What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

הזמנה לתיבת דואר דיסקרטית של דואר ישראל

roni6

Member
מה קשור אחי אני מחפש משהו שיצא לי מהר אני קצת תקוע יש לך המלצה על אוטומטים חוץ מהtihnk difrend כלום לא היה לי טוב מבחינת אוטומטים אני בעצמי לא אוהב אוטומטים בכלל אבל הזמן קריטי בשבילי אם אין לי בבוקר אני סובל כל היום ואם אין לי בלילה אני לא ישן כל הלילה בקיצור זה כמו חמצן בשבילי וכרגע אני מרוקן לגמרי תמליץ על משהו אחי

roni6

Member
אם אתה מכיר משהו מהיר וטוב
תגיד פונזי אפשרי להזמין את הסובלימטור לארץ הוא יעבור את המכס אתה חושב

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
רוני, בבקשה תפסיק לשלוח הודעות אחת אחרי השניה. אפשר לערוך הודעות קודמות.
אין לי מושג מה יתפס במכס ומה לא. זה מקרי לחלוטין אם אתה שואל אותי.

roni6

Member
הא מצטער פונזי לא יודע איך עושים את זה לגבי הזנים אני אהבתי מאוד לעבוד עם ק.ק של בארני לרוב אינדיקות דומיננטיות הייתה לי אימא של סומנגו אזה שנתיים היית חיי עלייה זן קל לגידול מסטר כוש נורא אהבתי הtihnk difrebd לא מספיק חזק בראש בשבילי חוץ מזה נורא אהבתי

אמנזיה הייז זה ממש טוב עישנתי באמסטרדם מפיל

Last edited by a moderator:

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
יש לך כפתור עריכה בהודעות שאתה שלחת.
פעם הבאה תקבל על זה אזהרה - אם אתה לא מצליח לעמוד בחוקי הפורום תפתור את הבעיה שמונעת ממך לעמוד בהם ואז תחזור לכתוב פה. יש פורום תמיכה לפורום ואתה יכול לפתוח פתיל שאלות אם יש לך.

מה רע במאסטר קוש? הוא מסיים תוך כלום זמן.

אם אתה מחפש אוטומטים אני יכול רק להמליץ לך להמנע מאוטו ג'ק של פרדייס סידס - הוא זבל.
זה כל מה שגידלתי אוטומט נכון להיום.

פונזי לא גידלתי אוטומט אף פעם
אבל המחזור הבא שלי יהיה אוטומטים
יש זן מסויים שאתה ממליץ או שמעת משהו טוב ממישהו שהתנסה בגידול שלו
?

roni6

Member
הא מצטער פונזי לא יודע איך עושים את זה לגבי הזנים אני אהבתי מאוד לעבוד עם ק.ק של בארני לרוב אינדיקות דומיננטיות הייתה לי אימא של סומנגו אזה שנתיים היית חיי עלייה זן קל לגידול מסטר כוש נורא אהבתי הtihnk difrebd לא מספיק חזק בראש בשבילי חוץ מזה נורא אהבתי

אמנזיה הייז זה ממש טוב עישנתי באמסטרדם מפיל מה אני מה אני לא עושה בסדר אזה כפתור מה תסביר פונזי למה אתה מאיים מה אתה חושב בכוונה

תגיד עכשיו זה בסדר

Last edited by a moderator:

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
לא, זה לא בסדר.
אתה לא יכול לשלוח הודעות ברצף.

אני לא מאיים, אני מסביר. חלק מהעבודה שלי בתור מנהל בפורום.

אם אתה לא מבין איך לשלוח הודעות תפתור את זה בפורום המתאים:
https://www.icmag.com/ic/forumdisplay.php?f=14
או בפתיל בפורום העברי שאני יכול אחרי זה למחוק באופן זריז.

roni6

Member

אמנזיה הייז זה ממש טוב עישנתי באמסטרדם מפיל מה אני מה אני לא עושה בסדר אזה כפתור מה תסביר פונזי למה אתה מאיים מה אתה חושב בכוונה

תגיד עכשיו זה בסדר

אני לא שואל כלום יותר :shucks: אני לא מבין מה לא בסדר אחי אף אחד לא מסביר באמת תודה רבה

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אתה שולח הודעה. לוחץ שלח. ההודעה נשלחת.
ואז אתה שולח עוד הודעה אחריה, לוחץ שלח, והיא נשלחת בנפרד.
זה נקרא דאבל פוסטינג, וזה אסור בפורום פה.
במקום זה יש לך כפתור בשם
Edit
מתחת להודעה הקודמת, איתו אתה יכול לערוך את ההודעה ולהוסיף מה שאתה רוצה להוסיף ולא בהודעה חדשה.

בינתיים איחדתי לך את ההודעות כדי לפתור את הבעיה.

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
יש לך כפתור בשם
Go Advance
שם אחרי שאתה כותב הודעה יש לך אופציה של
Preview Post
ולא רק לשלוח את ההודעה.
אתה יכול לראות איך ההודעה שלך נראית.

אחרי שאתה שולח את ההודעה אתה מחכה שיענו לך להודעה ואז אתה יכול להגיב שוב.
חוקים דיי פשוטים.

אני לא יודע אם אתה כבר יכול לערוך או שצריך 50 הודעות בשביל זה, אבל החוקים אותם חוקים.