezi, si aia e, poti posta.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Poate e de la net, sau poate urci pozele prea mari si dureaza redimensionarea. mie imi incarca 3-5 poze odata in cateva secunde.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Te-ai gandit cum o sa faci in inflorire, cu atatea scapari de lumina?

Vezi ca ai optiune si sa le postezi mari, daca asta vrei. Atunci cand le alegi sa le bagi in post, deasupra pozelor poti alege cum sa fie postate.

cadavruslos

Well-known member
Cam asta e tot spatiu de care dispun , as vrea sa le las ceva mai mult de 1 luna in vegetatie si apoi sa fac un scrog . sper sa imi iasa tot ce mi am pus in ganduri sa fac , desi sunt pe low buget , asta e sper sa iasa ceva frumos

cadavruslos

Well-known member
Toata lumina care se vede e inauntru nu iese nmk afara , uitate le pozele de mai sus cu tot spatiu poate inetegi ceva din grow box , e de fapt un sifonier

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu mi-e clar cum arata cand e total inchis, dar daca inca se mai vede lumina pe la imbinari e clar ca nu e un spatiu de grow potrivit pentru flower. Sau, daca poti sa te inchizi tu inauntru, sa vezi daca se vede lumina de afara inauntru, e si mai simplu de judecat asa.
Ce observ gresit din start e ca scoti aerul la nivelul plantelor, in loc sa il scoti la nivelul becurilor sau deasupra lor.
De asemenea, daca cumva mai e o usa care o inchizi dupa, nu mai vad unde se ventileaza acest spatiu, pare ca o sa recircule la nesfarsit aerul din acel sifonier, daca inchizi usa ca sa nu mai ai scapari de lumina. (asta in ideea in care mai exista o usa, din poze nu imi dau seama, dar din ce zici tu suna ca si cum ar mai fi o usa acolo.)

cadavruslos

Well-known member

Sus in stanga un cerc negru pe acolo iese aeru , e un fan de pc care scoate aeru numai ca i am pus o sita deasupra si nu prea se observa

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ok, si pe dedesupt iese lumina. Aia inseamna ca poate sa si intre lumina cand va trebui sa ai bezna inauntru.. Eu credeam ca zici ca mai e o usa in afara de ce se vede in poza, atunci poate ar fi bine din punct de vedere al pierderilor de lumina, dar n-ar fi bine din punctul de vedere al ventilatiei.

cadavruslos

Well-known member

Poate se intelege mai bn akm , lumina nu iese deloc , am inchis lumina de tot in cmera si am inchis si usile de la dulap

Mai sus in stanga sub bara de care am prins sistemu de lumini se afla fanul de outake

In dreptu plantelor e gaura de intake ,jos in dreapta

Last edited by a moderator: