Din fericire inca nu am avut ocazia sa fumez iarba de cacat )
Evident iarba se poate fuma si fara tutun, dar de obicei imprejurarile nu imi permit sa fumez un big fat one, mai ales in public in viata de zi cu zi. In primul rand ca m-ar face prastie sa-l fumez tot, si nu am avut niciodata obiceiul sa-l sting si sa fumez iar din el mai tarziu. Cand ma pun pe el il termin.
In plus, acel 0.2-0.3 de care am nevoie la 4-6 ore sa fiu chill, nu am cum sa-l rulez intrun fel decent, si la pipa nu imi place sa trag.
S-a mai intamplat seara cateodata sa fumez doar iarba in joint, totusi il prefer cu tutun si pentru consistenta fumului, si pentru ca nu tre sa stau tot timpu cu bricheta pe el.
La bong pot sa zic ca imi place cel mai mult, dar sta saracu mai mult de bibelou pentru ca nu prea bag destul incat sa-l folosesc cum trebuie.
Va dau o idee cu fumatul in public, eu o fac regulat si nu isi dau seama oamenii ce fumez, poate daca ar sta langa mine sa simta ceva miros, oricum nu stau pe loc decat daca sunt 100% sigur ca nu e nimeni prin preajma. Imi fac de obicei tigarile care le numesc " pentru teren" adica atunci cand ma duc sa ma plimb stoned fiind.
Se cumpara tuburi pentru tigari, si un aparat de facut tigari, sunt si cu 3 deodata si cu 1 si cu 2. Cel mai bine e sa luati pe cel cu 3.
Amestec iarba cu tutun, cam 3 parti iarba, 2 tutun, apoi imi prepar tigarile, pac pac si gata e un pachet de 20 tigarete. Apropos eu fumez regulat la bong, nu stiu sa fac joint-uri desi am multi ani de iarba, asa m-am obisnuit, asa imi place, asa ca aparatul asta e o minune atunci cand vreau sa fumez "pe teren".
Tigarile arata ca niste tigari normale, eu le fac si mai mari si mai mici, cateodata au si 3 cm, poate am chef sa fumez una mica, rapid, pac, pac si atunci de ce sa stric una mare, atat ca la capat ca sa nu pierdeti material le rasuciti putin . Cand e sa le fumati, le scoateti frumos din pachet, scoateti filtrul cu dintii, il aruncati la un cos de gunoi, si ori aveti gata pregatite filtre din hartie, ori direct fara niciun fel de filtru. Ca si tutun recomand cele mai slabe tigari sa nu tusiti pe strada ingrozitor, intrebati la orice magazin care sunt cele mai slabe tigari.