ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Сподели какъв е този тор за цъвтеж+бастик твое производство?
Моите ги пудря 3та седмица и нещо не виждам голяма разлика!?Иначе са в отлично здраве.Имам още 2 поливания с Пудра и стават точно 60дни цъвтеж(бридера дава 60-65).След кат свърша ПУДРАТА как да продължа?Аз мисля 7 дни промивка и да режа???
Много Добра Работа, Браво Рунто! Това с Кристалона ме разби, 100% растенията ми от вън ще бъдат с този тор. ((-;
Малко пояснение ако може искам за тази Пудра? Явно е нещо ефикасно, доста прочетох, но уви няма рецепта! Може да съм пропуснал нещо! Човешко ...
И да не спамя така добрата тема още веднъж Браво! Но за 1-ви път в един пост да научиш ДОСТА неща! Та мисълта ми е за Shark Shok ; Critical Skunk видях че си ги гледал тези щамове. Ще може ли малко повече информация? В нова тема да кажем. Как си ги гледал, вътре, вънка, стават ли за топинг, почва? Другите който мисля да гледам са Ortega ; Black Widow ; NL5 Skunk ; G13 Widow ( това май ще ми е фаворит ) ; NL5 Afghan! Mr.Nice RulzZz! ((-;
Благодаря Ти още Веднъж!!! Живи и Здрави и много да се Усмихвате! С повече качествени реколти! Слънчев Ден
Много се радвам за реколтата ти верно си изглеждат апетитно! Изглежда досущ както по списанията! ((-;
Да свалящите сортове са при мен! ((-; не знам по-ми допадат! Дърпам веднъж-дваж и знам и усещам че съм се нагърмял ... дърпам 4-5 пъти и съм размазан до тъп 0! ((-; А при сатива ефекта нещо дърпам дърпам и се замислям дали всъщност съм се напушил, продължавам да пуша и установявам че цигарата е свършила ... това е при мен, т.е. може и изобщо да не съм пушил качествена сатива!
Много ти благодаря за помоща! Critical Skunk-a обмислям да бъди на вън, с една-две семки вътре да видя как е! Shark Shok-a ще е вътре болшинството, а от вън ще сложа едно-две! Както и с другите щамове, т.е. Ortega - вътре и едно-две на вън! NL5 Skunk - вътре 2-3, вънка пак 1-2 ... както и с другите! Може би няма да поръчвам Black Widow или се чудя между NL5 Afghan и NL5 Skunk. Все оше не знам! Имам 3-4 дни да си помисля още, чета във форума на Mr.Nice! Но ... нямам си и най-малка представа!
А този щам за който пишеш ти, т.е. Afghan Widow на Mr.Nice ... няма такъв! Какво имаш в предвид?
Гледал съм Afghan Kush Ryder (auto) на World Of Seeds и нещо не съм много доволен от напушването, иначе имаше реколта гледано е с Organic Plagron! Norther Light & Big Bud ми хареса обаче много сладко на вкус сочно, с глави като камъчета! Il Diavolo - с вкус на лимон... , Brazil Amazonia - успокоително за контракцийте на бременни, Stoned Inmaculate това ми беше фаворит за миналата година! Доста добро растение, вкус - сочен, сладък. глави - големи, пълни със смола твърди като камъни! Ketama - за хеш! ; Space - също беше силно и верно се отлепваш от земята. Вътре - лампа 600 натриева! 20/4 режим до 5 седмица, после 18/6 до края. Забелязаха се бананчета по Afghan Kush Ryder-a!!! Това резюме май не трябваше тук да го поствам?!
Хубав Ден изпълнен с различни щамове! ((-; чакам още инфо ! ((-; и аз скоро започвам с моят проект ... Усмивки