ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
din cate stiu preflower apare si la mascul si la femela,daca nu apare preflower nu inseamna neaparat ca e mascul..mai las-o vreo sapt, eu nu vad urma de sex inca...
e al doilea grow si sint de parere ca am lipsuri in know how , si nu vreau sa se duca la vale intregul crop daca ar fi sa fie vreun hermie hermie strecurat
plus ca ma gandesc ca poate s-a stresat un pic le-am trecut de la cfl la hps...nu ma pricep ata de bine ca sa spun sigur
sub acei mugurasi ce se formeaza apar un fel de mici treburi nici nu stiu cu se le zic ca nas zice ca sint saci de polen .....e o treaba in forma de v sau de ...i dunno
pun mai multe poze
mai bine pui poze macro cu treaba aia in forma de v sau i.. inca nu am gasit asa ceva pana cum pe o planta de cannabis.
arata ok.. putin lungite.. si cam lucesc frunzele, daca le uzi sau le pulverizezi ar trebui sa te opresti in flower.
nu stiu cum sa incarc mai mult de 4 poze
de unde inca un post
@explo: prima poza din stanga cred ca se vede cat de cat .....
da le pulverizez cu fish mix si alga e mic .
am citit ca e mai bine sa nu mai pulverizezi in flower din cauza ca poate sa faca mold.
am pulverizat prima oara cand era in veg si peste noapte s-a insanatosit ca aspect
dar ma voi opri daca consideri ca e mai bine
presimt ca treaba aia in v sau ma rog..sint pistil or something dar sint over cautios .atata tot